Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Kismama a swingerben

2015.06.04. 12:26 swingerforyou

Pár hete bejelentkezett két olyan pár, akiknek Hölgy tagja várandós volt. A negyedik hónapig talán még annyira nem is látványos a Női testen a változás, de precedens esetben Ők már inkább a terhesség végső stádiuma felé jártak, így az érkezésüket megelőzően inkább informálódtak, hogy mennyire lenne elfogadott klubban az Ő jelenlétük. Természetesen megkapták a zöld jelzést, és kíváncsian vártuk az ominózus szombat estét. Az egyik pár érkezett meg ténylegesen végül, Ők régi ismerősök, és biztattak, hogy nyugodtan írjak erről a blogban, ezt pedig most nagy örömmel meg is teszem. Talán több olyan olvasó hölgy, vagy pár is akad, akiknél aktualitását éli ez a dolog.

 

Először is szögezzük le: A terhesség nem betegség! Nem fertőz, maximum irigységet vált ki, esetleg kedvet kaphatunk hozzá, viszont így semmi olyan nyomós érv nincs, ami miatt ne lenne kívánatos egy várandós Nő a klubban. Azzal viszont nem árt tisztában lenni, hogy nem biztos, sőt kisebb eséllyel találnak olyan párt, szólót, aki csatlakozna hozzájuk, hiszen azért egy pocaklakóval mégiscsak intimebb a helyzet. Én azt gondolom, hogy aki a terhessége előtt aktívan swingerezett, annak sanszos, hogy nehezére esik megállnia, hogy kilenc hónapig megfossza magát attól a fajta a miliőtől, amit egy klub adhat számára. És butaság is lenne lemondani róla. Sokkal nagyobb probléma, amikor arról hallunk, olvasunk, hogy egyes pároknál ez az időszak teljesen szex-mentessé válik. Féltik a magzatot, vagy a hormonális-, és lelki változások miatt csökken a kismama szexuális étvágya.

 

 

A terhesség élettani folyamat, természetes állapot, melyre komplikáció mentes esetben a nemi élet nincs káros hatással, önmagában tehát a terhesség nem kívánja meg a nemi élet felfüggesztését.”

 

Izgatottan vártam, hogy végre megszólaljon a csengő aznap este, és végre megérkezzen az ismerős állapotos pár. Előtte a már jelen lévőkkel beszélgettem, és igyekeztem mindenkit felkészíteni, hogy ne érje váratlanul Őket ez a rendhagyó „jelenség”. Többségüket szimplán megdöbbentett az információ, de a második gondolatuk egyöntetűen az volt: „Miért is ne? Jól teszik, hogy eljönnek, nekik is jár a szex!” Amikor eljött végre a pillanat, és megláttam az ismerős arcokat az ajtóban, tekintetem azonnal a gömbölyödő pocakra tévedt. Ellenállhatatlan kísértést éreztem, hogy engedélyt kérjek a pocak érintésére. Amikor megfogtam a hatalmas, feszes dudort, az jutott eszembe, mennyire különös is a világ: pár hónap alatt mennyi változás következhet be a Női testben. Amikor utoljára találkoztunk, a Hölgy még kecsesen pördült a táncrúdon, most pedig ugyanaz a Nő áll előttem, de teljesen más szerepben, a Kismamák szerepében. Ösztönösen jöttek a kérdések: Mikor érkezik? Fiú? Lány? Mi lesz a neve? A válaszokat követően biztattam Őket, hogy öltözzenek át, és majd a társalgóban beszélgetünk tovább. Belépőjük semmivel sem volt különb, mint bármikor ezelőtt. Köszönések, bemutatkozások, majd leültek a megszokott helyükre. Amikor újra szót váltottunk, meséltem nekik, hogy számomra nem volt idegen ez a dolog, korábban már találkoztam terhes-társasággal más klubban. Viszont éles ellentétei voltak egymásnak. Annak a párnak a viselkedése megbotránkoztató volt. Még az utcán, más szórakozóhelyen, összejöveteleken is szemet szúr az olyan Kismama, aki füstöl, mint a gyárkémény, és Jack biztosítja számára a napi folyadékbevitel szükségletet. Az ilyen magatartás ellenérzéseket szül. Ők viszont üdítőztek, hátra mentek egy szobába –hogy ott mi történt nem tudom-, és teljes mértékben elfogadható viselkedést tanúsítottak. Távozások után még volt valaki, aki meg is kérdezte, hogy „nem jött el a Kismama”? Arra szeretnélek buzdítani ezzel, hogy bátran jöjjetek le a várandósság alatt is, ha ehhez van kedvetek, de viselkedjetek jó Anyához méltóan!

 

Ehhez a bejegyzéshez segítségül hívtam a szakirodalmat, hogy magam is reális képet kapjak magáról a várandósság időtartama alatt lezajló folyamatokról, ami a szexuális életre is kihat. Egyszer talán még hasznát is fogom venni, ha majd aktualitását éli a történet.

 

 A terhességnek 3 periódusa van, 3 harmadra osztjuk a 9 hónapot:

 

Az első trimeszterben előfordulhat, hogy a kismama nem kívánja a szexet. Különösen akkor, ha első terhesség, akkor még igazán „megviselik” a változások, aggódik a magzat egészségéért. Ilyenkor fontos a kommunikáció a partnerrel. Erre a szakaszra különösen jellemező a hullámzó hangulat, fáradékonyság, aluszékonyság, a hormonok tombolásának köszönhetően pedig a libidó csökkenése, emiatt lehet, hogy kevésbé kívánjuk a szexet. Ilyenkor a fellépő rosszullétek miatt is lankadhat a nemi vágy.

 

A második harmadban a Kismamák kivirulnak, elmúlnak a rosszullétek. Sok várandós Nő ilyenkor aktívabb, mint a terhessége előtt volt. Itt a ragyogó alakalom klubba menni!!!! Ilyenkor viszont a szex egyes formái, amelyek a várandósság előtt örömet okoztak a nőnek, elképzelhető, hogy a terhesség ideje alatt kellemetlen érzéseket ébresztenek. A pároknak közösen kell kialakítaniuk az új szokásaikat, mivel ez minden Kismamánál egyedi.

 

A harmadik szakaszban a leendő anyuka mozgása nehézkesebbé válik, és előfordulhatnak lelki tünetek, amik negatívan hatnak a libidóra. A koraszüléstől való félelem miatt is gyakran lemondanak a szexről, mivel a sperma tartalmaz olyan anyagokat, amelyek méhösszehúzódást válthatnak ki, és az arra hajlamos terhesek esetében valóban bekövetkezhet koraszülés, ám komplikációmentes esetekben nem jelent valós veszélyt, így ha kedvet éreztek nyugodtan hancúrozzatok az utolsó napokig. Bár ilyenkor már tényleg jól kell pozitúrát választani.

 

Egy Kedves Ismerősömmel épp erről beszélgettem ma, neki Férfi szemmel volt is egy felvetése, de azt inkább majd személyesen osztanám meg Veletek a klubban. Most mennem kell készülődni, hisz este nagy buli várható, és fel kell öltenem az éjjeli arcomat. A bejegyzésben említett párnak ezúton is köszönöm a blog-témát, és jó egészséget, sok örömöt kívánok a hamarosan érkező csöppséghez. Remélem, mielőbb újra találkozunk! Ne feledjétek: csütörtökön és szombaton várunk szeretettel a klubban. Várandósan, vagy lapos hassal, de mindenképp kívánósan! Szépséges napot! Pusszantós!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr637491814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása