Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Húsvétolunk

2015.04.10. 18:39 swingerforyou

Összességében elmondhatom, hogy fantasztikus hetet zártam. Eltelt a Húsvét, ami nekem ugyan azon kívül, hogy elő lehet venni a nyuszi-füleket, és vadul pózolni vele, nem a kedvenc ünnepem. Bár azon gyakran eltűnődtem már, hogy elég perverz dolog állat jelmezre gerjedni, de a magyarázat természetesen adott: Hefner bácsi kultikus szex-szimbólummá tette ezt a szőrös kis élőlényt, amikor Art Paul  (a Playboy művészeti vezetője ) megtervezte az első, akkor még rajzfilm szerű, öltönyös nyulat. Az ő szavaival élve, azért, mert „humoros asszociációkat kelt a szexualitással kapcsolatban, valamint vidám és játékos”.  Ezt tehát fogadjuk el, és gondoljunk a lap ikonjaira: Bo Derektől és Marilyntől kezdve, Dita Von Teesen át egészen Eva Herzigovaig, hogy csak párat említsek közülük.

Az ünnep alatt felkerült az első blogbejegyzésem ( ezt hozta nekem a nyúl, meg az elmaradhatatlan Kinder tojást ) , amit a statisztikák szerint szép számmal olvastatok, aminek nagyon örülök, és remélem továbbra is szívesen fogadjátok az írásaimat. Megtartottuk az első ruhás, látogatós esténket is, ahol lehetőség nyílt a jelen lévő pároknak egy üdítő mellett feltenni  kérdéseiket, körbenézni a házban. Megfenyegettek, hogy vissza fognak térni hozzánk, mi pedig szeretettel várjuk őket „élesben” is. Eljött egy szívemnek kedves pár, akiket kb. 4-5 éve láttam utoljára. Volt is nagy meglepetés az ajtóban, tipikusan gyanakvóan méricskélő nézéssel kezdve, amikor próbálod összerakni, hogy honnan ismered őket, majd a felismerés örömével a „váááááááá, Ti vagytok azok!?”  heuréka felkiáltással zárva.

Sokat beszélgettünk a pultnál. Nosztalgiáztunk a régi szép időkről, saját swingeres tapasztalatainkról, de szóba kerültek a szokásos témakörök, mint például az autók ( nincs swinger party bizonyos pasis témák nélkül, Mi Nők pedig rögtön elővesszük a fakanalat ) , illetve boncolgattuk, hogy mitől is megy jól egy klub. Szerintem ezt sokan szeretnék tudni, leginkább én is…. Higiénia, kedves kiszolgálás, korrektség, jó házigazda: ezeket úgy gondolom nem kell kiemelnem, hiszen alap „követelmények”  egy klubbal kapcsolatban.

Vacsora: legyen friss, és akár hajnal  4-kor is tudj valamit fogyasztani. ( Apukám anno engem sem engedett a strandon ugrálni teli pocakkal a medencébe, szóval gondolni kell azokra is, akik inkább egy kiadós „párnacsata” után tömnék meg a hasukat. )

Zene: az örök dilemma. Soha nem fogsz tudni minden ember elvárásának megfelelni. Mivel szinte több generációs látogató körről beszélünk, így az örökzöldektől kezdve napjaink slágereiig mindenre van igény, viszont tolerálni kell, ha épp nem az aktuális kedvencünk szól. Egy Gang-Bang, vagy egy 100% tisztaságú partyn egy jól összerakott mix elegendőnek- , elfogadhatónak kell legyen, hiszen nem a disco a ház fő profilja. Igény esetén felvetődött a gondolat, hogy tartunk kimondottan ruhás Swinger- Discot is, ahol bővített zenei repertoárral állunk rendelkezésetekre, illetve nagyobb hangsúlyt fektetünk a táncolásra. A táncparkett mindig is jó színtere volt az „előjátéknak”, egy simulós, vagy keverős számnál könnyen megjön az ember kedve a folytatásra, pár rúdon tekergő leányzó látványáról nem is beszélve.

Létszám: Sok, vagy kevés? Kinek mi. Szóló uraknak, hölgyeknek talán ez annyira nem mérvadó, mint a pároknak, ahol teszem azt 3-4 embernek, vagy többnek kell összehangolódni, kölcsönösen szimpatizálni. ( És akkor meg is ragadnám az alkalmat, hogy megemlítsem az egyik Gang-Bang fináléját, ahol az arányok kiegyenlítődtek, és felvetődött egy kósza gondolat: „Mit szólnátok a hatoshoz?”  Kedves szőke hajú leányzó: NEM! Ez nem a hatos lottó főnyereményét jelenti!!!  ) Személyes véleményem, vagy mondjuk úgy tapasztalatom, és több pár is egyetértett ezzel az állásponttal velem, hogy teljesen mindegy hányan vannak, a lényeg, hogy akkor és ott találkozz legalább egy olyan emberrel/párral, akivel jól tudod magad érezni. Sokan a nagy számok törvényére alapoznak, legyenek minél többen, úgy nagyobb az esély. Szerintem ez nem feltétlen igaz, és a túl nagy létszám egyéb minőségi rovást eredményezhet, de mindenkinek szíve joga eldönteni, mi alapján választ, mit favorizál jobban. 

A legfontosabb: Érezd jól magad!

Még egyszer szeretném megköszönni, hogy olvassátok a bejegyzéseimet! Legyen csodás napotok! Most el kell köszönnöm, ugyanis kinéztem egy tuti rucit szombatra, amit okvetlen meg kell szereznem, és már nyitva az üzlet! Várunk szeretettel továbbra is! Találkozunk szombaton személyesen, vagy virtuálisan hamarosan itt jelentkezem. Pusszantós Nektek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr147353360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása