Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

A férfiak mumusa: a merevedési zavar. (Potencianövelők, afrodiziákumok)

2015.05.08. 17:02 swingerforyou

Ültem a felnyitott laptop előtt és azon töprengtem, miről is írjak ma Nektek. Elkezdtem, majd visszatöröltem, végül kicsit feszülten csaptam le a gép fedelét, hiszen az, hogy mit reggeliztem, vagy mennyire voltam ideges, amikor hajlakk helyett Prontot fújtam a hajamra, nem annyira izgalmas téma, pontosabban egy másik blogban a helye. ( Mielőtt kipróbálnátok: véletlenül sikerült a hajfixálás eme bizarr módja, és a méhviaszos portalanító cucctól nem lesz fényes a koronád. )

 

Pár perccel később a merengés közben (Heuréka!!!), jött egy kis nosztalgia: egy srác egyszer megkérdezte tőlem, hogy „mitől áll a cerka” szerintem. Én akkor azt válaszoltam, hogy merem remélni, hogy leginkább tőlem… Mosolygást követően, elkezdte magyarázni nekem, hogy tulajdonképpen ő az erekció közbeni biológiai folyamatra gondolt. Izmokról, ernyedésről, vérbőségről magyarázott nekem, amit kb. annyi lelkesedéssel fogadtam, mint anno biosz, vagy anatómia órán. Szelíd közönyöm oka nem volt más, mint az, hogy még nem kellett szembesülnöm soha a problémával: merevedési zavar. Pár nappal később a beszélgetést követően viszont elkezdtem kicsit áskálódni a témában, hiszen attól, hogy nekem még nem volt ilyen irányú szituációval dolgom (de még lehet), nem árt, ha felkészülök, hogy helyesen tudjak reagálni, ha megérkezne a nagy férfi mumus.

 

Hölgyek!

Ha a párotok, partneretek ilyen jellegű problémával küzd, egyáltalán nem biztos, hogy elő mer vele állni, és őszintén elmondani, hiszen neki ez kellemetlen lehet, és úgy érezheti, nem fogjátok tolerálni, nem tudtok majd férfiként tekinteni rá. Szóval mindenképp fontos a kommunikáció, empátia és megértés ilyenkor. Intő jel lehet, ha mondvacsinált okokkal odázza az együttléteket. Hátterében állhat a kor, egészségügyi okok, vagy pusztán stressz is, de semmiképp sem Ti vagytok az okai! Le kell ülni, megbeszélni, majd lépni kell ez ügyben. Szerencsére már léteznek erre megfelelő gyógyszerek, de bizonyos ételekkel is fokozhatjuk a nemi vágyakat, így akár magatok is csenhettek némi potenciát a „boszorkánykonyhátokba”, ha bizonyos afrodiziákum ételekkel rukkoltok elő.  ( Nem mellesleg ezek a finomság rátok ugyanilyen hatással bírhatnak, szóval gyereket le lehet passzolni nagyihoz hétvégére, ha mondjuk osztrigát gondoltatok péntek este vacsorára. )

 

Urak!

Ez egyáltalán nem ciki! Lehet, sőt kell is róla beszélni. Swingeres pályafutásom során több férfi ismerősöm mesélt nekem, arról, hogy bizony ő néha segítséghez folyamodik a légyottok előtt. Nem azért, mert már leáldozott a férfiassága, csupán szeretne maximumot nyújtani. Részemről ez dicséretes, mindenképp értékelendő. Azért, ha swingerben folyamodtok ehhez a kis trükkhöz, nem árt, ha előbb partnert is biztosítotok. Ha párban érkeztek persze ez nem gond, de szingli pasiként előtte a kölcsönös szimpátia kialakításáról gondoskodjatok, mert kellemetlen lehet, ha a hatás már érezhető, de a társalgásban, udvarlásban az ágaskodó szerszámotok elvonja a figyelmeteket…. Ezt abszolút csak jós szándékkal írom Nektek! Ha maga a merevedési zavar okoz gondot, akkor mindenképp ki kellene deríteni annak lelki, vagy fizikai eredetű okait, ha máshogy nem megy, irány az orvos, felesleges halogatni. Sokan csak azért törődnek bele ebbe az állapotba, mert „ugyan mit fog gondolni a doktor, ne adj isten doktornő”. Szerintem egy specialista találkozott már ennél cifrább dolgokkal is, Te viszont miért mondanál le az élvezetekről?! Mérlegelj, dönts jól!

Az okok 40 év alatt elsősorban pszichések, és állandó párkapcsolat kialakításával általában meg is szűnnek. Minden estben fontos azonban hormonális okok keresése is, ehhez viszont szakorvost kell felkeresni. Idős korban a 60. életév környékén jelentkezik az úgynevezett férfiklimax, mely a nemi vágy csökkenésével, és fizikai teljesítőképesség romlásával járhat. Más betegségek is eredményezhetik az erekció zavarokat (szív- és érrendszer, magas vérnyomás, cukorbetegség, magas koleszterin), de a helytelen életmód is hozzájárul. A cigis dobozokon is ott az elrettentő felirat, de ebbe nem mennék bele részletesebben, hiszen nem vagyok orvos, és nem is célom mások életmódját bírálni, pusztán érdekességként, figyelemfelkeltésként osztom most meg veletek, amit magam is szakirodalmakból csentem a bejegyzésbe.

 

„Már az ókori Egyiptomban is felfigyeltek arra a kellemes jelenségre, hogy bizonyos ételek, italok, fűszerek hatására feléled a szerelem tüze és magasra csapnak a szexuális gyönyör hullámai.” ( Ezt a mondatot a HáziPatika.com-ról  csentem, hihetetlen szép megfogalmazás. ) De mik lennének ezek? Milyen étkekkel nő a férfi libidó? Ilyenek az osztriga, rák, kagyló. Casanova naponta 40 kagylóval lakatta jól magát, gondolom, kitaláljátok miért.  A méz is afrodiziákumnak minősül, a görögök például mézzel kevert itallal jelezték a kiszemelt hölgynek az udvarlási szándékukat. A kínaiak ugyanakkor a vesére esküsznek. De meg kell említeni a ginzeng, szezámmag, zab, zeller és édeskömény jótékony hatását is.

 

Potencianövelő készítmények kaphatóak herbáriákban, bioboltokban, ám ezekkel azért jobb óvatosan bánni, hiszen egyéb hatóanyagai is lehetnek, amik mellékhatásokat eredményeznek, szóval inkább kérdezzetek meg előtte szakembert, illetve orvosi felügyelet mellett, az általuk javasolt termékeket válasszátok.

 

Őszintén remélem, hogy nem volt túl libidógyilkos a mai téma, de erről azért jobb olykor említést tenni. Én egyszer kipróbáltam a női kapszula verziót.  Lehet, velem van a baj, de én extra hatást nem vettem észre. Lehet, hogy nálam már nincs mit fokozni?! Mindenestre most irány a közért, be kell szereznem pár dolgot az esti rák vacsimhoz.

Kellemes, szép napot Nektek! Ha szombaton találkozunk, majd face to face beszámolok a vacsora hatásáról, mely remélem pozitív lesz! Legyetek kicsit rosszak! Hamarosan újra itt, vagy a klubban találkozunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr517386602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása