Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Swingeres szőrszálhasogatás

2015.09.01. 12:12 swingerforyou

Lassan kifelé sétálunk a nyárból, az aprócska mini ruhákat felváltják a hosszú nadrágok, a flip flop papucs is a szekrény mélyére kerül, és az előszoba egyre zsúfoltabb lesz az eddig padláson lapuló csizmák előkerülése okán. Ilyenkor kicsit fellélegzünk páran: De jóóó!!! A hosszú gönc ápol és eltakar, lehet egy kicsit lazábbra venni a figurát. Eltakarja a felszaladt plusz kilókat, és a lábunkon sem zavaró az a pár növekedő szőrszál, hisz’ úgysem látszik. Miközben méláztam, eszembe jutott, hogy a nagy „szőr-kérdésről” még nem írtam Nektek. Pedig sokakat érdekel, hogy „mi a divat a swingerben”.

 

Én amondó vagyok, hogy az aktuális trendek, ugyanúgy, mint a viselt fehérneműinkben, a fazonon is kiütköznek. Ha épp a csupasz van topon, akkor az emberek nagyobbik hányada az utolsó szőrszáltól is meg fog szabadulni, így a klub falain belül is túlnyomó részt borotvált intim testrészekkel fogunk találkozni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy csak és kizárólag ez az elfogadott, és csak erre van „igény”, hiszen ugyanúgy mint egy bugyinál, itt is befolyással bír az ízlés. Egyes pasik tangát, mások a francia alsóneműt kedvelik a hölgyeken, és mi Nők is eltérően vélekedünk, hogy fecske, vagy boxer áll jól a kiszemelt hímen. Nincs ez máshogy a szőr iránti érzéseinkkel sem.

 

Én a 80-as évek közepe táján láttam meg a napvilágot, bár éles emlékem nincs a születésem pillanatairól, de biztos vagyok benne, hogy akkoriban Anyukámat a kórházban borotválták le úgy isten igazából először. (Remélem Anya nem olvassa, és szúr majd le, hogy kifecsegem a fürdőszoba titkokat!) De ne is csodálkozzunk ezen, hiszen Ő még A tanú című zseniális filmszatírán szocializálódott, amikor még Gogolák elvtársnő „kurta szoknyáját” is meg kellett hagyni a „hanyatló nyugat ópiumának”. Természetesen a lábát amióta az eszemet tudom szőrtelenítette valami merülő habverőre emlékeztető eszközzel, és a fürdőruhából kikandikáló szőrszálakat is gondosan kiszedte. Emlékeim szerint a hónalját csak később kezdte borotválni, amikor a Dallas volt a péntek esti kötelező műsor (én meg 8-kor feküdjek le…), és Linda Gray sem viselt hónaljkutyát, így evidens, hogy a magyar háziasszonyok is átvették jó szokását. Mivel mindig is barátnői viszonyt ápoltunk, tini koromban nyíltan beszélt nekem az efféle dolgokról, és tőle kaptam az első borotvámat is. A középiskolában vetődött fel először a fazon-kérdés, amikor pár lány osztálytársam, akiknek már „komoly” pasija volt, erről kezdett csacsogni. Akkoriban a vonal és a háromszög volt a sláger, de egyes merész leányzó a párja nevének kezdőbetűjét „faragta” magára. Később, amikor már a pornó ipar non stop csupaszságot tolt a nézőkre, a fiúk felvetették ez irányú otthoni igényeiket, így egyre több lány szabadult meg az utolsó szálaktól. A pedagógusok, és a konzervatív szemléletűek azt hangoztatták, hogy egészségtelen a szőrtelenség, hiszen az okkal nőtt oda, ahová teremtették. Azóta jó pár év, évtized eltelt, és senki sem halt bele abba, hogy a hónalja, intim tájai csupasz, így azt hiszem ez tökéletes cáfolata az állításuknak. A legfontosabb: legyél ápolt és tiszta! A többi ízlés dolga.

 

Egy személyes sztorim van az ügy kapcsán. Kiszemeltem akkor, egy ápolt, jó megjelenésű fiatalember volt. Az első légyotton viszont felszínre került a kevésbé csupasz valóság. A srácot mindenhol erős szőrzet borította. Egy kis szőr itt-ott engem nem zavar, határozottan férfiasnak is tartom, de precedens esetben ez már sok(k)oló volt. Erőt vettem a nem tetszésemen, és úsztam az árral tovább. Csak azzal nem számoltam, hogy a szőrszálak végén felgyülemlett izzadtság cseppekkel kell szembesülnöm, ami a nyári fülledt melegben, az aktív testmozgás hatására fürtökben tapasztotta a mellkasára a szőrszálakat. A libidóm lankadt, és az este további részében igyekeztem úgy mozogni, hogy véletlen sem érjen hozzám az ázott szőrével. Utóbb kiderült, hogy az előző kedvese igényelte a naturalista stílust, sőt, ő kimondottan ragaszkodott hozzá, mert számára ilyen az igazi tesztoszteron bomba…. Nos, mi sem bizonyítja jobban a gusztus dolgát. Nálam ez kiverte a biztosítékot, és örültem, mikor a pasi egy kozmetikussal meztelen csigát varázsoltatott magából.

 

A férfiak is változatosan vélekednek erről. Vannak, akiket taszít egy apró pihe is, más túl „kislányosnak” találja a borotvált hölgyeket. Persze, otthon, a saját párunk kedvére könnyű tenni, hiszen már ismerjük őt, tudjuk a szálakhoz való viszonyát, így ha csak nem véglegesen távolítottuk el a prémet korábban, akkor igény szerint növeszthetjük, fazonozhatjuk, vagy kopaszthatjuk ezeket a régiókat. A klubban viszont nem tudhatjuk, hogy az aktuális alkalmi partner hogyan áll a kérdéshez, így én a magam részéről mindenképp inkább a csupaszra hajazó, gondosan karbantartott intim tájékot javaslom. A torkon ragadt szőrszálakkal így tuti nem lesz gond. Aztán lehet, hogy pár év múlva újra a bozont éli majd fénykorát, és akkor a lézeresek gondban lesznek, hogy honnan szerezzenek fazon-parókát, vagy műbajuszt ragasztanak a bugyi alá, esetleg erre is lesznek majd implantációk.

 

Egy dolog biztos: swingerbe azért járunk, hogy jól érezzük magunkat, mindent szabad, de semmi sem kötelező! Hamarosan a For You megnyitja újra a kapuit, és akkor személyesen is megvitathatjuk ezt a témát. Én már nagyon várom, hiányzik a miliő, az a töltet, amit az ott töltött éjszakák adnak. Most búcsúzom Tőletek! Nagy cuppantós Mindenkinek! Legyetek rosszak! Szép napot!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr197750734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása