Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Szexháziállat

2017.11.09. 10:16 swingerforyou

A minap kaptam egy kis szemrehányást, hogy milyen rég jelentkeztem bejegyzéssel. Kell ennél jobb motiváció, hogy megszálljon az ihlet?! Roppant értékelem, hogy várjátok, szívesen veszitek az írásaimat, de a kissé zsúfolt életembe –amiről mindig gondoskodok, ha épp kicsit lazulna a gyeplő, tuti beszervezek még valami elfoglaltságot- nagyon nehéz lyukas órákat találni. Munka, klub, suli, barátok, háztartás, edzés, kutya… Nem unatkozok, de így szép az élet.

Na de: mi a helyzet a fő témánkkal? Kiből lesz „szexháziállat”? Hogyan fér ez össze a swingerrel? Vannak ezeknek a kapcsolatoknak szabályai? Miről is szólhat ez? Egyáltalán működőképes?

Nagyon érdekes, kényes kérdés. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nekem nem volt még ilyen kapcsolatom. Általában az ember akkor bonyolódik bele az efféle tartós kalandokba –mert ugye itt a tartósság a lényeg, a fix partner-, ha épp az időbeosztása nem engedi meg, hogy valami komolyabb, egész embert kívánó kapcsolat alakuljon ki, vagy épp azt a korszakát éli, amikor élvezi a szingliséget, de ugye azért a szex akkor is kell, és nem árt, ha van erre egy bevett partner, akit ilyenkor fel lehet tárcsázni a telefonkönyvből, vagy inkább maradjunk a modern verziónál: a messenger listánkból. Ezt így visszaolvasva kicsit degradálónak tűnik, de talán mégsem az, ha két ember ezt jól tudja kezelni, meg van az egymás felé tanúsított tisztelet. Ebben a minőségben is lehet odaadó a partner, szólhat a kölcsönös örömszerzésről a dolog, csupán a felesleges körítés, a mély érzelmi háttér, a szirupos romantika hiányzik.

Summa summarum, azt leszögezhetjük, hogy csak akkor vágj bele egy ilyen viszonyba, ha helyén tudod kezelni, ki tudod zárni az érzelmeket. Ebben nagyon is hasonlít a swingeres élményekhez, hiszen ott is ez a lényeg, ha párok gabalyodnak másik személlyel, személyekkel, az csak a szexről szól, nem viszed haza. Az adott pillanatot kiélvezed, majd marad az élmény mámora, és visszatérsz a hétköznapokba. Érdemes azért olyan partnert találni, akivel jól is működik a szex, hogy az elsődleges funkciót maradéktalanul betöltse. A féltékenységnek sincs helye itt, hiszen nem alkottok egy párt, és a másik lehet, hogy melletted keresi álmai hercegét/hercegnőjét, aki nyilván nem te vagy. Ha pedig megleli, neked szó nélkül illendő elhagyni a terepet.

Nálam vannak bizonyos megkülönböztető szokások, amik által sikerül külön választani a szexállatkáimat, a szerelmi-érzelmi kapcsolataimtól. Előbbiekkel heti, esetleg két hetente egyszer találkozom. Íratlan szabály nálam, hogy egy komoly kapcsolat a heti 3 randinál kezdődik. És itt a másik kulcsszó: a randi. Ez az, ami szextársaknál tök fölösleges, időpazarlás, ráadásul csak bekavarna.

 Üzenet – egyeztetés –helyszín fixálása – találka – szex – go home. Leegyszerűsítve ez így néz ki. Én speciel még nem vittem haza, nem engedtem be a magánszférámba azt az embert, akivel csak kamatyolni jártam össze. Minek együtt aludni? Az összebújás túl intim számomra, ezzel csak azt a kivételes személyt ajándékozom meg, akitől többet is remélek. Anno azt vallottam, hogy az igazán fontos személlyel reggelizni, és ágyban kávézni szeretnék.

Akkor most térjünk át a swingeres vonalra. Egyre több ilyen jellegű párral találkozom a klubokban. Alapból azt vallom, hogy a swinger igazán a valós, érzelmileg is jól működő, X éve együtt élő pároknak nyújt leginkább élvezetet, hiszen ott fontos igazán az, hogy megéljétek a közös élményt, és a szituációban nem a pikantéria, a vágyaink, hanem a másikkal megélt KÖZÖS öröm a lényeg. Nem lehet egy lapon említeni azokkal, akik csak szexuális kontaktot ápolnak. Utóbbi sokkal egyszerűbb, hiszen garantáltan nincs féltékenység, biztosan nem fog rosszul elsülni, ha a partnert mással látják. Sokan csak a légyott helyszínének teszik le a voksukat, hogy ne kelljen haza vinni a szexpartnert. Erre tökéletes alkalmat nyújt a klub, de ettől még ezek a „párok” nem swingerek. Vannak viszont olyanok, akik valóban élik ezt a világot, de szívesebben teszik ezt egy szexpartnerrel. Ennek számos oka lehet: szakítás/válás után, ha korábban rendszeresen kluboztak, és bejött ez a miliő, de még nem találták meg a következő társat, viszont van egy nyitott szex-barát. Akkor miért is ne? Vannak, akik szeretőjükkel járnak, mert az otthoni partnerből hiányzik az igény a többesek felé. Ez is működőképes lehet, és bátran sorolhatjuk ide. Vannak viszont olyanok, akik a tényleges partner felé birtoklóbbak, és csak egy tartós szexpartnerrel hódolnak szívesen a többesek oltárán. Ezt én kicsit önzőségnek tartom, de elfogadom, hogy van, aki így gondolkodik.

Viszont, ha én a szerelmemmel látogatok klubba, szívesebben keresem hasonlóan érzelmi alapon működő párok társaságát, megelőzve ezzel számos konfliktust. Engem megnyugtat, ha látom a közöttük működő szoros egységet, sokkal inkább tudok nyitni feléjük, bizalommal viseltetni. Akkor tudom, hogy ahogyan köztünk, ugyanúgy közöttük is működik a harmónia, és ugyanazok az érzelmek vezérlik őket. Emlékszem, amikor szingliként, vagy az aktuális szexállatkámmal jártam klubba: ott a saját örömöm dominált, és inkább volt hiánypótlás, mintsem élményszerzés.

Amire azért figyeljetek oda, ha a például a szombati partnerrel akartok klubozni: Itt is nagyon fontos, hogy tisztázzátok a játékszabályokat, kinek mi fér bele!!!! Gondolok itt arra, ha te mondjuk nem akarsz párcserézni, de azért nem bánod, ha többen vagytok a szobában, akkor mond el, és igenis követeld meg, hogy legyen erre tekintettel a „biosegédeszközöd”. Vagy, ha te nem szeretnél mással, csak és kizárólag vele akarsz lenni, ezt is hozd a tudtára, és beszéljétek meg, hogy ettől eltekintve belefér-e az, ha ő esetleg kapva kap egy esetleges kínálkozó alkalmon. Mivel együtt érkeztetek, így ez is jogosan elvárható, hiszen lehet, hogy nem szívesen támasztanád egyedül a bárpultot, amíg vársz rá. Védekezés!!!! Ez a vesszőparipámmá vált az idő múlásával. Szexállatka, swingerpartner, tök mindegy: ÓVSZER!!!! Vigyázzatok egymásra! Nyilván ront az élvezeti értéken, de még mindig jobb, mint egy tuti kankó utáni kezelési procedúra, bár szerencsére nincs ilyen irányú személyes tapasztalatom. Én úgy érzem korrektnek, ha tudatjátok a partner(ekk)el a köztetek lévő kapcsolat milyenségét. Adjátok meg nekik a választás lehetőségét. Én biztos zokon venném, ha utólag derülne ki, és csalódott lennék.

Azt hiszem szépen végigvettem, kimerítettem ezt a témát. Jelezném, hogy ez a bejegyzés az én szemszögemből láttatja a dolgot, de mindenképp jó szívvel ajánlom megfontolását az írottaknak. Most viszont rohannom kell, mert délután 2 óra, és nekem nem sokára a klubban a helyem, addig pedig még rengeteg elintéznivalóm akad. Legyen csodás napotok! Pusszantós!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr5613217253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása