Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Biszex vagyok! Beszélnünk kell!

2015.05.13. 19:20 swingerforyou

Swingeres körökben a biszexualitás gyakori jelenség, senki sem lepődik meg egy buli alkalmával, ha két összefonódott női testet lát. A férfiak többségének ez határozottan kívánatos látvány, és szívesen gyönyörködik a csajos mutatványban. Nők körében már inkább megosztó, hiszen vannak, akik annyira heteró beállítottságúak, hogy visszataszítónak találják az egyneműek közti testiséget. Ők általában párcserei céllal, vagy gang bang bulira mutatnak nagyobb hajlandóságot. A férfiak bi hajlamait viszont csak kevesen, a hasonló identitásúak látják szívesen. A klubok általában számukra külön esteket szerveznek, ahol kedvükre élhetnek a vágyaiknak, és semmi negatív diszkrimináció nem érheti őket. Ez rendjén is van így: az ellenzők biztonságban érezhetik magukat, hogy véletlen sem fogja egy bi férfiú megfogni a feneküket egy többes felállás hevében. A biszex buli résztvevője viszont jelenlétével vállalja ennek eshetőségét. (A ForYou egyelőre csak Gang Bang és 100% tisztaságú swinger esteket tart. )

 

Tőlem már többen kérdezték, kissé arrogánsan, hogy klubba járnak-e „buzik” ?  Ez a szó már önmagában is elég diszkriminatív, én szívesebben használom a meleg kifejezést. ( Nem minden jól öltözött, igényes pasi homoszexuális!!!! Én már többször megkaptam az ízlésem miatt, hogy melegekre bukok. Bár pár ismerősöm erre találna tényekre alapozott riposztot, de erről itt inkább hallgatok, maximum egyszer személyesen a klubban elmesélem. De ez csak a kivétel, ami erősíti a szabályt. ) A válaszom pedig: NEM! Nem járnak melegek. Miért is tennék? Számukra van külön bár, klub, ahol szabadon élhetik a saját kis szexualitásukat, az igényeiknek megfelelő zenével, fellépőkkel. (Egyszer azért szívesen megnéznék egy ilyen összejövetelt, pusztán kíváncsiságból. Állítólag hatalmas buli a heteró férfiismerőseim szerint, akik lemerészkedtek oda.) Ezt a felvetést tehát ezzel az indokkal elutasítom.

 

„A biszexuális kifejezés azokat jelöli, akik mind a saját nemük, mind az ellenkező nem képviselői iránt érezhetnek szexuális vonzalmat, vagy szerelmet, romantikus vágyakat.”

 

A történelem már az ókori görög kultúrából tart feljegyzéseket a férfiak biszexualitásáról, lényegesen többet, mint nőire. Utóbbiak közül Szapphó emelkedik ki, férfiak közül pedig Nagy Sándor férfiszeretőiről olvashatunk szép számmal. Tehát annyira talán nem is abszurd ez a téma….

 

De kanyarodjunk vissza napjainkhoz. Tiniknél anno divatos volt a házibulik alkalmával az „üvegezős” játék –talán még mai napig az is, ezt a koromra, gyermektelenségemre való tekintettel nem tudhatom-, amikor meg kellett érinteni, csókolni azt az illetőt, akire az üveg szája mutatott. Mi ez, ha nem kezdeti swinger buli? Olyan is könnyen megesett, hogy ha egyik lány, a másikra pörgetett, akkor bizony a fiúk kötötték az ebet a karóhoz, és elcsattant az első biszex csók. Viszont a „Ti is - Mi is” már akkor sem működött, a srácok inkább véget vetettek a játéknak, mintsem egymást „smárolják” le. Később, amikor én 23 éves voltam, és az egyik barátnőm friss 18-as lánya is csatlakozott hozzánk az osztálytársnőivel, ha bulizni mentünk, akkor néztem nagyot, mikor megláttam a lánykát, ahogy a party hevében a nyelvét tövig tuszakolja iskolai padtársa torkán. Sokkolt a dolog. Nem a tényállás miatt, hanem, hogy miért is csinálják, ha egyszer mindkettőnek van hím nemű barátja, akivel x ideje együtt is járnak. Aztán jött a felismerés: kisebb fiú horda vette körül őket. A két lány nem a saját örömükre csókolóztak, hanem azért, hogy felhívják a figyelmet magukra, nagyobb sikerük legyen a célközönségként szolgáló szingli pasiknál. Mondanom sem kell: a hatás nem maradt el! Akkor megdöbbentem, mai fejjel visszagondolva viszont butaságnak tartom. Miért? Mert divatból, nem saját vonzódásból tették, mások örömére szerepet játszottak.

 

Gyerek fejjel, az üvegezésnél még betudható egymás felfedezésnek, kíváncsiságnak, de 18 évesen már inkább butaságnak tartom, hiszen ezzel csak a lovat adják a pasik alá, hogy bármit megtesznek a kedvükért. Azokat a párokat sem fogom soha sem megérteni, akik azzal jönnek nekem, hogy ők lányt keresnek. Kérdésemre, hogy ezek szerint a hölgy biszex, azt a választ kapom, nem, tulajdonképpen nem az, de megteszi a párja kedvéért, aztán közösen kényeztetik a „vezérhímet”.

 

Fiúk!

 Talán zokon veszitek, amit most írok, de arra kell kérnem Titeket, ne legyetek ennyire önzőek. Ha találtok egy lányt, aki ennyire odaadó, és szeret, akkor engedjétek, hogy a saját ütemében, kedve szerint bontakozzon ki. Én tudom, hogy a legtöbb férfi álma az édes hármas, de ez csak akkor az igazi, és csak akkor működik, ha a partner is érez igazi kedvet a dologhoz. Kölcsönösség! Adjatok nekik inkább időt. A mondás is úgy tartja: evés közben jön meg az étvágy. Lehet, hogy több idő kell neki, és lehet hónapokkal később magától is megkíván egy másik Hölgyet.

 

Csajok!

Ne engedjétek kihasználni magatokat! Csak azt, amihez kedvetek is van. Ne legyetek divat-biszexek, pláne ne más kedvéért. Ha távol áll tőled, akkor hódolj a saját műfajodnak a klubban. Ennyi a felhőtlen szórakozás titka. Mindent szabad, de semmi sem kötelező!

 

Megtörtént eset:

 

Ismerek egy nagyon szimpatikus párocskát,  akik évek óta rutinos swingereseknek számíthatnak. Ők mindig szóló pasit kerestek. A Férj tiszteletben tartotta párja heteróságát, és nem erőltette a „csajos-témát”. Évekkel később, megannyi buli után, a roppant csinos leányzó elkezdett a gondolattal játszani, hogy milyen lehetne egy másik Nővel.... Látta a körülötte pajzánul játszadozó biszex lányokat, akik önfeledten kényeztették egymást, és a vizuális élmény, a hangok kicsit magával ragadták, kezdett hajlani, Ő is kedvet kapni. Abban biztos volt, hogy bárkivel ugyan nem lenne képes rá, de megjegyezte párjának, hogy egyikükkel kipróbálná szívesen ezt a játékot. Hetekkel később le is vadászták a kiszemeltet, és a következő pillanatban már kényeztette is az a bizonyos másik lány, benne pedig egyre inkább oldódtak a gátlások, egyre jobban hagyta magát sodródni. Gyakorlat teszi a mestert, avagy ismétlés a tudás anyja, egyre gyakrabban vonták be azt a bizonyos biszex hölgyet, hármasba, négyesbe, mikor éppen hogyan hozta a kedvük. Tökéletes összhangban tudtak együtt lenni, és a mai napig együtt hancúrozni.

 

Szemléltetésképpen meséltem el Nektek ezt az esetet, hiszen hiteles bizonyítéka mindannak, amiket leírtam. A klubban akár meg is kérdezhetitek a történet szereplőit. Többet nem szeretnék itt elárulni

.

Tehát KEEP CALM! Haladjatok a saját ütemetekben! A klubban mindent szabad, de semmi sem kötelező, csak érezzétek jól magatokat, egymást és másokat! Szép napot kívánok Mindenkinek! Találkozzunk itt virtuálisan, vagy élőben a klubban! Nagy pusszantós!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr867391380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása