Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Szexháziállat

2017.11.09. 10:16 swingerforyou

A minap kaptam egy kis szemrehányást, hogy milyen rég jelentkeztem bejegyzéssel. Kell ennél jobb motiváció, hogy megszálljon az ihlet?! Roppant értékelem, hogy várjátok, szívesen veszitek az írásaimat, de a kissé zsúfolt életembe –amiről mindig gondoskodok, ha épp kicsit lazulna a gyeplő, tuti beszervezek még valami elfoglaltságot- nagyon nehéz lyukas órákat találni. Munka, klub, suli, barátok, háztartás, edzés, kutya… Nem unatkozok, de így szép az élet.

Na de: mi a helyzet a fő témánkkal? Kiből lesz „szexháziállat”? Hogyan fér ez össze a swingerrel? Vannak ezeknek a kapcsolatoknak szabályai? Miről is szólhat ez? Egyáltalán működőképes?

Nagyon érdekes, kényes kérdés. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nekem nem volt még ilyen kapcsolatom. Általában az ember akkor bonyolódik bele az efféle tartós kalandokba –mert ugye itt a tartósság a lényeg, a fix partner-, ha épp az időbeosztása nem engedi meg, hogy valami komolyabb, egész embert kívánó kapcsolat alakuljon ki, vagy épp azt a korszakát éli, amikor élvezi a szingliséget, de ugye azért a szex akkor is kell, és nem árt, ha van erre egy bevett partner, akit ilyenkor fel lehet tárcsázni a telefonkönyvből, vagy inkább maradjunk a modern verziónál: a messenger listánkból. Ezt így visszaolvasva kicsit degradálónak tűnik, de talán mégsem az, ha két ember ezt jól tudja kezelni, meg van az egymás felé tanúsított tisztelet. Ebben a minőségben is lehet odaadó a partner, szólhat a kölcsönös örömszerzésről a dolog, csupán a felesleges körítés, a mély érzelmi háttér, a szirupos romantika hiányzik.

Summa summarum, azt leszögezhetjük, hogy csak akkor vágj bele egy ilyen viszonyba, ha helyén tudod kezelni, ki tudod zárni az érzelmeket. Ebben nagyon is hasonlít a swingeres élményekhez, hiszen ott is ez a lényeg, ha párok gabalyodnak másik személlyel, személyekkel, az csak a szexről szól, nem viszed haza. Az adott pillanatot kiélvezed, majd marad az élmény mámora, és visszatérsz a hétköznapokba. Érdemes azért olyan partnert találni, akivel jól is működik a szex, hogy az elsődleges funkciót maradéktalanul betöltse. A féltékenységnek sincs helye itt, hiszen nem alkottok egy párt, és a másik lehet, hogy melletted keresi álmai hercegét/hercegnőjét, aki nyilván nem te vagy. Ha pedig megleli, neked szó nélkül illendő elhagyni a terepet.

Nálam vannak bizonyos megkülönböztető szokások, amik által sikerül külön választani a szexállatkáimat, a szerelmi-érzelmi kapcsolataimtól. Előbbiekkel heti, esetleg két hetente egyszer találkozom. Íratlan szabály nálam, hogy egy komoly kapcsolat a heti 3 randinál kezdődik. És itt a másik kulcsszó: a randi. Ez az, ami szextársaknál tök fölösleges, időpazarlás, ráadásul csak bekavarna.

 Üzenet – egyeztetés –helyszín fixálása – találka – szex – go home. Leegyszerűsítve ez így néz ki. Én speciel még nem vittem haza, nem engedtem be a magánszférámba azt az embert, akivel csak kamatyolni jártam össze. Minek együtt aludni? Az összebújás túl intim számomra, ezzel csak azt a kivételes személyt ajándékozom meg, akitől többet is remélek. Anno azt vallottam, hogy az igazán fontos személlyel reggelizni, és ágyban kávézni szeretnék.

Akkor most térjünk át a swingeres vonalra. Egyre több ilyen jellegű párral találkozom a klubokban. Alapból azt vallom, hogy a swinger igazán a valós, érzelmileg is jól működő, X éve együtt élő pároknak nyújt leginkább élvezetet, hiszen ott fontos igazán az, hogy megéljétek a közös élményt, és a szituációban nem a pikantéria, a vágyaink, hanem a másikkal megélt KÖZÖS öröm a lényeg. Nem lehet egy lapon említeni azokkal, akik csak szexuális kontaktot ápolnak. Utóbbi sokkal egyszerűbb, hiszen garantáltan nincs féltékenység, biztosan nem fog rosszul elsülni, ha a partnert mással látják. Sokan csak a légyott helyszínének teszik le a voksukat, hogy ne kelljen haza vinni a szexpartnert. Erre tökéletes alkalmat nyújt a klub, de ettől még ezek a „párok” nem swingerek. Vannak viszont olyanok, akik valóban élik ezt a világot, de szívesebben teszik ezt egy szexpartnerrel. Ennek számos oka lehet: szakítás/válás után, ha korábban rendszeresen kluboztak, és bejött ez a miliő, de még nem találták meg a következő társat, viszont van egy nyitott szex-barát. Akkor miért is ne? Vannak, akik szeretőjükkel járnak, mert az otthoni partnerből hiányzik az igény a többesek felé. Ez is működőképes lehet, és bátran sorolhatjuk ide. Vannak viszont olyanok, akik a tényleges partner felé birtoklóbbak, és csak egy tartós szexpartnerrel hódolnak szívesen a többesek oltárán. Ezt én kicsit önzőségnek tartom, de elfogadom, hogy van, aki így gondolkodik.

Viszont, ha én a szerelmemmel látogatok klubba, szívesebben keresem hasonlóan érzelmi alapon működő párok társaságát, megelőzve ezzel számos konfliktust. Engem megnyugtat, ha látom a közöttük működő szoros egységet, sokkal inkább tudok nyitni feléjük, bizalommal viseltetni. Akkor tudom, hogy ahogyan köztünk, ugyanúgy közöttük is működik a harmónia, és ugyanazok az érzelmek vezérlik őket. Emlékszem, amikor szingliként, vagy az aktuális szexállatkámmal jártam klubba: ott a saját örömöm dominált, és inkább volt hiánypótlás, mintsem élményszerzés.

Amire azért figyeljetek oda, ha a például a szombati partnerrel akartok klubozni: Itt is nagyon fontos, hogy tisztázzátok a játékszabályokat, kinek mi fér bele!!!! Gondolok itt arra, ha te mondjuk nem akarsz párcserézni, de azért nem bánod, ha többen vagytok a szobában, akkor mond el, és igenis követeld meg, hogy legyen erre tekintettel a „biosegédeszközöd”. Vagy, ha te nem szeretnél mással, csak és kizárólag vele akarsz lenni, ezt is hozd a tudtára, és beszéljétek meg, hogy ettől eltekintve belefér-e az, ha ő esetleg kapva kap egy esetleges kínálkozó alkalmon. Mivel együtt érkeztetek, így ez is jogosan elvárható, hiszen lehet, hogy nem szívesen támasztanád egyedül a bárpultot, amíg vársz rá. Védekezés!!!! Ez a vesszőparipámmá vált az idő múlásával. Szexállatka, swingerpartner, tök mindegy: ÓVSZER!!!! Vigyázzatok egymásra! Nyilván ront az élvezeti értéken, de még mindig jobb, mint egy tuti kankó utáni kezelési procedúra, bár szerencsére nincs ilyen irányú személyes tapasztalatom. Én úgy érzem korrektnek, ha tudatjátok a partner(ekk)el a köztetek lévő kapcsolat milyenségét. Adjátok meg nekik a választás lehetőségét. Én biztos zokon venném, ha utólag derülne ki, és csalódott lennék.

Azt hiszem szépen végigvettem, kimerítettem ezt a témát. Jelezném, hogy ez a bejegyzés az én szemszögemből láttatja a dolgot, de mindenképp jó szívvel ajánlom megfontolását az írottaknak. Most viszont rohannom kell, mert délután 2 óra, és nekem nem sokára a klubban a helyem, addig pedig még rengeteg elintéznivalóm akad. Legyen csodás napotok! Pusszantós!

 

Szólj hozzá!

Szakítás vs Swinger

2017.06.21. 17:37 swingerforyou

Nem írok mostanság túl sokat. Nem azért, mert roppant fontos információkat akarok visszatartani tőletek, szimplán csak el vagyok havazva, és nagyon nehéz az írásra időt szakítanom. De mindenkit megnyugtatok, hogy szuper jól vagyok, élvezem a jó időt, és az új kihívásokat, amiket magam elé állítottam, és minden percét élvezem.

 

Most viszont volt egy olyan momentum, ami megihletett, és ellenállhatatlan késztetést éreztem, hogy klaviatúrát ragadjak, megosszam veletek ezeket a gondolatokat. Mai szösszenetem múzsái egy kezdő párocska, akiket pár hete az egyik ismerkedési esten volt szerencsém megismerni. Az úgynevezett „swinger szüzek” mindig közel álltak a szívemhez, mert az ő laikus rálátásuk, illetve az, hogy hogyan is képzelik ezt a világot, mik az aggályaik, mi sarkallta arra őket, hogy ellátogassanak hozzánk, nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy segíteni tudjak azoknak, akik ezt a lépést csak a jövőben szeretnék megtenni. Írtam már nektek arról, hogy hogyan próbáljátok meg kezelni ezt az egészet, mire figyeljetek oda, mire számíthattok, mi az etikett, most viszont ért egy kérdés, amin magam is megtorpantam egy pillanatra: „Volt már olyan pár a pályafutásod alatt, akik a swinger miatt mentek szét?” Bő 10 éves tapasztalattal a hátam mögött még nem futottam bele ebbe a kérdésbe, de azt hiszem sikerült profin kezelnem a helyzetet, és megfogalmaznom az ide illő választ. Egy pillanat alatt lepörgettem egy évtizednyi emléket, ismerősöket, barátokat, kapcsolatokat, drámákat, meghitt pillanatokat, mindent, majd a következőt feleltem:

 

Olyan természetesen előfordult, hogy swingeres párok szétmentek, de nem a szabados életmódjuk miatt, hanem azért, mert az élet egyszerűen ilyen: kiszeretünk egymásból, nem tudunk túllendülni problémákon, vagy pusztán az évek bebizonyítják, hogy eddigi párunkat nem nekünk szánta az ég, nem illünk össze annyira.

 

Utólag visszagondolva értem, hogy miért kérdezte, mire volt kíváncsi, mitől félt. Talán már olvastátok tőlem, hogy ez a fajta szórakozás egy eleve rossz kapcsolatot nem valószínű, hogy meg fog javítani, sőt! Sanszos, hogy csak felerősíti a problémákat, hiszen korábban sem ment a közös élet, nem tudtak azok a párok gondokat megoldani, közösen, csapatban együttműködni, esetleg nem ment a kommunikáció, vagy felütötte fejét a féltékenység, a bizalom hiánya. Ezekkel a terhekkel sem swingerben, sem azon kívül nincs sok esély a túlélésre. Láttam már olyat, hogy valaki ezzel próbálta megmenteni a menthetetlent, de a személyes véleményem az, hogy csak időpazarlás, és oltári nagy a sérülés veszély, mert sanszos, hogy ilyenkor az egyik fél megalkuvó lesz, és nem a közös élmény iránti igény fogja vezérelni, hanem a „csalfa, vak remény”, hogy inkább odaadom a társamat másnak, még ha abban a pillanatban beledöglök is a fájdalomba. Ennek sok értelme nincs! Én jártam már ebben a cipőben: rohadt érzés így belevágni! De komolyan! Nem ez volt a helyes út, és csak odáztuk az elkerülhetetlent, és raboltuk egymás idejét. Olyannal swingerezz, akiben maximálisan megbízol, akivel fél szavakból is értitek egymást, és az legyen a cél, hogy ezek a légyottok mindenki számára szép élményként tárolódjanak el. Itt jönnek a képbe a saját szabályaitok, amiket előre tisztázzatok, de erről már ezerszer beszéltem nektek. Na de nem baj, ismétlés a tudás anyja. Viszont ez sem fog működni egy olyan partnerrel, akivel nincs meg a megfelelő kommunikáció. Nagyon fontos, hogy semmi olyat ne tegyetek, ami az egyik félben rossz érzést keltene. Említett párosnak egy egyezményes jelet javasoltam, amivel akár menet közben is diszkréten a társuk tudtára tudják adni, hogy ezt most inkább mégsem szeretné, álljanak le, vagy változtassanak. Ilyen előfordulhat, és ilyenkor semmi gond, mint egy GPS mondat: újratervezés! Hiszen kezdőként, ha még nem volt ilyen szituációban, honnan is tudhatná valaki, hogy bizonyos helyzet, amire korábban rábólintott, vajon milyen érzéseket fog kiváltani élesben. Ők egyébként az igazi, ideális, példa értékű páros, akiket az Isten is swingerezésre teremtett, szuper hozzáállással, kellő intelligenciával, érettséggel, egy stabil, nyolc éves kapcsolattal a hátuk mögött, akiknél most támadt fel az igény, hogy szeretnék feltüzelni a szexualitást, és leültek, előjöttek a titkos vágyak, és besétáltak az ismerkedési estre. Én nagyon boldog vagyok, mert minket választottak, és a kezdeti félénkségüket hátrahagyva önfeledten szórakoztak. Hálás vagyok azokért a percekért, amikor láthattam őket hajnalban csókolózni, mosolyogva duruzsolni, és szerelmet vallani. Ha olvassák, és magukra ismernek, szívből kívánom, hogy maradjanak hosszú-hosszú évekig egy ilyen tökéletes egységben, boldogságban, és éljenek meg sok-sok közös szép emléket. Tényleg lenyűgöztek!

 

Mindent összefoglalva tehát elmondhatjuk, hogy a swinger, mint szórakozási forma, nem tehető felelőssé a kapcsolatok bukásáért, tehát ne kiáltsuk ki bűnbaknak!!! Ugyanakkor egy nem működő házasságot sem fog tudni megmenteni. Ha rossz volt a szex együtt, akkor egy többes felállásban sem lesz jó, illetve lehet, hogy jó lesz, csak azt nem a párodnak köszönheted…. Egy stabil viszonyban viszont vérpezsdítő hatása lehet, de nem ez a garancia arra, hogy akkor már holtodiglan együtt lesztek, és vegyük meg a közös sírhelyet. Szórakozzatok elvárások nélkül, éljétek meg örömmel ezeket a pillanatokat. Vannak olyanok, akik teljesen függővé válnak, és hetente akár többször is ellátogatnak egyik-másik klubba, de van olyan, akinél ez csak időszakos szórakozás, és mondjuk csak pár havonta hódolnak vágyaik ilyen fokú beteljesedésének. Mindannyian mások vagyunk, más-más igényekkel.

 

Száz szónak is egy a vége: a döglött kapcsolatot el kell temetni, nem kiásni, nem visszanézni, hanem egy tiszta lappal új fejezetet nyitni. Manapság már a szinglik korszakát éljük, ahogyan a házasságok is elmaradoztak, egyre könnyebben válnak szét a párok útjaik, hiszen nincs papírmunka, már a nők helye sem a tűzhely mellett van, hanem megfelelő egzisztenciával rendelkeznek, képesek az önálló életre, és maximálisan tudják is élvezni. Egyre több hölgy vállalja fel, hogy igenis szereti a szexet, és hancúrozik akkor is, ha nincs fix partnere. A konzervatív, prűd csajok ideje lassan leáldozik. Hogy ez jó, vagy rossz…?! Én nem fogok pálcát törni senki feje fölött, bennem valahol a kettő (konzervatív értékrend-szabadosság) különös elegye keveredik. Van, amiben határozottan maradi vagyok, és azt vallom, hogy az ember társas lény, igenis kell egy olyan ember, akihez jó hazamenni, házasság párti vagyok annak ellenére, hogy kétszer pattantam meg az oltár elöl, (Julia Roberts jelenthetne nekem),  de szeretném ezt az embert boldoggá tenni, és szívesen dobom fel a kapcsolatot némi szexuális játszadozással, swingerrel. Kövezzetek meg, de ilyen vagyok, és ebben a korban már vajmi keveset változunk.

Senkit sem szeretnék lebeszélni, vagy meggyőzni, egyszerűen a felelősségteljes döntésre próbállak rávezetni, hogy ha erre adjátok a fejeteket, akkor azt ne bánjátok meg, és abszolút pozitívumként könyveljétek el! Legyetek kicsit rosszak, élvezzétek a nyarat, a szerelmet, a szexet! Nagy pusszantós Mindenkinek! Sziasztok!

Szólj hozzá!

Barátság extrákkal

2017.03.29. 06:57 swingerforyou

Azt tartja a köznyelv, hogy nincs férfi és nő között barátság. Vagy, ha mégis, akkor már túl vannak a szexen. ( Egy csúnya Facebook-os poén szerint pedig, csak akkor létezik, ha a csaj ronda. Gonosz humor. ) Én azt gondolom, ez teljesen egyén függő. A saját példáim legalábbis ezt igazolják. Vannak exek, akikkel mai napig jó a kapcsolat, de volt olyan, aki ezt nem tudta kezelni, és borult a kontakt, ugyanakkor olyan srác is létezik, akivel szívesen beszélgetek bármiről. Szeretem-imádom, fő bizalmasom, pedig soha az életben nem volt közöttünk testiség. Gondolom, most páran azt gondolhatjátok, hogy de lehet, hogy ő akarta, és csak azért ilyen türelmes hallgatóság, mert titkon egy jó kis numerában reménykedett. Hahaha. Lehet, de mivel erre egyszer sem tett utalást, így maradjunk abban az illúzióban, hogy ő az igazi pasi-barát típus. Szóval összességében nem hiszem, hogy ezen múlna a dolog.

 

De mi a helyzet a swinger klubokban szövődött barátságokkal, emberi kapcsolatokkal? Mi a helyzet, ha párokról beszélünk?

 

Nos, ez is abszolút pár-specifikus. Néhányan teljesen szétválasztják a klub történéseit, és amint az ajtó bezárul mögöttük, visszazökkenek a hétköznapokba, és eszük ágában sincs kapcsolatot ápolni azokkal az emberekkel, akikkel esetleg pár órája még negédesen cseverésztek, netán szexeltek is. Ők valahogy úgy tekintenek erre, mint egy egyéjszakás kalandra. Nincs ezzel baj, sőt! Ezt tiszteletben kell tartani, elfogadni. Egy jóval korábbi írásomban már kitértem erre, érintettem a témát, bár ott annak a közösségi portálokat kapcsán. A bejegyzést az alábbi linken elolvashatjátok: http://swingerforyouswingerklub.blog.hu/2015/04/13/kozossegi_portalok_a_civil_eletben_swingeres_baratokkal

 

Dióhéjban annyi a lényeg, hogy vegyük ezt tudomásul: nem mindenki szeretné ezeket a kacér kalandokat hazavinni. Ne erőszakoljuk magunkat senkire.

 

Viszont van ellenpélda, és máris kitérek arra, hogy mi ihlette meg a mai témámat.

 

Volt nekünk egy szombat esténk ugyanis. A sztori azzal indult, hogy egy nagyon kedves ismerősöm felhívott pár hete, azzal a felvetéssel, hogy a párját szeretné meglepni a születésnapjára. ( Nem röhögnek azok, akik emlékeznek, vagy szemtanúi voltak az én eseménydús, szó szerint XXX ünneplésemre!!!!! ) Kanyarodjunk vissza! Igazi titkos akciót tervezett, sok meglepetéssel, barátokkal. A terv az volt, hogy bekötött szemmel vezeti le szíve hölgyét, és a kis csapat már tortával, rakétával, Alma együtteses „Ma van a szülinapom-pom-pom” kánonnal fogadják őket. Minden a forgatókönyv szerint haladt, bár a tűzijátékot majdnem előttük egy másik kedves pár érkezésekor. Én már nagyon sok születésnapnak lehettem részese klubos pályafutásom során, de már rég izgultam ennyire, hogy minden tökéletes legyen. A meghatottság, ami az ünnepeltünk arcán ragyogott, amikor lekerült a szemkötő, az öröm…. Húúúú….. Nem tudom ezt leírni nektek, mert pár karakter ehhez az élményhez kevés lenne.

 

Egy kis közösség volt ez, egy kis baráti kör, akiket innen, vagy jóval korábbról ismertem magam is. Cukik voltak, bájosak. Megadták a kezdő lökést, a hangulatot estére. A ceremónia után –mivel nyitásra időzítettük-, sorra érkeztek a vendégek. Kicsit a Szilveszteri feelinget idéztük fel. Rengeteg szívből kacagás, táncolás, és –bár én csak hallottam-, de a hangok alapján a szobákban hátul is nagy buli lehetett. Az ünnepeltünk sem maradt szárazon, és a buli végén egy törölközőbe csavarva mondott ezer köszönetet nagy-nagy ölelések közepette. Imádom!

 

Ez az este tökéletes példája annak, hogy igazi barátságok is kialakulhatnak a klubokban. Általában ezek a társaságok, amikor összefutnak valamelyik swinger-ben, akkor a külső szemlélőben „klikkesedés” érzését kelti. (Tőletek hallottam már ezt a kifejezést arra, ha mondjuk valamelyik klubban volt egy erős törzsgárda, akik már-már baráti kapcsolatot ápoltak.) Erre azt tudom nektek javasolni, hogy ezt próbáljátok pozitívumként értékelni. Hiszen azok az emberek sokkal nyitottabbak. Ne riasszon el, hogy „harsányabbak”, nyugodtan menjetek oda, függetlenül attól, hogy ti párként, vagy szólóban érkeztetek, és ismerkedjetek. Ők is ugyanolyan vendégek, ugyanazzal a céllal vannak ott: szeretnék jól érezni magukat, és bizony az erotikus vágyakozás is fűti őket, amit egyáltalán nem egymás között keresik, sőt! Ők is ugyanúgy keresik az újdonságot, közöttük is akadnak olyanok, akik még sohasem érintkeztek egymással, szimplán bírják a másik búráját, másoknál meg simán működik a kettő.

 

Egy másik példaértékű sztorim is van arra, ami azt igazolja, hogy működőképesek ezek a kapcsolatok. Ez a történet magyarázat is egyben, hogy valahol tavaly nyáron eltűntem az éterben, ami miatt szégyellem is magam. Sajnos sikerült túlhajszolnom magam, és a szervezetem megálljt parancsolt. Kórházba kerültem Augusztusban, és még más a Sziget Fesztiválon mulatkázott, én a Kórház Feszt résztvevője voltam, és vénásan kaptam a koktélokat. ( Szerencsére, azóta maradéktalanul felépültem, de kicsit átszerveztem az életmódomat.) Lényeg a lényeg: benntartózkodásom alatt a szűk családon kívül csak 10 évet átölelő, swinger kluboknak köszönhető barátok látogattak. Ők viszont non stop jöttek, és mosolyt csaltak az arcomra. Igazi kórház parádé volt minden nap, és még a szobatársaim is gratuláltak, hogy mennyi fantasztikus ember vesz körül, mennyire szerencsés vagyok. Igen! Az vagyok! Kicsit lököttek, kicsit hangosak, de imádom őket egytől-egyig, és nem csak az örömben, de a bajban is számíthatunk egymásra.

 

Mi például Olival kialakítottunk pár olyan baráti kapcsolatot a klubos világból, akikkel a „civil” életben is szívesen elmegyünk csavarogni, kirándulni, nyaralni, kultúr programokra. Egy mozi, egy étterem, szabadulós játékok, vagy egy jó italra beülni egy bar-ba. Miért is ne? Hiszen szimpatikus, kedvelem, hasonlóan gondolkodik, mint én. Ezek tökéletes alapjai egy harmonikus baráti viszonynak. Természetesen ezek a kiruccanások nem a klubos pletykákról szólnak. Poénkodunk, máskor magánéleti-, munkahelyi zűröket beszélünk ki, van témánk dögivel.

 

Faramuci helyzet, mert ugye a klubok egyik íratlan szabálya a tabu témákat érinti, mint például ki, mivel foglalkozik, honnan jött stb. Ezt fel kell tudni mérni, illetve időt kell engedni, hogy ezek az ismeretlenek idővel barátaink legyenek. Úgy tudnám ezt szemléltetni, mint egy munkahelyen a kollégákkal. Eleinte felméred, hogy ki szimpatikus, és ki az, aki nem. Aztán elkezdtek beszélgetni a munkáról, majd már telefonszámot cseréltek, amit eleinte csak meló kapcsán használtok (jelen esetben klublátogatás egyeztetésére), majd azon kapod magad, hogy már meg is hívtad hétvégére grill partyra, és ismered az egész élettörténetét. Valahogy így kellene ezt is elképzelni, így alakulnak ezek ki. De soha ne rontsatok ajtóstól a házba! Mérjétek fel a helyzetet, és fogadjátok el, ha elutasításba ütköztök.

 

Pro és kontra sorolhatnám a példákat, hiszen, ahogyan az elején is írtam, mindenki másként áll ehhez a dologhoz. Van, aki nyitottabban, teret enged a barátkozásnak, mások számára viszont az ott töltött pár óra éppen elegendő ezekből az emberekből, és nem kívánja a továbbiakban a kapcsolattartást. Ettől szép az élet, nem vagyunk egyformák.

Azt hiszem, ez lenne a végszóm mára. Igyekszem sűrűbben írni, ahogy lehetőségem engedi, és amint akad valami jó kis témám. Pusszantós! Madárcsicsergős szép tavaszt nektek.

Szólj hozzá!

Közönséges, vagy szexi?

2016.06.30. 18:19 swingerforyou

Az utóbbi időben a Hölgyek kicsit hanyagolva érezhették magukat, hiszen róluk vajmi kevés szó esett az írásaimban. Ellenben férfi társaikkal, akik folyton porondon voltak. Kiveséztem, hogy mit csinálnak rosszul, illetve azt is, hogy mit kellene tenniük. Joggal érezhetnék úgy, hogy egy swingeres emancipunci vagyok, aki blogbejegyzésein át vívja meg saját, modernkori csatáit a női egyenjogúságért. Természetesen semmi ilyesmiről szó sincs, csupán mostanában a fiúknál vettem észre több javítani valót, és abszolút a jó szándék vezérelt, amikor bátorkodtam leírni a tanácsaimat ezek kiküszöbölésére, ezáltal segítve hozzá a sikeresebb swingerben megélhető örömökhöz. A mai bejegyzést vehetitek elégtételnek, nő társaim pedig építő kritikának, hiszen ma a lányoké a főszerep.

Közönséges, vagy szexi? Vajon mi a különbség? Hol az a vékony kis határvonal, amin túl már nem erotikus, mind inkább alpári a Nő? Mi az, ami még belefér egy hölgy viselkedésébe? A swingerben minden lány közönséges lenne?

Ezek a kérdések kavarogtak ma reggel a fejemben. Sok évnyi swingeres tapasztalattal a hátam mögött, olykor elbizonytalanodok. Más emberek szemében, akik még soha sem lépték át egy klub küszöbét, én magam is közönséges, megbotránkoztató vagyok, hiszen ez az életérzés maga az erkölcsi fertő. A meztelenség, a fehérnemű viselete mások előtt, ezek az átlag társadalom számára elfogadhatatlanok.

Ám bármennyire is szabados, erotikával túlfűtött ez a kis „világ”, amiben kiéljük buja vágyainkat, a pőre testek forgatagával, azért olykor-olykor mi is megütközünk egymás viselkedésén. Van, ami már nálunk is átlépi azt a bizonyos mezsgyét. Van, ami már nálunk sem fér bele, amire rosszallóan tekintünk, ami már cseppet sem erotikus.

Szexi a humorérzék, a kedves mosoly, egy magas sarkú cipellő, a harisnyatartó combfix kombináció, a kislányos pirulás, egy csábos pillantás, mely egyértelmű bátorítás a kiszemelt férfinek. Vonzó, amikor egy nő bravúrosan játszik a szavakkal, hiszen manapság a buta bombázó ideje leáldozott, „az okos az új szexi”. A ringó csípő, sejtelmes fehérnemű, egy-egy véletlen szerű villantás, olyan, mint amit Sharon Stone produkált az Elemi ösztönben, vagy egy kecses tánc a rúdnál, utóbbi esetleg más hölgy közreműködésével. Izgató látvány tud lenni, ahogyan egy Hölgy az italában lévő szívószállal játszik, ahogyan gusztusosan a szájához emeli, de vonzó, elegáns képet nyújt egy pezsgőt kortyoló Nő is. És melyik férfi tud ellenállni a bájos szempilla rebegtetésnek, feléve, hogy a kivitelezés tökéletes, és nem arra hajaz, hogy rosszul tetted be a kontaktlencsédet. Egy szemüveg is öltöztet, és határozottan be tudja indítani a pasik erotikus fantáziáját, és azonnal kedvük támad „diktálni” kicsit, szóval bátran elhozhatod magaddal.

Visszás érzéseket vált ki, ha a Nő olyan cipőt választ, ami meghaladja a járási képességeit. 13 centis tűsarkúban nem könnyű járni, és amellett, hogy vicces hatást érsz el a botladozással, még fájdalmas is lehet a viselése. Mindig azt mondom, a magabiztosság a siker 50%-a, de van, amikor átesünk a ló túloldalára, és mint egy manöken vonaglunk végig a termeken, ide-oda dobálva minden testrészünket. Ez a kifutón jól mutat, ám egy klubban könnyen előfordulhat, hogy összesúgnak a hátad mögött. A természetesség talán célravezetőbb, a művi mozgásnál. A túl harsány fellépés is riasztó tud lenni, és az sem nevezhető szexinek, amikor egy nő kacaja egy hiéna vonyítására emlékeztet. Efféle viselkedés sokszor nem is az egyén alap viselkedéséből fakad, sokkal inkább a bevitt alkohol hatására, ami után már csőstől jön a baj. Egy túl ittas nő, bár könnyen kapható, de erős hátránnyal indul józan, vagy épp csak oldott állapotban lévő társaival szemben. Az alkohol mellékhatása, hogy azonnal a legjobb táncos, és/vagy énekesnő válik belőled. Persze, ha már kisiskolás korodban is kiraktak a néptánc csoportból, és az énekkarban is csak tátogni engedtek, azt is csak azért, mert anyuci lefizette a pedagógust, akkor ezen az ital sem fog javítani, és vizuális- és hallási büntetés leszel a többi klubtag számára. Arról nem is beszélve, hogy a táncrúd nem kapaszkodásra van kitalálva, és Pirner Alma sem leszel a piától, ellenben könnyen kitörheted a nyakadat. Nem vagyok álszent, magam is estem már abba a hibába, hogy egy-egy szülinapon túlzásba vittem az alkoholt, pont ezért nekem elhihetitek, annyira nem bulis, amikor még évekkel később is erről beszélnek…. (Nem bántam meg, mert akkor, és ott úgy volt jó, de büszke sem vagyok rá. Persze, nevetünk rajta, és mindenki emlékszik rá, de néha elsüllyednék szégyenemben, mennyire nem önmagam voltam akkor.) Szintén mellé lehet fogni egy rosszul megválasztott itallal is. A sör, pláne, ha dobozból, vagy üvegből issza valaki, egyáltalán nem nőies. Akkor sem, ha neked az a kedvenced. Egy sörfesztiválon pereccel, vagy sajtos stanglival, egy rock koncerten senki sem fog megszólni, de klubban nem a sör a csábítás fő eszköze, a szádban hagyott kellemetlen illatról, és a többi káros mellékhatásáról nem is beszélve. Közönséges hatást válthat ki egy rosszul választott ruha is. Ha egy nő nem a méretének, alkatának megfelelő ruhát visel, akkor azt nem csak a többi nő, de a pasik is észreveszik. Egy teltebb Nő is lehet szexi, kívánatos, egy jól megválasztott ruciban, és egy tökéletes alkatú lány is tud mellé nyúlni a szettjével. Ide tartozik a smink is. Nem születetett sminkmesternek senki, de tanulható a dolog. A túlzásba vitt make up, az álarc szerű vakolat helyett célszerűbb a kevesebb néha több elvet vallani, és a siker is garantáltabb. És az a bizonyos vörös rúzs…. Dögös, ugye? Szerintem is az, de tudni kell viselni, és jól választani. Némelyik termék már az előjátéknál a kiszemelt partner teljes bőrfelszínén landol, és nem biztos, hogy erre vágyik. Az elkenődött ajakrúzs pedig annyira nem szexi.

Néha nem is gondolunk bele, mennyi buktatója van a sikeres ismerkedésnek, és mennyi apróságon bukhatjuk el mások szimpátiáját, vagy kelthetünk ellenérzéseket. Részletkérdések, melyekkel imponálni szeretnénk, és pont a visszájára sül el az igyekezet. Egy-egy swingerben eltöltött éjszaka után, amikor nem jött össze semmi, és azon tűnődünk az ágyunkban forgolódva, hogy vajon hol rontottuk el. Órákat agyalunk ezen, hiszen nőből vagyunk, és addig nem nyugszunk, még mindig mindent túl nem gondolunk, vegyük sorra, hogy a viselkedésünk mennyire volt természetes, szexi, vagy épp pont az ellenkezője. Nem elkeseredni kell, hanem levonni a következtetéseket, és javítani, amin lehet.

Ezeket a dolgokat a saját tapasztalataim alapján szedtem Nektek csokorba, azok alapján, amit nap, mint nap látok, és segítő szándékkal osztom meg Veletek. Ne feledjétek: legyetek mindig természetesek, és éljetek a magatokban rejlő Nőiességgel! Minden Nő egy életre kelt csoda, akiket a jó isten megajándékozott a csábításra való képességgel! Hajrá Lányok! Legyen szép napotok! Hamarosan új bejegyzéssel jelentkezem, addig is a klubban megtaláltok. Pusszantás.

Szólj hozzá!

Elvárások, téves képzetek (Swingeres Nő = könnyű préda)

2016.06.29. 16:17 swingerforyou

 

Olykor magam is zavarba jövök, és értetlenül állok, hogy egyes emberek fejében mekkora zavar lehet ezzel az egész swingeres világgal kapcsolatban. És most nem azokról beszélek, akik abszolút elzárkóznak ezektől az élvezetektől, hanem azokat az –elsősorban- pasikat venném górcső alá, akik azt hiszik, tudják, hogy miről is szól ez az egész. Semmiféle feminista megnyilvánulási szándékom nincs, és nagyra becsülöm a teremtés koronáit, de olykor a gondolataik, aminek még hangot is adnak, esetleg írott formában produkálnak, nos: savanyú uborkáért kiált. Ilyenkor szoktam idézni Mahatma Gandhit: „Csak akkor beszélj, ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél.” Én tudom, hogy nehéz megállni. Magam is minden reggel fohászkodom, hogy legalább néha tudjam befogni a számat, de hála a cserfes-vérvonalamnak, vajmi kevés százalékban sikerül hallgatnom. De azért mentségemre szól, hogy a véleményem hangossá tétele előtt mérlegelek annak hasznosságát illetően.

 

Na, de kanyarodjunk vissza. Szűk tizenkét órán belül kétszer futottam bele a férfiak elvárásaiba, téves képzeteibe a swingerrel kapcsolatban. Mindkét esetben ugyanabba a dologban tévedtek: a swingeres Nőket gondolták mindenre kapható, könnyűvérű, könnyen kapható prédának.

 

Az egyik telefonon érdeklődött, és szeretett volna bejelentkezni a klubba. Na, már most, ez azt jelenti, hogy valahonnan volt neki ez a bizonyos telefonszám, ergo vagy egy swingeres barátjától kapta, vagy járt a honlapon, ahol azért bőven akad felvilágosítás arról, hogy miről is szól ez a dolog. A kérdései elég kurták, és célirányosak voltak: azt tudakolta, hány hölgy van a klubban, illetve mennyire bevállalósak. Mi vaaan??? Ezekkel a kérdésekkel úgy gondolom, azonnal „be lehet lopni” magát egy nő szívébe. Igazából azt sem értem, hogy oké, hogy a nagy számok törvénye alapján a több lány a siker esélyeket növeli statisztikai szempontból, na, de kérem szépen…. Lehet ott 100 nő is, ha egyetlennek sem vagy szimpatikus. És lehet a 100 nő bármennyire „bevállalós”, gyönyörű, ha Te pont nem jössz be neki, vagy nem tudod meghódítani. Attól, hogy swingerbe jár, még igenis ízig vérig Nő marad, aki pontosan azért űzi ezt a fajta szórakozást, mert szereti a minőségi szexet, és nem fog megalkudni egy gyors numerával, csak azért, hogy az egy férfinek jó legyen.

 

Ha ez a hozzáállás nem verte ki a biztosítékot, akkor a következő kérdés már garantálta, hogy a fejemet verjem a falba. „És te is beszállsz?” Hmmm… Ha a klubtagok nem elég „bevállalósak”, és az elmélet, mi szerint tuti, hogy a hozzájárulás fejében szexelni fogunk, megdőlt életbe lép a B terv: biztosítsuk be magunkat azzal a személlyel, akivel telefonon beszélünk. Elvégre nőből van ő is. Ennyi pedig elég is. Nehogy már potyára menjünk. Ha erre „igen” lenne a válasz, vajon lejönne az illető, és verné a pultot, hogy de hát Te azt mondtad, és most azonnal…?! Mindezt azért, mert nőből vagyok, és egy swinger klub telefonját kezelem. A kölcsönös szimpátia smafu?

 

Uraim! Ez SWINGER!!!! Semmi sem garantált, minden a kölcsönös szimpátián múlik, ahhoz pedig Nektek is oda kell tennetek magatokat. Itt nincs olyan, hogy biztosra megy az ember, az egy más műfaj, és azt nem itt találod meg. Ha tiszteled a Nőket, és ismerkedsz, akkor van esélyed rá, hogy roppant kellemes estében legyen részed, hiszen a párok, és a szóló hölgyek is azért jönnek, hogy jól érezzék magukat. de ne indulj elvárásokkal!!!!

 

A másik eset egy hirdetés volt egy swingeres csoportban. Az úriember elég kurtán fogalmazott, üdvözlést követően kisarkítva a megosztását az „igényelt” hölgy külalakjára vonatkozóan. ( Ez kb 4 szóból tevődött össze. ) Majd zárta is közlendőjét: „Írjon privibe.” Nem azzal van a hiba, hogy valaki partnert keres, az is teljesen lényegtelen, hogy milyen minősítésben. Csak szexre, esetleg többre vágyik-e, elvégre egy swingeres csoportban történt a precedens, de könyörgöm….! Egy ilyen megnyilvánulás a Nők semmibe vétele. Kérdem én: Egy ilyen „hirdetésre” mit vártok???? Hogy azonnal repülni fog minimum hét-nyolc az elvárásotoknak megfelelő leányzó? Miért tenné? Mert Te ezt akarod? Esetleg a virtuális térben feltöltött portrédra kellene rávetnie magát, és azonnal szerelembe esnie? Persze, a személyes találkozó a mérvadó, és a privát levelezésből is le lehet majd szűrni egyet, s mást, de odáig el is kell jutni! Attól, hogy a csoport tagjai nyitott gondolkodású, szexualitást kedvelő, mondhatjuk talán, hogy nagy étvágyú hölgyek (és persze urak), attól még nem lesznek könnyebb prédák bárki másnál, és attól még NŐK! Már pedig a Nő az egy olyan mocskos fajta, hogy szereti, igényli az udvarlást, hogy őt hódítsák meg, és ne neki kelljen meggebednie egy pasiért, és bizonyítani rátermettségét. Ha sikerül elcsábítanod, na majd akkor meglátod, hogy bizonyít, és fáradozásaid megtérülnek. De ehhez azért kedves Férfi, Neked is tenni kell! Nem elég az igényeid felsorolása.

 

Hogy nézne ki egy korrekt megfogalmazás?

 

Üdvözlet a Csoport tagjainak! ( Más internetes ismerkedős oldalon értelem szerűen a „csoport tagjai” a Hölgyek szóval helyettesíthető. ) XY vagyok!  ( A neved, amin szeretnéd, ha szólítanának. Lehetőleg ne Arany bögyörő legyen.) Szívesen ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén csinos, kedves Hölgyekkel közös programok/élmények/klub-látogatás/komoly kapcsolat (megfelelő rész használandó) reményében. Ha Te is hasonló cipőben jársz, és szeretnél megismerkedni egy intelligens, korrekt úriemberrel, és felkeltettem érdeklődésedet, akkor kérlek, írj rám privát üzenetet, és ismerjük meg egymást! Fotót (nem puncis-kukis) természetesen üzenetben szívesen fogadok, és küldök. További szép napot! XY

 

Na szóval. Én ezt valahogy így tudom ezt elképzelni. Nem sértő, nem tolakodó, és nem degradáló. Nem állítom, hogy ez a siker kulcsa, de tuti, hogy megnyerőbb, mint amikor igényeket támasztva várjuk a sült galambot. Ctrl+C majd Ctrl+V, és már csak a zárójeles részt kell kivenni, illetve a megfelelő szavakat helyettesíteni, és voila, máris egy pofásabb ismerkedős bemutatkozás. Erre még én is dobnék egy „lájkot”, és szívből sok sikert kívánnék. Szingliként pedig nagyobb sansszal reagálnék, és írnék egy privát üzenetet.

 

 Nem kioktatni, és megbántani akartam ezzel a bejegyzéssel az Úriembert, akiből ihletet merítettem, de csak így tudok segíteni Nektek, hogy felhívom a figyelmeteket, hogy milyen hibákat követtek el. Nőből vagyok, így azt hiszem, megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy kijelentsem: jobban átlátom, mi jár a női agyban, amikor megszólítotok egy leányzót, vagy megosztotok valamit egy közösségi portálon. Lehet benne igazság: a Férfiak a Marsról, a Nők a Vénuszról jöttek. Talán sohasem fogjuk megérteni egymást. De én azért mindent megpróbálok, hogy kicsit közelebb jutassam egymáshoz a két nemet, ha másban nem, hát az ismerkedésben. Hiszen a swingerezésben pontosan ezen áll, vagy bukik minden.

 

Mára ennyi fért bele a bejegyzésbe. Sok sikert kívánok a partner keresőknek, és megannyi kellemes együtt töltött órát. Netalán tán egy swinger klubban…. Hamarosan újra klaviatúrát ragadok, megígérem. Addig is sok pusszantás Mindenkinek! Itt, vagy a ForYou-ban találkozunk. Szép napot!

Szólj hozzá!

Elvárások, téves képzetek (Swingeres Nő = könnyű préda)

2016.02.29. 11:32 swingerforyou

Olykor magam is zavarba jövök, és értetlenül állok, hogy egyes emberek fejében mekkora zavar lehet ezzel az egész swingeres világgal kapcsolatban. És most nem azokról beszélek, akik abszolút elzárkóznak ezektől az élvezetektől, hanem azokat az –elsősorban- pasikat venném górcső alá, akik azt hiszik, tudják, hogy miről is szól ez az egész. Semmiféle feminista megnyilvánulási szándékom nincs, és nagyra becsülöm a teremtés koronáit, de olykor a gondolataik, aminek még hangot is adnak, esetleg írott formában produkálnak, nos: savanyú uborkáért kiált. Ilyenkor szoktam idézni Mahatma Gandhit: „Csak akkor beszélj, ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél.” Én tudom, hogy nehéz megállni. Magam is minden reggel fohászkodom, hogy legalább néha tudjam befogni a számat, de hála a cserfes-vérvonalamnak, vajmi kevés százalékban sikerül hallgatnom. De azért mentségemre szól, hogy a véleményem hangossá tétele előtt mérlegelek annak hasznosságát illetően.

Na, de kanyarodjunk vissza. Szűk tizenkét órán belül kétszer futottam bele a férfiak elvárásaiba, téves képzeteibe a swingerrel kapcsolatban. Mindkét esetben ugyanabba a dologban tévedtek: a swingeres Nőket gondolták mindenre kapható, könnyűvérű, könnyen kapható prédának.

Az egyik telefonon érdeklődött, és szeretett volna bejelentkezni a klubba. Na, már most, ez azt jelenti, hogy valahonnan volt neki ez a bizonyos telefonszám, ergo vagy egy swingeres barátjától kapta, vagy járt a honlapon, ahol azért bőven akad felvilágosítás arról, hogy miről is szól ez a dolog. A kérdései elég kurták, és célirányosak voltak: azt tudakolta, hány hölgy van a klubban, illetve mennyire bevállalósak. Mi vaaan??? Ezekkel a kérdésekkel úgy gondolom, azonnal „be lehet lopni” magát egy nő szívébe. Igazából azt sem értem, hogy oké, hogy a nagy számok törvénye alapján a több lány a siker esélyeket növeli statisztikai szempontból, na, de kérem szépen…. Lehet ott 100 nő is, ha egyetlennek sem vagy szimpatikus. És lehet a 100 nő bármennyire „bevállalós”, gyönyörű, ha Te pont nem jössz be neki, vagy nem tudod meghódítani. Attól, hogy swingerbe jár, még igenis ízig vérig Nő marad, aki pontosan azért űzi ezt a fajta szórakozást, mert szereti a minőségi szexet, és nem fog megalkudni egy gyors numerával, csak azért, hogy az egy férfinek jó legyen.

Ha ez a hozzáállás nem verte ki a biztosítékot, akkor a következő kérdés már garantálta, hogy a fejemet verjem a falba. „És te is beszállsz?” Hmmm… Ha a klubtagok nem elég „bevállalósak”, és az elmélet, mi szerint tuti, hogy a hozzájárulás fejében szexelni fogunk, megdőlt életbe lép a B terv: biztosítsuk be magunkat azzal a személlyel, akivel telefonon beszélünk. Elvégre nőből van ő is. Ennyi pedig elég is. Nehogy már potyára menjünk. Ha erre „igen” lenne a válasz, vajon lejönne az illető, és verné a pultot, hogy de hát Te azt mondtad, és most azonnal…?! Mindezt azért, mert nőből vagyok, és egy swinger klub telefonját kezelem. A kölcsönös szimpátia smafu?

Uraim! Ez SWINGER!!!! Semmi sem garantált, minden a kölcsönös szimpátián múlik, ahhoz pedig Nektek is oda kell tennetek magatokat. Itt nincs olyan, hogy biztosra megy az ember, az egy más műfaj, és azt nem itt találod meg. Ha tiszteled a Nőket, és ismerkedsz, akkor van esélyed rá, hogy roppant kellemes estében legyen részed, hiszen a párok, és a szóló hölgyek is azért jönnek, hogy jól érezzék magukat. de ne indulj elvárásokkal!!!!

A másik eset egy hirdetés volt egy swingeres csoportban. Az úriember elég kurtán fogalmazott, üdvözlést követően kisarkítva a megosztását az „igényelt” hölgy külalakjára vonatkozóan. ( Ez kb 4 szóból tevődött össze. ) Majd zárta is közlendőjét: „Írjon privibe.” Nem azzal van a hiba, hogy valaki partnert keres, az is teljesen lényegtelen, hogy milyen minősítésben. Csak szexre, esetleg többre vágyik-e, elvégre egy swingeres csoportban történt a precedens, de könyörgöm….! Egy ilyen megnyilvánulás a Nők semmibe vétele. Kérdem én: Egy ilyen „hirdetésre” mit vártok???? Hogy azonnal repülni fog minimum hét-nyolc az elvárásotoknak megfelelő leányzó? Miért tenné? Mert Te ezt akarod? Esetleg a virtuális térben feltöltött portrédra kellene rávetnie magát, és azonnal szerelembe esnie? Persze, a személyes találkozó a mérvadó, és a privát levelezésből is le lehet majd szűrni egyet, s mást, de odáig el is kell jutni! Attól, hogy a csoport tagjai nyitott gondolkodású, szexualitást kedvelő, mondhatjuk talán, hogy nagy étvágyú hölgyek (és persze urak), attól még nem lesznek könnyebb prédák bárki másnál, és attól még NŐK! Már pedig a Nő az egy olyan mocskos fajta, hogy szereti, igényli az udvarlást, hogy őt hódítsák meg, és ne neki kelljen meggebednie egy pasiért, és bizonyítani rátermettségét. Ha sikerül elcsábítanod, na majd akkor meglátod, hogy bizonyít, és fáradozásaid megtérülnek. De ehhez azért kedves Férfi, Neked is tenni kell! Nem elég az igényeid felsorolása.

Hogy nézne ki egy korrekt megfogalmazás?

Üdvözlet a Csoport tagjainak! ( Más internetes ismerkedős oldalon értelem szerűen a „csoport tagjai” a Hölgyek szóval helyettesíthető. ) XY vagyok!  ( A neved, amin szeretnéd, ha szólítanának. Lehetőleg ne Arany bögyörő legyen.) Szívesen ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén csinos, kedves Hölgyekkel közös programok/élmények/klub-látogatás/komoly kapcsolat (megfelelő rész használandó) reményében. Ha Te is hasonló cipőben jársz, és szeretnél megismerkedni egy intelligens, korrekt úriemberrel, és felkeltettem érdeklődésedet, akkor kérlek, írj rám privát üzenetet, és ismerjük meg egymást! Fotót (nem puncis-kukis) természetesen üzenetben szívesen fogadok, és küldök. További szép napot! XY

Na szóval. Én ezt valahogy így tudom ezt elképzelni. Nem sértő, nem tolakodó, és nem degradáló. Nem állítom, hogy ez a siker kulcsa, de tuti, hogy megnyerőbb, mint amikor igényeket támasztva várjuk a sült galambot. Ctrl+C majd Ctrl+V, és már csak a zárójeles részt kell kivenni, illetve a megfelelő szavakat helyettesíteni, és voila, máris egy pofásabb ismerkedős bemutatkozás. Erre még én is dobnék egy „lájkot”, és szívből sok sikert kívánnék. Szingliként pedig nagyobb sansszal reagálnék, és írnék egy privát üzenetet.

 Nem kioktatni, és megbántani akartam ezzel a bejegyzéssel az Úriembert, akiből ihletet merítettem, de csak így tudok segíteni Nektek, hogy felhívom a figyelmeteket, hogy milyen hibákat követtek el. Nőből vagyok, így azt hiszem, megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy kijelentsem: jobban átlátom, mi jár a női agyban, amikor megszólítotok egy leányzót, vagy megosztotok valamit egy közösségi portálon. Lehet benne igazság: a Férfiak a Marsról, a Nők a Vénuszról jöttek. Talán sohasem fogjuk megérteni egymást. De én azért mindent megpróbálok, hogy kicsit közelebb jutassam egymáshoz a két nemet, ha másban nem, hát az ismerkedésben. Hiszen a swingerezésben pontosan ezen áll, vagy bukik minden.

Mára ennyi fért bele a bejegyzésbe. Sok sikert kívánok a partner keresőknek, és megannyi kellemes együtt töltött órát. Netalán tán egy swinger klubban…. Hamarosan újra klaviatúrát ragadok, megígérem. Addig is sok pusszantás Mindenkinek! Itt, vagy a ForYou-ban találkozunk. Szép napot!

Szólj hozzá!

Átkozott skatulyák

2016.02.24. 13:32 swingerforyou

Olykor úgy érzem, szélmalomharcot vívok, amikor a bejegyzéseimmel próbálom megértetni az emberekkel, hogy miről is szól a swinger. Félre értés ne essék: meggyőzni senkit nem akarok, sem rávenni, hogy próbálja ki, azt sem állítom, hogy többesek nélkül élni nem lehet, de szeretném lerombolni azokat az irreleváns elképzeléseket, amivel a konzervatív erkölcsű társadalom megbillogozza szabados szexualitású, swingeres embertársait.

Mi történik, ha két kisvárosi háziasszony találkozik, és a napi szaftos pletyka az, hogy kitudódott „Jolikáék” szombatonként swinger klubba járnak?

„- Erkölcstelenek. - Képzeld: azt olvastam a neten, hogy abban a klubban orgiák vannak, és mindenki mindenkivel hetyeg. - Az én kis Pistikémet már el is tiltottam a gyerekeiktől, nehogy rossz hatással legyenek rá. - Jézusom! Kész erkölcsi fertő. - Pedig olyan normálisnak tűntek. – A Jolán a Postán mellettem állt, még a fejemet is elfordítottam. Ha láttad volna, hogy ki volt virulva, meg kifestve. Egy biztos: Úrinő az ő korában nem öltözik így. – Hetente manikűröztet, és fodrászkodik. – Láttad a sima homlokát? Hol vannak a szarkalábai? – Tuti botox!!!! – Mondtam Tibinek, hogy keressen más autószerelőt. Már értem, hogy a Béla műhelye miért van tele meztelen nők képeivel. Más se hiányzik, mint, hogy telebeszélje Tibi fejét, miközben olajat cserél.”

Nagyjából így reagál a környezet, ha kitudódik, hogy valaki a lakóközösségükben, vagy a munkahelyükön swinger klubba jár. Rosszindulatú találgatások, rosszalló tekintetek, kiközösítés, negatív diszkrimináció, majd felüti fejét még valami: a titkolt irigység. A pletykák mindig egy elcsípett mondatból, egy rész információból erednek, majd halleluja szájhagyomány, hipp-hopp el is terjednek. Mindenki tesz hozzá, vagy csavar rajta valamit, még az sem kell, hogy legyen igazság alapja.

Érthető tehát, hogy az emberek nem szívesen avatják be környezetüket titkos kis swingeres világukba, hiszen nem teszik ki magukat a skatulyáknak. Ami pedig a klub falain belül történik, az ott is marad! Ez a klubok egyik alapszabálya. Egy-egy humoros sztorit persze gyakran felemlegetünk, de csak is teljes diszkréció mellett, és csak és kizárólag ebben a zárt kis közösségben.

Mielőtt viszont ítélkezünk, és pálcát törünk valaki feje fölött, nem árt belegondolni, hogy az előítéleteink mennyire vannak szinkronban a valósággal. Egyáltalán hogyan alkothatunk véleményt olyasmiről, amit nem is ismerünk? Elítéljük, pedig mielőtt megbélyegezett lett volna az illető, akár még kedveltük is. Tulajdonképpen teljesen normális életet él, minta polgár, de ez akkor is ennyire kiveri a biztosítékot, hogy minden más jó tulajdonságát elnyomja? Meghallgattuk egyáltalán Őt is? És ami a legfontosabb: Megpróbáltuk egyáltalán megérteni? Mert még, ha nem is azonosulunk vele, de lehet, hogy jó oka van, arra, amit tesz. Róla sem gondoltuk volna, hogy szex-partikra jár, ezek szerint ezek az „erkölcstelen cédák” itt élnek köztünk?

Nos, igen! Itt, és átlagos életet élnek. A hétköznapokban bárhol beléjük futhatunk. Ott vannak mindenütt. Lehet a kozmetikusod, vagy a mosolygós lány a közértben, de akár a banki ügyintéződ is simán elképzelhető, hogy hetente alsónadrágban ismerkedik egy swinger klubban. Nincs az arcára írva, és a viselkedése is teljesen normális. Ugyanolyan tisztelettudó, mint bárki más, átlagos, dolgos hétköznapokat él, gyereket nevel. Nem rohangál pucéran közterületen, nem molesztálja a kollégáit, férfi léttére nem fog magassarkút húzni, ahogyan egy vacsorán sem fog szaftos swingeres sztorikat ecsetelni. Jó eséllyel az életben sem fogod tudni róla, hogy Ő valójában mivel tölti a szombat estéit. Többek között ezért sem árt óvatosnak lenni a vélemény-nyilvánítással.

Mi rosszat tesznek Ők?  A rossz, egy relatív fogalom. A társadalmi normák, szokások alapján ítélkezünk, befolyásol a neveltetésünk. És vannak azok a deviáns magatartási formák, amik jogszabályt sértenek, ezeket pedig a törvények alapján a megfelelő hatóságok bírálnak, illetve ítélnek el. Nem gondolnám, hogy ugyanolyan kitaszítást érdemel az az ember, aki olykor áldoz a többes szex oltáron, ezzel dobva fel meg lévő, több tízéves kapcsolatát, mint az, aki lop, csal, hazudik, másoknak kárt, fájdalmat okoz fizikálisan. Előbbi viselkedésével senkinek sem árt, sőt…

Azért ítélik el, mert olykor vágyik egy kis kikapcsolódásra. Vágyik egy helyre, ahol hozzá hasonlóan nyitott gondolkodású emberekkel beszélgethet, ismerkedhet. Ahol nem számít ki ő, mivel foglalkozik, honnan jött, de legfőképp nem számít az aktuális banki egyenlege, és a kocsi típusa, amivel érkezett, ahogyan az sem, milyen ruha van rajta, mert mindenki az öltözőszekrényben hagyja a „Prada” kollekciót, és egy szál fehérneműben, törölközőben, bikiniben mindenki egyenlővé válik. (A strandon kb pont ugyanennyit láttatsz magadból, szóval semmi álszentség!) Ahol elcseveghet egy ital mellett, élvezheti a wellness részleget, ahol az emberek nem a problémákról, hanem az élményekről beszélnek. Ahol nem ciki bókolni, és előzékenynek lenni, ahol, ha kedved támad, táncolsz, ha pedig csak relaxálsz, az sem jelent gondot, mert semmi sem kötelező. Egy olyan világ, ahol a párod értékel, és gyönyörűnek lát, ahol nem akar kisajátítani, birtokolni. Ahol nyíltan meg tudtok beszélni bármit, tabuk nélkül. Nincs ott a gyerek, a félsz, hogy rátok nyithat, vagy meghall benneteket. Teljes egészében átadhatjátok magatokat egymás ölelésének. Nem mindenki párcserézik, vagy többesezik, minden a párok saját szabályain múlik, mi az, amit megengednek. Ha pedig nekik örömet okoz, az, hogy bevesznek plusz egy fiút/lányt, az Téged miért zavar??? OK, Te nem csinálod, de nekik ez jó, és ettől még példás szülők a mindennapjaikban, és normál életet élnek. Hozzá teszem, kiegyensúlyozottabbak, mint azok az emberek, akik gátlásokkal, szorongásokkal élnek, akikben ott a gyanú, hogy talán a párjuk félre lép, mert már elmaradoztak a bókok, a fergeteges hancúrok, és felőrli a kapcsolatot a munka, a gyereknevelés, a sok stressz. A klub látogatói a hétköznapokban kiegyensúlyozottabbak, türelmesebbek a lurkóikkal, jobban tudnak teljesíteni a munkájukban is. De nem kell messzire menni! Hasonlítsatok össze egy jól karbantartott negyvenes nőt, akit a párja imád, és rendszeresen szexelnek, egy olyannal, aki már külön hálószobában tér nyugovóra, és mindennaposak a veszekedések a férjével. Melyikkel jobb például együtt dolgozni, vagy melyiket szeretnéd a felettesednek tudni? Na ugye?!

A másik jellemző skatulya, vagy inkább félre értés azoktól érkezik, akik azt gondolják, hogy ez a hely a garantált szex világa. Nos nagyon NEM!!!! Csupán a kölcsönös szimpátia elvén ismerkednek. Az a Nő, vagy Pár, aki klubba jár, élményeket akar szerezni, a számukra szimpatikus, megfelelőnek ítélt partnerrel. Ergo nem elég, ha Te kiszemelted magadnak, kell a beleegyezésük, ami némi udvarlással esélyesebb, mint a „Megyünk hátra d@gni?” - szerű megszólítás.

Kicsit magával ragadott a hév, és még ezer dolog jut az eszembe, amit ezzel kapcsolatban írhatnék. De ez csak egy bejegyzés. Majd, ha egyszer könyvet írok, ott kifejtem bővebben a gondolataimat, vagy a klubban elmesélem. Dióhéjban most tehát ennyi, és mára búcsúzom Tőletek. Nagy pusszantás Mindenkinek! Legyen csodás napotok! És kérlek szépen: Ne ítéljetek elsőre!

 

Szólj hozzá!

Mi kell a (swingeres) Nőnek?

2016.02.18. 13:21 swingerforyou

Személy szerint a kedvenc színészeim között tartom számon Mel Gibsont. Sármos férfi, az igazi kortalan vonzó fajta, és teljesen mindegy milyen karakterben látom a filmvásznon, simán nedves lesz tőle a bugyim. Épp a minap néztem a párommal a Mi kell a nőnek című vígjátékot. Sokadszorra is jókat derültünk a kissé bugyuta komédián, de jobban belegondolva néha határozottan hasznos lenne, ha a pasik tudnák, hogy mire is vágyik a gyengébbik nem. Persze ehhez nem kell gyantázni, harisnyába, vagy „mellemelentyűbe” bújni, körmöt lakkozni, és a hajszárítót a kádba dobni, hogy egy áramütéstől majd beleláthassatok a Mi kusza gondolatvilágunkba. Ez a képernyőn bejött, az életben viszont célravezetőbb lehet a figyelmesség, vagy ha elfogadtok tőlem pár jó tanácsot, amit az alábbiakban fogok megosztani Veletek.

Egy kedves és tapasztalt swinger-páros, hozzám hasonlóan blogot vezet, ám Ők más aspektusból közelítik meg ezt a világot. Én a magam részéről szívesen olvasom a bejegyzéseiket, történeteiket. Jól megfogalmazott, igényes írások, érdemes elolvasni. A bejegyzéseikhez kapcsolódva létrehoztak egy zárt csoportot, ahol megannyi swingeres oszt meg fotókat, és lehetőség van az üzenőfalon kérdéseket felvetni, amik aztán igazi komment-lavinát indítanak el, amiből sokat okulhatunk, megismerhetjük mások véleményét egy-egy témával, felvetéssel kapcsolatban. Mivel a csoport jól moderált, látszik, hogy „van gazdája”, aki odafigyel a tagokra, a megosztott tartalmakra, így abszolút intelligens megnyilvánulásokat találhatunk swingeres vonatkoztatásban. Olykor magam is bele kotnyeleskedem egy-egy ilyen megosztásnál a latolgatásba, és próbálok érdemben válaszolni a személyes tapasztalataimra alapozva. A napokban pont egy ide vágó kérdés merült fel, amit nem álltam meg szó nélkül.

„Szerintetek egy Hölgyet meg lehet hódítani szép szavakkal és versekkel?”

A válaszok igen csak megoszlottak. Ismertek már annyira, hogy, ha valamiről van véleményem, és a válaszom nem meríti ki a tapintatlanság fogalmát, akkor okvetlen hangot adok neki, nem rejtem véka alá:

„Bár magam is nagy irodalom rajongó vagyok, a partneremtől is elvárom a kellő intelligenciát, de a tömény romantika nem jön be. Egy-egy beszélgetésbe szőtt idézet imponáló tud lenni, de a sok szavalás nálam a giccs határát súrolja. Ne Ady szavaival akarjon meghódítani, hiszen nem Léda volnék, én a választott Férfi egyedi múzsája szeretnék lenni. Az ágyban pedig inkább a mocskos szavakra izgulok.”

Sok „lájkot” érő megfogalmazás volt ez, és végül megegyeztünk abban, hogy a hangsúly a mértéken van. Válaszomat egy személyes tapasztalat ihlette. Volt egyszer egy hódolóm, aki megannyi verssel próbálta rabul ejteni a szívemet, esetleg bebocsájtást nyerni a combjaim közé.  Nem jött össze!!! Egy ideig még tudtam értékelni a világirodalom ilyen szintű ismeretét, de életem párjaként, vagy szex-partnerként nem tudtam volna elképzelni. Nem rajongok a művész lelkekért, és a romantika ilyen szintű műveléséért. Páran talán azt gondoljátok, hogy megérdemelnék, egy pasit, aki úgy bánik velem, mint egy kutyával, lépten-nyomon megaláz, és akkor tudnám értékelni, ha egy férfi versekkel kedveskedik. Hát nem is tudom…. Inkább mondja azt a választottam, hogy „Kicsim! Most azonnal megd@gnálak!”, mint  sem „ Oh, mily balga óhajom támadt. Az éj illatos fényei mesés kebleid csókjaira áhítanak….” Értem én, hogy a mondandó ugyanaz, de uram bocsáss, százszor izgatóbb a hagyományosabb verzió. Művész lelkületű udvarlóm számomra már ijesztő volt, pláne, amikor elutasításomat hiába fejtettem ki prózában, lírában, egyre erőszakosabban küldte a verseket. Elég intelligensnek érzem magam, olyan lánynak, akivel versekről is lehet csevegni, de ez megülte a gyomromat.

Az első számú tanácsom tehát az lenne, hogy ismerkedésnél az intelligencia-humorérzékkel a nyerő párosítás, esetleg szolid romantikával fűszerezve. Mindent csak mértékkel!!!

A Nők szeretik kicsit kéretni magukat, kedvelik az udvarlást, de a tolakodás mindenképp visszás, és garantáltan ellenállást szül. Vajmi kevés hölgy szeret kezdeményezni, hiszen ahogyan már korábbi bejegyzéseimben is írtam, a szabadosság ellenére, ezen a téren a legtöbben konzervatívak vagyunk, és elvárjuk, hogy a férfi tegye meg az első lépést. Láttam már olyan szituációt, ahol egy Gang Bang Party-n az urak órákon át ültek az italuk fölött, csevegtek az időjárásról, de ezen kívül semmi érdemben megfelelő szóváltás nem történt a jelen lévő hölgyek irányába. És nem azért, mert nem lett volna kedvükre való leányzó, szimplán arra vártak, hogy a szóban forgó lányok/asszonyok csípjék fel őket. Na de kérem uraim!!! Ilyen esetben ne csodálkozzatok, ha hoppon maradtok.

Második segítségem: merj kezdeményezni, de tanuld meg elfogadni az elutasítást is, hiszen ez mindig benne van a pakliban. Ám kockázat nélkül nincs győzelem.

Tételezzük fel, hogy pozitív visszajelzést kaptatok, a hölgy összegyűrné Veletek a lepedőt. Gyakori hiba tud lenni, ha valaki nyeregben érzi magát, képes lazítani a gyeplőn, és észre sem veszi, már földre is koppant, és ugrott a móka. Hol a hiba? Nem figyeltetek eléggé a partnerre. A női agy elég bonyolult, magam sem gondolom, hogy könnyű rajta kiigazodni. Sokszor azt várjuk, hogy kitaláljátok a gondolatainkat, és ehhez csak rejtélyes jeleket küldünk segítség gyanánt, és mélységesen fel tudunk háborodni, ha nem értetek a burkolt üzenetekből. Nyugi! Még a NASA legjobb kutatócsoportjainak sem sikerülne dekódolni ezeket a jelzéseket. A legjobb, amit tehetsz, ha figyelsz minden apró részletre, reakcióra. Az ismerkedés folyamatában már utalunk az elvárásainkra, arra, hogy mit szeretünk, mivel tudtok bevágódni. Az ágyban pedig a mimikánk, a hangunk árulkodik helyettünk. Van, aki a hosszas előjáték híve, más inkább kényeztetni szeret jobban, van olyan, aki az orális szexben lel örömre, mások a tényleges aktustól élik át az igazi gyönyört.

Harmadik javallatom: mérd fel az igényeket az ismerkedés alatt, hogy az ágyban már ne érjen meglepetés, tudd, hogy a Nő mire vágyik!

Itt tennék említést arról is, hogy a swinger nem feltétlenül, sőt szinte egyáltalán nem a szinglik szórakozása, leginkább párok színesítik itt a szexuális életüket. Ilyes formán viszont a Nő, egy pár nő nemű tagjaként értendő, és feltétlen többes szám harmadik személyben kell gondolni rá. Tiszteletben kell tartani, hogy jelen lesz a partnere is, és azt, hogy vannak szabályaik. Lehet a cél párcsere, gang bang, vagy nagyobb csoportos szex. Ha nem személyesen ismerkedsz, hanem a virtuális térben, gyakran a férfi a kapcsolattartó. (Az említett csoportban, volt, aki ezt nehezményezte.) Íratlan szabály swingeres körökben, ha jobban tetszik etikett, hogy azonos neműek szervezik le a gabalyodásokat. Tehát, ha párok párral ismerkednek, akkor az illem úgy kívánja, hogy a hölgyek kommunikáljanak, ha szóló srácot szeretnének bevonni, akkor a férfi tartja a kontaktot.

Negyedik jó tanácsom: Mindig maximális tisztelettel bánjatok a hölgyekkel, és ha swingerben egy pár nő tagjaként ismerkedtek vele, akkor legyetek tekintettel a partnerére is, és győződjetek meg arról, hogy mit is keresnek, mik a közös szabályaik. Nem illik a férjet/barátot/partnert megkerülve kezdeményezni.

Ha ezt a pár dolgot szem előtt tartjátok, ugyan még nem fogtok belelátni a női fejekbe, de garantáltan sikeresebbek lehettek. Remélem senkit sem bántottam meg, távol áll tőlem, hogy bárki lekébegázoljak. A bejegyzéseimmel segíteni szeretnék eligazodni a swinger világában. Ne feledjétek: a ForYou-ban személyesen is megtalálhattok, és már heti öt nap áll a rendelkezésetekre, hogy megtaláljátok a számotokra legalkalmasabb időpontot, tematikus estét, vagy nappali programot. Nagy cuppantós, és szépséges napot Mindenkinek! Hamarosan újabb írással jövök. Swingerpárnak pedig köszönöm a csoport által nyújtott segítséget, és a hozzájárulást, hogy ihletet meríthessek.

 

Szólj hozzá!

Swinger korra érett

2016.01.20. 14:37 swingerforyou

És újra itt vagyok! 2016. első havában, túl az ünnepeken, a Szilveszteri forgatagon, és a szülinapi bulimon, ami évről-évről emlékeztet az idő múlására. Ilyenkor mindig azzal vigasztalom magamat, hogy a nő, mint a jó bor, a korral nemesedik. Lehet benne némi igazság, mivel a sikerem a másik nemnél - de még a sajátoménál is-, emelkedő tendenciát mutat.  Korábban említettem, hogy én viszonylag fiatalon csöppentem a swinger világába, tulajdonképpen ebben a közegben nőttem fel. Azt is írtam már, hogy rengeteg pozitív hatással bírt az önbizalmamra, a nőiességem kiforrására, a nyitottságomra. Ezek az élet egyéb területén is hasznomra váltak később. Olvashattátok tőlem, hogy mennyire más kép volt a buksimban a klubbal kapcsolatban, és mennyire lenyűgözött a valóság. Húszas éveim elején jártam akkoriban. Te jó ég!!! Lassan már 10 éve…. ( Részleteket a „Segítség! Mi vár rám egy swingerben?” c. bejegyzésemben találtok. ) Továbbra is amondó vagyok: életem legjobb döntése volt! Viszont rám el lehet mondani: lassan „építettem fel” a saját swingeres szokásaimat, nem ragadt el azonnal a hév, és a kíváncsiság. Kivártam a megfelelő pillanatot (évekről beszélünk), amikor valóban megértem az efféle szabados szexualitásra, illetve a párkapcsolatom is abba a stádiumba jutott, hogy elbírja, igényelje ezt a fajta „szórakozást”. Szóval már a 30 felé közeledtem, amikor az első tényleges tapasztalatokat szereztem. Talán ezért is tudok hiteles, objektív képet adni a swingerrel kapcsolatban.

 

Na de annyira azért még nem vagyok őskövület, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy tökéletesen boldogulok a közösségi portálok útvesztőjében. Hála az égnek, mivel így egyre többen keresnek meg a nagy kékségben különféle kérdésekkel, jöveteli szándékkal. Az adatvédelmi, és más privát beállításaimnak köszönhetően viszont, csak azok a tagok tudnak levelet küldeni, akiknél már jóváhagytam az ismeretséget. Mielőtt visszaigazolok valakit, vetek egy pillantást az illető korára. Csak 18. életévét betöltött tagok felkérését fogadom el, ha születési dátumot nem találok, inkább törlöm, vagy figyelmen kívül hagyom a „jelölést”. Erre próbáljatok meg Ti is odafigyelni, ha swingeres fake profillal regisztráltok.  Vigyázzatok az „ártatlan, gyermeki” lelkekre. És a korhoz kapcsolódik mai témám is, hiszen a klubok ajtaja minden 18 pluszos látogató számára nyitva áll.

 

„Nagykorú, aki erkölcsileg és szellemileg érett. A 18. életévet betöltött vagy még el nem ért, de házasságot kötött személy. Jogi fogalom, tartalmát a felnőtt korúság fogalma teszi teljessé. A biológiai fejlettség nem egyetlen meghatározó, sokkal teljesebb az a szociálpszichológiai megközelítés, amely az életkori szerepekből kiindulva a társadalmi meghatározottságot veszi alapul. A felnőttség ismérve az érés befejeződése, a személyiség viszonylagos kialakulása, a társadalmi szerep-hivatás elfoglalása, a stabilizálódott nemi élet, a családalapítás és a beilleszkedés igénye.”

 

Számos 18-20 év közötti fiataltól kapok levelet, amiben kérdezősködnek a klubról. Igyekszem mindig kielégítő választ adni a felvetésekre, illetve kedvesen utalást teszek arra is, hogy talán ez még annyira nem az ő szórakozásuk. Riposztból soha sincs hiány, jönnek sorra a „de hát már 5 éve nem vagyok szűz” és „a barátaim szerint sokkal érettebb vagyok a koromnál”, és még sorolhatnám a végtelenségig a reakciókat. Na most, attól, hogy valaki jogilag nagykorú, cselekvőképes, még nem jelenti azt, hogy a swingerre is érett. A swinger eleve a szexuális élet színesítésére szolgál, nem pedig hiánypótlásra. Egy fiatal felnőtt, aki még csupán most barátkozik az ellenkező nem testével, annak reakcióival, még akkor sem elég felkészült erre a világra, ha már 4-5 éve elvesztette a szüzességét. Hozzá teszem, hogy nyitott, haladó gondolkodásmódom ellenére sem értek egyet azzal, hogy már középiskolában az a ciki, ha valaki még nem vesztette el ártatlanságát 15 évesen, és ezzel stresszelik egymást a gyerekek. Egy képpel illusztrált Facebook poszt terjeng a neten, amin mindig jót mosolygok, és abszolút egyet kell vele értenem. A képen egy mesebeli mozdony látható (Thomas névre hallgat), és a következő szöveg van alá írva: „14 évesen szerelmi problémád van? Mi van? Thomas a gőzmozdony becsajozott?!” Nem akarok bírálni senkit, de azt lássuk be, hogy minden kornak meg van a maga szépsége, illetve mindennek meg van a maga ideje. Az önfeledt játékoknak, az első csóknak-, szerelemnek, az első csalódásnak, és persze a szexnek is. És attól, hogy átestünk a tűzkeresztségen, még nem leszünk azonnal lepedő akrobaták. Klubba nem árt, ha úgy érkezünk, hogy azért már van némi szexuális tapasztalatunk, ami nem skalpvadász korszakunkból származik, amikor még a legyet is röptében…..max két perc alatt zuhanyzással együtt.

Tartsuk szem előtt, hogy 18-20 évesen még más a szemléletünk, mások az igények. A swinger leginkább a 30-as, 40-es korosztály szórakozása, rendhagyó esetekben képviselteti magát az ennél fiatalabb korosztály. Persze ez első „hallásra” még vonzó is lehet egy 20 éves fiatalember részére, elvégre ki ne vágyna egy dögös MILF tanító nénire, aki végre újat is tud mutatni, ráadásul udvarolni sem kell egy klubban, hiszen oda mindenki a szex miatt jár?! Az Amerikai pitében is nagy sikere volt Stifler mamájának…. Nos azért ki kell ábrándítsam a fiatalságot! Nem minden dögös anyuci vágyik fiatal partnerre. Vannak ugyan kivételek, de csak a szabályt teszik erősebbé. Egyszer talán izgalmas lehet elcsábítani egy friss, hamvas 18-ast, a Nő egójának mindenképp hízelgő színfoltja lesz, de nem ez a jellemző.

 

Személyes tapasztalatom, amikor egyszer fiatalabb pasival hozott össze a sors. ( Nem tudtam, hogy mennyire fiatal, érettebbnek tűnt a koránál. ) Elég röpke élettartamúra sikeredett a történetünk, és a happy end is elmaradt. Ő szerelmes lett, én pedig csalódott. Leírtam a veszteséget, és megfogadtam, hogy soha többé nem kezdek ennyire fiatal pasival. Nyilván, ha jó pár évvel később akad a hálómon, akkor már kellő tapasztalattal rendelkezik, és talán szerencsésebb fordulatot vehetett volna a történet, hiszen nem a korkülönbség a probléma forrása, hanem az időzítés. De nem így történt szerencsére, így most boldogan élek 7 évvel idősebb párommal.

 

Kategorikusan nem lehet kijelenteni, hogy mikortól számít valaki swingerre érettnek, ez egyéntől, érettségtől függ, de azért én azt tanácsolom, hogy ne kapkodjatok vele, a saját érdeketekben. Ha párkapcsolatban élsz, akkor mérlegeljetek, hogy valóban igényli-e a románcotok a színesítést, és ne csak divatból vágjatok bele a swingerezésbe. Egyedülállóként pedig ne a divat, a sztorizgatás motiváljon, mert a jövő heti sörözés mellett te leszel a legmenőbb arc, ha a swingeres kalandjaiddal dicsekszel. A suli legjobb nőjét meghódítani higgyétek el, 18 évesen legalább annyira jó dolog. 25-26 évesen sem lesztek lemaradva semmiről, de az sem ciki, ha 30-on túl szerzitek az első tapasztalatokat a többesekben.

 

Olyan régen írtam Nektek, hogy lassan ez a bejegyzés egy novella terjedelmű lesz, szóval egyelőre inkább nem taglalgatom tovább ezt a témát. Majd a klubban kivesézzük személyesen inkább. Őszintén remélem, hogy senkit sem bántottam meg, távol állt tőlem ez a szándék, de azt hiszem erről kellett már „beszélnünk”. Legyen csodálatos napotok! Ne feledjétek: hétfő (hamarosan szerda is!!!) , csütörtök, péntek és szombat! A kapu nyitva áll előttetek. Ott személyesen, vagy itt a virtuális térben a mielőbbi viszont látásra! Nagy cuppantós! És akinek még nem mondtam esetleg: Nagyon boldog, élményekben gazdag új évet kívánok! Pusszantós.

Szólj hozzá!

Ajándék szexnek ne nézd az okát (Swinger-élményt Karácsonyra)

2015.11.16. 11:35 swingerforyou

Közeleg a Karácsony! Van, aki már a gondolatától is falnak megy, mások csak az anyagi veszteséget látják benne, egyeseknek stressz forrást jelent, ám vagyunk páran, akik még magát az ünnepet szeretjük, várjuk, és lázasan készülődünk. Én már November közepén kezdem a hangolódást: Igazából szerelem, Bridget Jones naplója, Lebilincselő karácsony kerülnek a dvd lejátszóba. (A Reszkessetek betörőket Szentestére hagyom.) Már a kedvenc Jingle Bells és Last Christmas verziókat is letöltöttem. Levelet írok a Mikulásnak (akitől pici korom óta rettegek, hiszen a hatalmas virgáccsal maga a fő dom; simán el tudom képzelni az Északi-sarkon berendezett BDSM szobáját, ahol Rudolfot korbácsolja), és a Jézuskának. Szigorúan díszes levélpapírra gyöngybetűkkel írva természetesen. Bár idén már elgondolkodtam az elektronikus módszerről, leegyszerűsíteném a dolgot a kívánságok belinkelt webshop elérhetőségével, így tuti nem lőnek mellé a teljesítők. Egyébként merem javasolni kortól függetlenül a „kívánságlistát”, csomó kellemetlenséget tudtok spórolni, mind magatoknak, mind az ajándékozónak. Elég ciki, mikor kiül az arcodra a fintor, amikor kicsomagolod a nagyidtól kapott hálóinget, aminek már az anyaga is libidógyilkos, a púder rózsaszínről nem is beszélve, a térdedet szigorúan takarja, és a cuki hímzés a nyak részen…… na az a csúcs az egészben. Hiába na: Mamika vigyáz a kis unoka erkölcseire, bár az ilyen darabokkal gyakorlatilag cölibátusra ítél egy életre.

 

Van pár trükköm, hogy legyőzzem a bennem rejtőző Grincset, hogy 24-én valóban a lényegre, a családra, a szeretet ünnepére koncentráljak: Már ilyenkor elkezdem összeírni kinek, és mit szeretnék adni, illetve mit engedhetek meg magamnak. El is kezdem a beszerzést, hogy ne egyszerre kelljen mindet, a karácsonyi pláza-forgatagot pedig így tuti elkerülöm. Amit lehet, internetről rendelek, ezzel időt spórolok. Ha szűkös a keret, magam készítek személyes ajándékokat, aminek sok esetben sokkal jobban örülnek, mint bármi más drága dolognak. Nálam népszerűek az élmény-ajándékok: színházjegy, masszázs, wellness. És itt térnék rá a mai fő témára: ha ajándékozhatunk egy kalandparki belépőt, vagy tesztvezetést, miért ne lephetnénk meg Kedvesünket valami erotikus dologgal?

 

Azt korábban már írtam Nektek, hogy nem javaslom, hogy valami alkalomra kérjétek a párotoktól az első swingerezést, mert könnyen ajtócsapkodás a vége, ha a kedvest váratlanul éri a kívánság. Azonnal kombinálni kezd, hogy ő már tuti kevés neked, ezért jobb nem így megközelíteni a dolgot. Azonban, ha korábban már felvetődött a téma, és egyikőtök sem zárkózott el a dologtól, csupán az első alkalmat halogatjátok még, mert kicsit talán bátortalanok vagytok (ami normális), akkor tökéletes pontja lehet ez a kérés a Jézuska levelének. A bátortalanabb fél is ötletesen becsomagolhatja, és teheti a fa alá a kedvesének a swingeres beleegyező nyilatkozatát, csak egy borítékra lesz szüksége, és egy papírra, amire rávezeti, hogy elérkezettnek látja az időt, hogy meglátogassanak egy klubot. Esetleg a kiválasztott hely logóját is letöltheti a netről, és csempészheti be a párja ajándéka mellé. Biztosan örülni fog, aki kapja, és talán jobban is értékeli, mint a századik zoknit, vagy nyakkendőt. Szingli barátainkat is megajándékozhatjuk egy ilyen élménnyel. Persze nem arra gondolok, hogy partiba vágjuk, hanem meginvitálhatjuk magunkkal, vagy egyeztetve a klub házigazdáival, akár kérhetünk is egy névre szóló igazolást, amivel az ismerősünk az általa választott napon megszerezheti első ilyen élményét. Gyakorlatilag nevezhetjük swinger-kuponnak is. Miért ne? Ha van vásárlási utalvány a plázába…..

 

Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy már gyakorlott swingeresek lepjék meg egymást valami újdonsággal. Gondolok itt arra páldául, hogy ha a párunkról tudjuk, hogy titkos álma egy többes felállás, amolyan igazi nagy gabalyodás (mert eddig ez kimaradt, csak szolidabb felállásban bontogattátok szárnyaitokat), akkor a szándék legyen az ajándék. Ám a szándék mellett tegyünk is meg mindent a kivitelezés érdekében, és ne gördítsünk akadályokat a beígért orgia útjába, mert akkor jogosan tesz az ajándékozott fél szemrehányást.

 

Egy erotikus tánc-előadással is meglephetitek partnereteket. Ha ez otthon a csemeték miatt kivitelezhetetlen, tökéletes színhelye lehet a produkciónak a klub. Hangulat, rúd, minden adott az előadáshoz. Válasszatok egy megfelelő zenét, a You Tube-on pedig elleshettek néhány trükköt az öltáncokhoz, sztriptízekhez, rudas mutatványokhoz. Én azt gondolom, sokkal személyesebb, maradandóbb élmény, mint amikor egy profi táncost béreltek a kedvesnek, aki ugyan letolja a maga 20 perces, színvonalas műsorát, de aztán fogja magát és hazamegy a bezsebelt gázsival. Félreértés ne essék, elismerem a munkájukat, és szívesen is nézem, mindegy, hogy férfiről, vagy nőről van szó, de Őket inkább egy céges rendezvényen, lány- és legénybúcsún tudom elképzelni. Teljesen más, amikor az az ember táncol neked, aki igazán fontos számodra. Megérintheted (de a műsort soha ne akadályozd!), majd a finálé sem marad el félrevonulva kettesben, hármasban, bármilyen formációban. Az se baj, ha kicsit ügyetlenebb vagy, ha viccesebb a show-műsor, a szándék, a kreatív gondolat, az, hogy bevállalod és készülsz, mindennél többet ér. Csak egy jól megválasztott zene, egy szexi ruci, némi önbizalom kell, és had szóljon. Bevonhatsz egy barátot, barátnőt is a számba, hogy fokozd a hatást. Itt már tényleg csak a fantáziátok szab határt, a párotok pedig tuti oda lesz. Én anno béreltem egy táncoslányt az exemnek. Vérprofi volt és ügyes, dekoratív, de az egész estében ez volt a legelhanyagolhatóbb momentum. Az összecsődített barátoknak sokkal jobban örült, az otthoni magánszámnak pedig különösen. Chippendale showban is volt már részem… Nos, valóban tehetséges srácokat láttam, kidolgozott felsőtesttel, angyalok által faragott pofival, kreatív műsorral, de egyik sem ért fel azzal, amit a szülinapomra egyik kedves For You-s barátomtól kaptam. Az valami szenzációs volt! Igaz az első verzióról a pálinkának hála lemaradtam, de a hajnali ismétlést mai napig őrzöm a tudatomban. A kedvesem is olykor megtámadja a színpadot, és kezd riszálásba, bájosabbat elképzelni sem tudok, és többet ér, mintha venne egy doboz bonbont. Az sem titok, hogy egyik hajnalban én is egy kis tánccal csábítottam folytatásra. Nem volt hálátlan. Azt hiszem az én „fizettségem” bár nem anyagi, hanem természeti jellegű volt, többet ért minden sztár fellépő gázsijánál. Az elismerő pillantásokról nem is beszélve. Pedig az valóban rögtönzött produkció volt. Szóval hölgyek, urak! Még nem késő gyakorolni, felkészülni. Csak semmi pánik, semmi lámpaláz!

 

Remélem sikerült oldanom a Karácsony okozta feszkót, hasznos tippeket és talán ötletet is adtam, hogy mivel lepjétek meg a szeretteiteket. (Nem a nagymuterre gondolok….. ) Még van idő Karácsonyig! Nosza hát… Addig viszont találkozzunk a klubban, vagy itt a virtuális térben. Legyen csodás napotok! Nagy cuppantós Mindenkinek! Hamarosan új témával jelentkezem!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása