Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Mi kell a (swingeres) Nőnek?

2016.02.18. 13:21 swingerforyou

Személy szerint a kedvenc színészeim között tartom számon Mel Gibsont. Sármos férfi, az igazi kortalan vonzó fajta, és teljesen mindegy milyen karakterben látom a filmvásznon, simán nedves lesz tőle a bugyim. Épp a minap néztem a párommal a Mi kell a nőnek című vígjátékot. Sokadszorra is jókat derültünk a kissé bugyuta komédián, de jobban belegondolva néha határozottan hasznos lenne, ha a pasik tudnák, hogy mire is vágyik a gyengébbik nem. Persze ehhez nem kell gyantázni, harisnyába, vagy „mellemelentyűbe” bújni, körmöt lakkozni, és a hajszárítót a kádba dobni, hogy egy áramütéstől majd beleláthassatok a Mi kusza gondolatvilágunkba. Ez a képernyőn bejött, az életben viszont célravezetőbb lehet a figyelmesség, vagy ha elfogadtok tőlem pár jó tanácsot, amit az alábbiakban fogok megosztani Veletek.

Egy kedves és tapasztalt swinger-páros, hozzám hasonlóan blogot vezet, ám Ők más aspektusból közelítik meg ezt a világot. Én a magam részéről szívesen olvasom a bejegyzéseiket, történeteiket. Jól megfogalmazott, igényes írások, érdemes elolvasni. A bejegyzéseikhez kapcsolódva létrehoztak egy zárt csoportot, ahol megannyi swingeres oszt meg fotókat, és lehetőség van az üzenőfalon kérdéseket felvetni, amik aztán igazi komment-lavinát indítanak el, amiből sokat okulhatunk, megismerhetjük mások véleményét egy-egy témával, felvetéssel kapcsolatban. Mivel a csoport jól moderált, látszik, hogy „van gazdája”, aki odafigyel a tagokra, a megosztott tartalmakra, így abszolút intelligens megnyilvánulásokat találhatunk swingeres vonatkoztatásban. Olykor magam is bele kotnyeleskedem egy-egy ilyen megosztásnál a latolgatásba, és próbálok érdemben válaszolni a személyes tapasztalataimra alapozva. A napokban pont egy ide vágó kérdés merült fel, amit nem álltam meg szó nélkül.

„Szerintetek egy Hölgyet meg lehet hódítani szép szavakkal és versekkel?”

A válaszok igen csak megoszlottak. Ismertek már annyira, hogy, ha valamiről van véleményem, és a válaszom nem meríti ki a tapintatlanság fogalmát, akkor okvetlen hangot adok neki, nem rejtem véka alá:

„Bár magam is nagy irodalom rajongó vagyok, a partneremtől is elvárom a kellő intelligenciát, de a tömény romantika nem jön be. Egy-egy beszélgetésbe szőtt idézet imponáló tud lenni, de a sok szavalás nálam a giccs határát súrolja. Ne Ady szavaival akarjon meghódítani, hiszen nem Léda volnék, én a választott Férfi egyedi múzsája szeretnék lenni. Az ágyban pedig inkább a mocskos szavakra izgulok.”

Sok „lájkot” érő megfogalmazás volt ez, és végül megegyeztünk abban, hogy a hangsúly a mértéken van. Válaszomat egy személyes tapasztalat ihlette. Volt egyszer egy hódolóm, aki megannyi verssel próbálta rabul ejteni a szívemet, esetleg bebocsájtást nyerni a combjaim közé.  Nem jött össze!!! Egy ideig még tudtam értékelni a világirodalom ilyen szintű ismeretét, de életem párjaként, vagy szex-partnerként nem tudtam volna elképzelni. Nem rajongok a művész lelkekért, és a romantika ilyen szintű műveléséért. Páran talán azt gondoljátok, hogy megérdemelnék, egy pasit, aki úgy bánik velem, mint egy kutyával, lépten-nyomon megaláz, és akkor tudnám értékelni, ha egy férfi versekkel kedveskedik. Hát nem is tudom…. Inkább mondja azt a választottam, hogy „Kicsim! Most azonnal megd@gnálak!”, mint  sem „ Oh, mily balga óhajom támadt. Az éj illatos fényei mesés kebleid csókjaira áhítanak….” Értem én, hogy a mondandó ugyanaz, de uram bocsáss, százszor izgatóbb a hagyományosabb verzió. Művész lelkületű udvarlóm számomra már ijesztő volt, pláne, amikor elutasításomat hiába fejtettem ki prózában, lírában, egyre erőszakosabban küldte a verseket. Elég intelligensnek érzem magam, olyan lánynak, akivel versekről is lehet csevegni, de ez megülte a gyomromat.

Az első számú tanácsom tehát az lenne, hogy ismerkedésnél az intelligencia-humorérzékkel a nyerő párosítás, esetleg szolid romantikával fűszerezve. Mindent csak mértékkel!!!

A Nők szeretik kicsit kéretni magukat, kedvelik az udvarlást, de a tolakodás mindenképp visszás, és garantáltan ellenállást szül. Vajmi kevés hölgy szeret kezdeményezni, hiszen ahogyan már korábbi bejegyzéseimben is írtam, a szabadosság ellenére, ezen a téren a legtöbben konzervatívak vagyunk, és elvárjuk, hogy a férfi tegye meg az első lépést. Láttam már olyan szituációt, ahol egy Gang Bang Party-n az urak órákon át ültek az italuk fölött, csevegtek az időjárásról, de ezen kívül semmi érdemben megfelelő szóváltás nem történt a jelen lévő hölgyek irányába. És nem azért, mert nem lett volna kedvükre való leányzó, szimplán arra vártak, hogy a szóban forgó lányok/asszonyok csípjék fel őket. Na de kérem uraim!!! Ilyen esetben ne csodálkozzatok, ha hoppon maradtok.

Második segítségem: merj kezdeményezni, de tanuld meg elfogadni az elutasítást is, hiszen ez mindig benne van a pakliban. Ám kockázat nélkül nincs győzelem.

Tételezzük fel, hogy pozitív visszajelzést kaptatok, a hölgy összegyűrné Veletek a lepedőt. Gyakori hiba tud lenni, ha valaki nyeregben érzi magát, képes lazítani a gyeplőn, és észre sem veszi, már földre is koppant, és ugrott a móka. Hol a hiba? Nem figyeltetek eléggé a partnerre. A női agy elég bonyolult, magam sem gondolom, hogy könnyű rajta kiigazodni. Sokszor azt várjuk, hogy kitaláljátok a gondolatainkat, és ehhez csak rejtélyes jeleket küldünk segítség gyanánt, és mélységesen fel tudunk háborodni, ha nem értetek a burkolt üzenetekből. Nyugi! Még a NASA legjobb kutatócsoportjainak sem sikerülne dekódolni ezeket a jelzéseket. A legjobb, amit tehetsz, ha figyelsz minden apró részletre, reakcióra. Az ismerkedés folyamatában már utalunk az elvárásainkra, arra, hogy mit szeretünk, mivel tudtok bevágódni. Az ágyban pedig a mimikánk, a hangunk árulkodik helyettünk. Van, aki a hosszas előjáték híve, más inkább kényeztetni szeret jobban, van olyan, aki az orális szexben lel örömre, mások a tényleges aktustól élik át az igazi gyönyört.

Harmadik javallatom: mérd fel az igényeket az ismerkedés alatt, hogy az ágyban már ne érjen meglepetés, tudd, hogy a Nő mire vágyik!

Itt tennék említést arról is, hogy a swinger nem feltétlenül, sőt szinte egyáltalán nem a szinglik szórakozása, leginkább párok színesítik itt a szexuális életüket. Ilyes formán viszont a Nő, egy pár nő nemű tagjaként értendő, és feltétlen többes szám harmadik személyben kell gondolni rá. Tiszteletben kell tartani, hogy jelen lesz a partnere is, és azt, hogy vannak szabályaik. Lehet a cél párcsere, gang bang, vagy nagyobb csoportos szex. Ha nem személyesen ismerkedsz, hanem a virtuális térben, gyakran a férfi a kapcsolattartó. (Az említett csoportban, volt, aki ezt nehezményezte.) Íratlan szabály swingeres körökben, ha jobban tetszik etikett, hogy azonos neműek szervezik le a gabalyodásokat. Tehát, ha párok párral ismerkednek, akkor az illem úgy kívánja, hogy a hölgyek kommunikáljanak, ha szóló srácot szeretnének bevonni, akkor a férfi tartja a kontaktot.

Negyedik jó tanácsom: Mindig maximális tisztelettel bánjatok a hölgyekkel, és ha swingerben egy pár nő tagjaként ismerkedtek vele, akkor legyetek tekintettel a partnerére is, és győződjetek meg arról, hogy mit is keresnek, mik a közös szabályaik. Nem illik a férjet/barátot/partnert megkerülve kezdeményezni.

Ha ezt a pár dolgot szem előtt tartjátok, ugyan még nem fogtok belelátni a női fejekbe, de garantáltan sikeresebbek lehettek. Remélem senkit sem bántottam meg, távol áll tőlem, hogy bárki lekébegázoljak. A bejegyzéseimmel segíteni szeretnék eligazodni a swinger világában. Ne feledjétek: a ForYou-ban személyesen is megtalálhattok, és már heti öt nap áll a rendelkezésetekre, hogy megtaláljátok a számotokra legalkalmasabb időpontot, tematikus estét, vagy nappali programot. Nagy cuppantós, és szépséges napot Mindenkinek! Hamarosan újabb írással jövök. Swingerpárnak pedig köszönöm a csoport által nyújtott segítséget, és a hozzájárulást, hogy ihletet meríthessek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr218401140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása