Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Cuki Eszti szülinapi bulija a Swingerforyou Swingerklubban...MA ESTE!!!! Szombat 20:00 a start...a végét, senki sem sejti.. :)

2015.01.10. 02:57 swingerforyou

NA szóval, kedves Barátaink eljött ez a pillanat is....HA valaki ott volt szerény személyem születésnapján, akkor Ő emlékszik hogy mi történt, mert én, meg minden idők legjobb és legszexibb pultoscsaja nem nagyon...Ugyanis Eszti, a legszexibb pultosunk addig itatott engem mindenféle italokkal, amíg végül mindkettőnket elvittek az ufók....(A pilóta Von Schwarz Barátunk volt, ennek később még lesz jelentősége..)

Na szóval, akkor megfogadtam, hogy Cuki Eszti szülinapja hasonló lesz az enyémhez...Ennek ma este 20:00-tól jött el az ideje....Ha valaki kedveli őt, igazán ihatna vele egy pálinkát...De mindenki külön, külön...úgy ahogy anno augusztusben ezt velem tette mindenki, természetesen Eszti biztatására....Szóval...eljött a bosszú ideje...Meg persze egy fantasztikus bulié....

Az Ufó pilóta Von Schwarz még szeptemberben ígérte meg Cukinak, hogy ezen a nevezetes napon színpadra lép, begyakorol egy táncos számot a rúdon....Egy pasi....igen, kedves mindenki....nem lesz szokványos...Én ma láttam a főpróbát....Az előadás szintén a ma esti bulin zajlik majd....Egyszeri, de nem egyszerű és megismételhetetlen mutatvány lesz, a mai gyakorláson az instruktor Istennővel, nagyon nagyon jól szórakoztunk, a kitalált koreográfia 4 perc meg egy pici, de ha elég hangosan biztatja majd a közönség, természetesen lesz ismétlés, a B jelű produkcióval..

A pálinka már a helyén....a pezsgő is....

Es 8-tól kezdődik a bál....

Budapes 12. kerület Győri út 16.

06 30 814 74 00

06 30 88 33 525

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr657057803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása