Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

A hangok szerepe a szexben

2015.09.04. 12:30 swingerforyou

Ígéretemhez hűen, mi szerint nem foglak hosszabb ideig olvasni való nélkül hagyni Titeket, ma ismét klaviatúrát ragadtam. Szigorúan munkaidőben tört rám az ihlet, és a gondolataim ezer felé kalandoznak. Kizártam minden egyéb hangzavart, és félrevonultam egy sarokba. ( Nyugi! Nem fognak kirúgni! És a gépelésemmel senkinek sem ártok, maximum fél perccel tovább kell a pultnál időzni a kikért sörökért. ) Olykor felocsúdok a mélázásból egy-egy hangra, és azonnal a „zaj” forrását, okát kezdem kutatni. Pedig legtöbbször csak Józsibá’ horkant egyet a bóbiskolása közepette. A fene se gondolta, hogy egyszer az Öreg lesz a múzsám, és adja az egyik bejegyzésem témáját…. Akik a klubból személyesen ismernek, már ismerik az Úr legendás sztorijait, a közösségi portálos profilomon gyakorta emlékezem meg róla. Most viszont az általa kibocsátott hangok eszembe juttattak pár swingeres sztorit. Mert ott aztán vannak hangok…. És kellenek is!

 

Bizonyos estéken, ha több ismerős, régi arc is összeverbuválódik, már sokszor a társalgóban megismerjük, hogy épp kinek jó, ki jutott a csúcsra. Egyesek a zárt ajtók mögül, a zenét túlharsogóan adnak hallható jelet az élvezeteiknek. Ilyenkor összenézünk, mosolygunk, és elégedetten nyugtázzuk, hogy swingeres barátunknak mennyire sikeres az adott este, jó esetben többször is, vagy huzamosabb ideig. Én amondó vagyok, hogy ezek a hatások mind úgy a klub-élet hozzátartozói, az illatokhoz hasonlóan, ugyanúgy, együttesen is a miliővel járnak. Semmi kivetni való nincs benne, nem kell szégyenlősködni, sőt…. Nyugodtan engedjétek szabadjára a torkotokból kikívánkozó hangokat, ez nem az a hely ahol ez ciki lenne.

 

A pornó filmekben az egész akció közben bőszen „nyögdécselnek” a művésznők, és ezek a hangeffektek mind a partnerre, mind a nézőre, hallgatóságra pozitívan hatnak. Bár ott lehet, hogy ez csak egy filmes-fogás, egy művi dolog, de a való életben ajánlott hasznosítani, ellesni ezt a kis „trükköt”. Viszont, ha alkalmazzátok, akkor arra érdemes figyelni, hogy ezzel nehogy megtévesszétek a társatokat, hiszen ő könnyen lehet, hogy azt fogja gondolni, hogy ezek az öröm nyögései, és még inkább belelendül, miközben a hölgy annyira nem is élvezi az adott pozitúrát. Mindegy, hogy a párotokkal, vagy alkalmi partneretekkel bontakoztok ki, a lényeg, hogy ne legyen „színjáték” ez a dolog, szóval akkor nyögj, ha valóban jó is!!! Ezzel rengeteget segítesz a másik félnek. Lehet, hogy én vagyok túl cserfes, de én speciel előszeretettel „társalgok” gabalyodás közben. Nyilván nem az aktuális politikai helyzetre gondolok, de szívesen suttogok becéző szavakat, dicséreteket, és azt is szóvá teszem, ha épp számomra valami nem kellemes, nem élvezhető. Viszont, ha az Úriember jól csinálja a dolgát, akkor bőszen hatok a hallás érzékszervére, Ő pedig ennek megfelelően tudja, hogy „na, most akkor ezt abba nem hagyhatom, amíg a kisasszony el nem élvez”. ( Akár többször is….) Férfiaknál talán annyiban másabb ez a dolog, hogy Ők inkább csak a végkifejletnél eresztik ki a szarvasbőgésüket. Ki halkabban, ki üvöltve, ki elcsukló hangon….. Ezer félék vagyunk. Viszont akció közben én például szívesen veszem, ha kommunikál velem, hiszen a közös örömszerzés mindenki érdeke. Egy nagyobb létszámú összeröffenésen aztán lehet kánonozni.

 

Történt pár éve, hogy egy srác megrovásban részesített, mert szerinte túl hangos vagyok. Bután néztem, hiszen családi házban, ahol sem szülők, sem gyerek, sem senki más rajtunk kívül, a szomszédokat sem zavarjuk, miért kellene elfojtanom, ami nekem jól esik?! Nem hiába nem ő a jelenlegi párom, hisz hiába próbáltam visszafogni magam a kedvéért, a szex onnantól kezdve „nem olyan” volt. Persze, ha másokra nézve zavaró lenne, akkor megérteném a problémát, de így nem éreztem indokoltnak, jogosnak a némaságot. Viszont az ominózus eset elbizonytalanított, és már inkább visszavettem a decibelből. A következő partner jelöltnél egy apáca némasági fogadalmával ugrottam fejest a srác ágyába, szerencsétlen pedig nem tudta mire vélni a koncentráló tekintetemet, és, hogy miért harapom már véresre az ajkaimat. Meg is kérdezte, hogy mi bajom van, egyáltalán élvezem-e, vagy mégis mit csinál rosszul? Zavartan tereltem, hogy „semmi, semmi”, de kötötte az ebet a karóhoz, majd feltette a kérdést: „Te mindig ennyire csendben vagy szex közben?” Kibújt a szög a zsákból, elmondtam a dolog előzményét, Ő pedig csak annyit kérdezett, „ki volt az az idióta, aki ilyet kért?” Akkor jöttem rá, hogy nem én vagyok fura, és perverz állat, hanem inkább a srác szexuális szokásai voltak túl lagymatagok. Azóta se lehet befogni a számat!

 

Persze vannak szituációk, ahol nem árt visszafogni magunkat. Gondolok itt olyan extrém helyekre, mint egy parkban a bokrok takarásában (itt azért a kukkolókkal sem árt számolni, és a törvény sem biztos, hogy pozitívan diszkriminálja a buja párokat), próbafülkékre, vagy amikor csemeténk a szomszéd szobában alszik, de egy mozi leghátsó sorából sem illik zavarni mások szórakozását. A swinger klub falai viszont rengeteg hangot elbírnak, és senki sem fog megbotránkozni, ha teli torokból élvezünk. Például, ha félre vonulsz a partnereddel, és a másik szobából hallod a hölgy sikoltozásait, vagy az úr élvezetét kísérő dallamot, az sokszor izgató is tud lenni, de volt már rá példa, hogy párommal összenéztünk a hang hallatán, egyszerre nevesítve meg a gazdáját, és cinkosan mosolyogtunk, kacagtunk, majd folytattuk a saját „dallamainkat”. Hol van az megírva, hogy szexelni csak véres komolysággal lehet???

 

Mára ennyit gondoltam lejegyezni, és már a mosatlan is kezd tornyosulni. Ideje elköszönnöm! Ne feledjétek: legyetek rosszak, és persze kicsit hangosak…. Ha otthon nincs rá lehetőség, akkor a ForYouban hétfőn, csütörtökön, pénteken, vagy szombaton tarthattok hangversenyeket. Szép napot kívánok! Nagy pusszantós Mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr137760222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása