Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Szólók a klubban

2015.04.15. 07:46 swingerforyou

Ha összegeznem kellene az elmúlt hetet: szenzációs volt. Minden tekintetben. Csütörtökön egy remekbe szabott Gang Bang Partyval, szombaton pedig ismét érkeztek új klub iránt érdeklődők. Külön szeretném megköszönni egyiküknek, hogy a „Tudni illik” bejegyzésem okán látogatott el hozzánk, és a szó szerinti idézésért duplán hálás vagyok. Mint a Puffin lekvár, ez ad nekem erőt, és mindent lebíró akaratot, az újabb íráshoz. J

 

Az este további része is sikeres, izgalmakban bővelkedő volt. De a piszkos részletekbe nem avathatlak be Benneteket. Párok, szólók egyaránt meglátogattak, új arcok és visszatérők, kezdők, haladók, a visszajelzések pedig azt igazolják, hogy jól érezték magukat nálunk. A félénkebbek félrevonultak, bezárkóztak, a bátrabbak egy elhúzott függönnyel adtak lehetőséget a kíváncsiskodóknak.  Egyedül talán szóló urakban szenvedtünk hiányt, mivel szóló hölgy, és több szóló pasit favorizáló pár is vendégeskedett nálunk. És ezzel el is érkeztem a mai bejegyzésem témájához: a szólók szerepéhez a klubban.

 

Ez örök vita téma, kellenek szólók, vagy sem, ha igen, akkor csak lányok, vagy fiúk is? A swinger csak a párok kiváltsága? Utóbbi kérdésre én egy határozott „NEM” válasszal felelnék. A szólók általában azokat a párokat zavarják, akik kizárólag párokkal ismerkednek. Néhány pár azzal érvel, hogy a szólók az esélyeiket rontják, ha más párokat „lefoglalnak” , mások pedig a szóló urak rajzását, kukkolását tartják elfogadhatatlannak. Én amondó vagyok, hogy némi tolerancia, kompromisszumkészség mindenki részéről belefér, és ha egy klub személyzete ezt a „problematikát” kellő odafigyeléssel, az igényekhez mérten kezeli, akkor semmiképp sem ront, határozottan dob a klub hangulatán.

 

Megtörtént eset: Egyszer volt, hol nem volt, egy adott, kizárólag páros estén sorra érkeztek a párok, köztük egy kedves ismerős házaspár is, akik szó szerint irtóztak a szóló pasiktól; gond nélkül sarkon is fordultak, ha egyetlen egy szingli úr is tartózkodott a házban. Precedens estén a párokon kívül jelen volt az én egyik ismerősöm (jó kiállású férfi személyében), akinek csak annyi volt a szerepe, hogy engem várt a pultnál, és mivel épp a kocsim szervizben volt, neki kellett hazaszállítania az este végén. Miután megnyugtattam a párost, a buli páros jellegét illetően, és jeleztem, hogy a bárban ücsörgő srác inkább áldozata, mintsem résztvevője az estének (jelzem aktívan swingerező ő is, de tiszteletben tartottuk a ház szabályait). Pár órával később a pultnál a párossal közösen cseverésztünk, majd a férj félrehívott, és kissé zavartan, de a tudomásomra hozta, hogy a sofőr szerepre kárhozott ismerősömet szívesen látnák maguk között. Első megdöbbenésem után, széles mosollyal az arcomon válaszoltam: erről talán nála kellene érdeklődni. A többit már a fantáziátokra bízom, de elégedett arcokat láttam visszatérni az egyik szobából, és mindenki nekem hálálkodott az este élmény dús kimeneteléért. Cuki ahol tud, segít. Későbbiekben már rendszeresen láttam a párost a „vegyes” rendezvényeken, és többször keresték az említett harmadik résztvevőt is. Változnak az ízlések, igények. Hajtott az információéhség és a kíváncsiság (tudom, hamar megöregszem), így egy alkalmas pillanatban feltettem a kérdést: Miért, illetve mi változott meg? Reakció: „Tudod Cuki, nem a szóló pasikkal van a probléma, hanem a viselkedéssel. Mi egyszer megégettük magunkat, ezért a páros napokkal védekeztünk az újabb kudarc ellen. Viszont amikor a múltkor beszélgettünk a „sofőröddel”, rájöttünk mennyire intelligens is tud lenni egy szóló úr, nem tolakodó, tisztelettudó, és gondoltuk, adunk egy esélyt. A srác a zárt ajtó mögött is roppant figyelmes volt, és számomra örömet okozott, hogy a páromat ketten kényeztettük, így garantálva számára a dupla élvezetet.”

 

Konzekvencia szingli férfiaknak: Nem feltétlen a szóló lányok a siker titka, több pár nyitott a befogadásra, de fontos, hogy hogyan közelítetek. A kedves indítás, érdemleges társalgás óriási jelentőséggel bír. A hölgyek szeretik Nőnek érezni magukat, szeretik, ha bókolnak, kicsit udvarolnak nekik. Erre nem csak magánéletben, a klubban is van igény. Ha valaki maguk közé invitál, akkor ott is a kölcsönösségen legyen a hangsúly. Ne legyetek önzőek, és a Nő ezt meghálálja. Akár ezt holnap is kipróbálhatjátok nálunk, szerintem nem lesz ok panaszra. A női intuíció hatalma….

 

Összességében tehát nem az a lényeg, hogy mennyi szóló vesz részt egy adott estén, hanem, hogy a résztvevő szinglik mennyire vannak tisztában a swinger szabályaival, mennyire mutatnak swinger-szerű magatartást, az adott buliban mennyire van igény a jelenlétükre (ezt az adott ház hivatott felmérni, koordinálni). Mi mindent megteszünk ez ügyben, a Ti dolgotok már csak annyi: érezzétek jól magatokat! Ne felejtsétek: csütörtökön Gang Bang, ahol a pasikra nyitott párok, szóló hölgyek találhatnak kedvükre való mókázást a jelen lévő úriemberekkel. Többen jelezték már várható érkezésüket, ne maradjatok le Ti sem!

További kellemes hetet kívánok Nektek! Millió pusszantós!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr37367432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása