Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Melyik programot válasszam Swingerben?

2015.09.04. 12:34 swingerforyou

A swinger iránt érdeklődők gyakran keresnek meg különböző kérdésekkel. Többnyire ezekre a válaszokat a blogban megtaláljátok, ilyenkor automatikusan ide irányítom a kíváncsiskodót, vagy egyszerűen belinkelem a megfelelő bejegyzést. Lustaság: fél egészség. A minap viszont felmerült egy kérdés, amiről még nem írtam konkrétan.

„Szerinted melyik programot válasszam?” – kaptam az üzenetet egy hölgytől, aki még soha sem járt klubban.

Sor sort követett, egyre jobban belemerültünk a levelezésbe. Ez nem egy egyértelműen eldöntendő kérdés, amire egyetlen szóval lehet válaszolni, ez ennél sokkal összetettebb, bonyolultabb, több tényezőtől függ, nem tehetem le a voksomat élesen egyik nap mellett sem.  Függ attól, hogy a kérdező szingli, vagy a párjával jönne, mi az érdeklődése, mikor van szabadideje, és még tucatnyi tényezőt vehetnék lajstromba. De egy-egy estét nem lehet beskatulyázni, hiszen azonos programok esetén sincs két egyforma összejövetel. Ettől jó ez az egész: változatos, színes.

 

A hétfői szauna estek a lazulni vágyóknak való igazán. Az összetétel, a nemek aránya, és a korosztály is változatos. Ilyenkor a gőzé a főszerep, leginkább erről szól az este, illetve a jakuzziról. Persze előfordul, hogy akik kedvet kapnak, azok félre vonulnak egy szobába, és kettesben, vagy többesben aktív pihenéssel ütik el az időt, de nem ez a fő „profil”. Amikor először felvetődött a hétfői nyitva tartás, fenntartással fogadtam, hiszen a hétfő az olyan „undok” nap. Akik hivatali beosztás szerint élnek, azoknak különösen visszataszító lehet, hiszen még csak most kezdődött a munkahét. De talán pont ezért kedvelik ennyire, van valami jó is a rosszban, és az este feledteti a nap keltette negatív érzéseket. Mindegy, hogy pároddal érkezel, vagy egyedül, szerintem jól sikerült kis estében lehet részed. Mivel nem hajnalig tart a felüdülés, így a másnapi koránkelés sem okoz gondot.

 

A csütörtöki Gang Bang Partyról már több ízben is írtam korábban. Az elnevezés már önmagában is tartalmazza, hogy miről szól az este. De ismétlés a tudás anyja: amikor egy időben, egyszerre kettő, vagy több férfi kényeztet egy nőt. Ez annyit jelent, hogy leginkább olyan párok, szóló lányok számára kedvező, akik a férfi többest favorizálják, és ebből adódóan a szóló pasik száma is nyitott, így a nemek aránya az urak részére hajlik. Murphy nem alszik, ilyenkor sem, nem egyszer szaladtam már bele olyan csütörtökbe, hogy szinte csak párok voltak jelen. Viszont a hangulat fantasztikus volt így is. Jellemzően korábban indulnak a gabalyodások, talán köszönhető ez a másnapi munkanapnak. A klubtagok korán, nyolc körül érkeznek, kis csevegés, jakuzzizást követően célirányosan el is vonulnak, majd egy hűsítő kilépő ital után a távozás mezejére lépnek.

 

A péntek délutáni swinger még abszolút nem általánosítható, hiszen még csak kísérleti jelleggel, újonnan vette fel a klub a programjai közé, ám az első összejövetelek igen sikeresnek bizonyultak. De lássuk: kinek való igazán? Tökéletes alkalom lehet lopott órákhoz, azoknak is lehetővé teszi a gabalyodást, akiknek otthon, vagy az esti órákban gyerek, vagy más okok miatt nehéz lenne ezt megoldani, vagy akár nevezhetjük az utolsó munkanap méltó befejezésének, levezetésének is. És így megmarad a szabad hétvége, amikor jut idő más jellegű, családi programokra, nem kell babysintért alkalmazni, mivel déltől négyig még a legtöbb lurkó az iskolában van, addig pedig anyu és apu miért ne mehetne a saját „játszóterére”?

 

El is érkeztünk a szombat éjszakákhoz. „100% tisztaságú swinger”. Van ám egy roppant jó lehetőség a buli előtt, este hét órától, amikor a kezdőknek, vagy azoknak, akik számára még ismeretlen a hely, alkalmuk adódik, hogy körül nézzenek, kötelezettségek nélkül, utcai ruhában bebarangolják a klubot, és el tudják dönteni, szeretnének-e maradni az este további, éles részére. Az igazi buli kilenc után kezdődik. A korosztály változatos, ám ilyenkor a nemek arányára különös figyelmet fordítanak, felmérve az aktuális este valós igényeit. Emiatt szoktam javasolni, hogy vegyétek komolyan a bejelentkezést, amit telefonon, vagy elektronikusan megtehettek, ezzel nagyban segítitek a szervezők munkáját, és Ti is pontosabb képet kaphattok az este várható kimenetelét illetően, már ami az arányokat, igényeket, létszámot illeti. Pároknak nem kötelező, szóló hölgyeknek érdemes, szingli uraknak viszont mindenképp szükséges az előzetes egyeztetés, nehogy zárt kapuba ütközzenek, illetve ne az ajtóban szembesüljenek az elutasítással. Ha az utóbbi bekövetkezne, akkor sem kell a vezetőségre orrolni, hiszen a „kikosarazás” nem a személy ellen szól, csupán az adott éjszaka résztvevői már nem igénylik több szóló srác jelenlétét, és senki sem szeretné, hogy kudarc élménnyel térjetek haza. Az igazi swinger hangulat ilyenkor garantált, én mindenkinek jó szívvel ajánlom ezeket a rendezvényeket. Beszélgetésekkel indul az este, és mivel reggelig meg sem állunk, így jut idő a jakuzzis lazulásra, és persze akár többször is nagyobb gabalyodásokra.

 

Remélem sikerült átfogó képet adnom a programokról, és talán a választásban is segítettem. Mindegy melyik este mellet döntesz, a lényeg, hogy ne indulj elvárásokkal, csupán érezd jól magad. Érdemes megnézni mindegyik napot, akár többször is, hogy megtaláld a számodra legideálisabbat. Rutinos swingeresek nem kötelezik el magukat egyik este mellett sem, jönnek, amikor épp kedvük tartja, abszolút spontán. Én anno, és most is így állok ehhez a dologhoz, abszolút hangulat függő, hogy mikor van kedvem efféle szórakozáshoz. Ha viszont rám tör, akkor a Jó Isten sem tarthat vissza, hogy szórakozzak. Előfordult, hogy csak maga a hangulat vitt le, és maximálisan jól éreztem magam, pedig csak jakuzziztam, beszélgettem. Nyitottnak kell lenni, nyitott szemmel járni, beszélgetni, hiszen magunk alakítjuk az estéket, a hangulatot meg főleg. Nem az arányok, nem a korosztály, nem a létszám a mérvadó, ha az este sikere a kérdés, az aktuális program pedig főleg nem bír befolyással. Egy jó társaságban mindig jól fogod érezni magad. Amikor szingliként kluboztam, elmentem egyedül is, de volt, hogy előre lebeszéltem ismerősökkel a klubos találkát. Ezt sokan mások, akár párok is teszik, emiatt szokták azt mondani, hogy a klubban „klikkesednek”, pedig attól, hogy Ők már ismerik egymást, még ugyanúgy befogadóak, ugyanúgy szívesen veszik az új arcokat maguk között, érdemes tehát megkörnyékezni őket, ha szimpatikusak. Személyes tapasztalatom, hogy a kezdők, más kezdők társaságát keresik, és egymást bátorítják az este folyamán. A klubok házigazdái mindig szívesen segítenek, ha elakadnátok, bátran forduljatok hozzájuk, ha esetleg szeretnétek, hogy bemutassanak benneteket akár egy társaságnak, szólónak, vagy párnak. Ez nem ciki!!!

 

Mindenkinek sok sikert, és élményekkel teli estéket kívánok! Remélem, mielőbb találkozunk valamelyik rendezvényen személyesen is! Addig is nagy cuppantós Mindenkinek! Szép napot! Pussz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr557760234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása