Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Tudni illik, hogy mi illik

2015.04.08. 17:42 swingerforyou

A swingereknek, ahogyan más kluboknak, szórakozóhelyeknek, vendéglátó egységeknek, megvannak a maga íratlan szabályai.  Bár én nem szeretem magát ezt a „szabály” elnevezést, hisz ez már önmagában is egy korlátozás, ami számomra magával ezzel az „életformával” kapcsolatban nem nagyon illik a képbe, elvégre a swinger pontosan a szabadossággal, nyitottsággal, fesztelen magatartással egyenértékű, így a továbbiakban inkább etikettnek nevezném. Ahogyan tudjuk azt, hogyan kell viselkednünk egy étteremben, milyen ruhában ildomos megjelenni, úgy nem árt az sem, ha a klubban is felkészülünk a „házirendből”.

Nem kötelező, de illik bejelentkezni, illetve lemondani azt, ha más tényezők közbeszólnak. Miért van ennek jelentősége? Roppant egyszerű a válasz: ezzel segítitek a munkánkat, a klub felkészültségét, illetve a tájékoztatást. Rengetegen kérdezik várható létszámot, amire lévén, hogy nem rendelkezem látnoki képességekkel, elég nehéz korrekt választ adnom. Elhihetitek, ha ekkora jós- tehetséggel áldottak volna meg az égiek, most a világ körüli utazásaimról blogolnék Nektek, de sajnos nem tették, így marad a kérés irányotokba: jelentkezzetek be, ha módotokban áll.

Érkezést követően jöhet az átöltözés. A hangsúly a nem utcai viseleten van. Lehet ez fehérnemű, erotikus ruha, babydoll, fűző, míder a hozzá illő kis topánkákkal, platformokkal, latex, csipke, szatén, ami Nektek tetszik, uraknak pedig alsónadrág, törölköző, akár egy pólóval. Papucsot szoktam javasolni, hogy hozzatok magatokkal, hiszen a vizes helyiségek csúszósak lehetnek, vagy eltörhet egy pohár, és jobb megelőzni a baleseteket. Szóval elő a szexi rucikkal, le a gátlásokkal, hiszen rajtatok kívül mindenki más hasonlóképpen lesz levetkőzve. Aki most azzal jön nekem, hogy „ de én szégyenlős vagyok” , van egy „rossz” hírem, van rá jó riposztom: a strandon egy bikiniben/ úszó naciban lehet, többet mutatsz magadból, mint itt egy jól megválasztott darabban. Szóval nincs kibúvó.

Mi biztosítunk számodra egy öltöző szekrényt, saját kis számozott kulccsal, ami nem csak arra szolgál, hogy a ruháidat zárd be, hanem egyéb értékeidet is. Gondolok itt pénzre, iratokra, ékszerekre, kocsi kulcsra, telefonra, órákra, hisz bent ezekre már nem lesz szükséged. Az ékszerek könnyen sérülést okozhatnak, esetleg az este hevében el is szakadhatnak, vagy a sejtelmes homályban az egyik szobában maradhatnak. Nem gond, mi megtaláljuk másnap, meg is őrizzük Neked, már elég szép számmal sorakoznak a gazdikra váró „talált tárgyak”. A telefonokhoz szoktatok ragaszkodni nagyon. Nem kell bemutatni, kicsit én is függő vagyok, amióta a multimédiás okostelók korlátlan nettel rendelkezésre állnak, de nem klubban a helye. Bármikor kimehetsz az öltözőbe, elkérheted a leadott kulcsodat, megnézheted az aktuális Facebook frissítéseket bekucorodva a szekrényedbe, kimehetsz telefonálni, gond nélkül vissza foglak engedni. Jó, jó, tudom, tudom: lehetsz akár mentőorvos, vagy épp szökésben lévő férj, akit bármikor hívhat az asszony, esetleg a 3 éves gyermeked miatt aggódsz, akit először hagytatok a nagyira, és bármikor csöröghet, hogy már pedig Pistike nem hajlandó elaludni, azonnal induljatok haza, vagy bármi ilyen indok, hogy miért vártok hívást az éjszaka közepén. Erre is van megoldás: leadod nálam a telefont, ott lesz a pultban, ha bárki hívna, azonnal előkerítelek, akár a legnagyobb orgia közepén is. Fontos, hogy együttműködjetek ebben a dologban, közös érdekünk, hiszen ez az a fajta hely, szórakozásmód, ahol a diszkréció mindenek felett áll. Szóval semmi fotó. Felvételeket is lehet csinálni, ha szeretnél, de nem nyitvatartási időben, mindenképp egyeztetés alapján. Hölgyeknél merül fel a kérdés, ha esetleg a pipere dolgaikat, saját játékaikat szeretnék behozni, arra milyen lehetőség van. Drogériákban kapható átlátszó neszeszerben ezeket simán behozhatod, illetve bele tudod tenni a cigarettádat, öngyújtódat, ha esetleg dohányzol.

Lépjünk tovább: átöltöztünk, beléptünk a társalgóba, túl vagyunk az esetleges körbevezetésen. A klubban diszkréció, anonimitás és tegező viszony van. Tisztelet a kivételnek, akinek - már legendás védjegye a tiszteletteljes magázódás. J  Illik bemutatkozni egy kereszt, vagy fantázia névvel, amin szeretnéd, ha a továbbiakban szólíthatnak. Érdemes becsatlakozni beszélgetésekbe, hiszen a gabalyodások általában előzetes szimpátia, kommunikáció után alakulnak ki, akár egy jakuzziban, vagy egy pultnál elkortyolt ital mellett folytatott társalgást követően, ahol már kiderül, hogy azonos hullámhosszon vagytok, pont egymás társaságát keresitek. Jelezhetitek felénk is a „céljaitokat” , megpróbálunk a tőlünk telhető módon segíteni Nektek a hasonló érdekeltségűek megtalálásában. Adjuk meg egymásnak a kellő tiszteletet, ezzel az esélyeinket is nagyban növeljük. Nőként mondhatom, ha nálam például úgy indítasz, hogy „Hello Baby! Megyünk hátra?”, 99 %, hogy el foglak küldeni melegebb éghajlatra. ( Az 1 % arra vonatkozik, ha az arcodat az angyalok formázták, a testedet pedig a szteroidok, meg a heti 14 edzőtermi óra, a bugyimat a kockáidon sulykolni tudnám, és minimum egy Görög Istennel vetekszel összhatásban, de lássuk be: nem ez a megszokott. ) Tréfát félre téve, sokkal több sansza van egy kedves, nem tolakodó közeledésnek. Ide tartozik az elutasítás, illetve mértékletes alkoholfogyasztás is. Igyál annyit, amennyitől oldottabb leszel, könnyebben ismerkedsz, de mértékkel, hogy se a saját, se mások estéjét ne rontsd el az esetleg kellemetlenséget okozó viselkedéseddel. Mi erre elég nagy gondot fordítunk, hiszen nem a kocsmahangulat a cél. ( Leszámítva azt a pár szülinapot, amikor kicsit engedékenyebbek voltunk…. De a diszkréció arra kötelez, hogy a mocskos részleteket vigyem magammal a sírba. ) Az alkohol nem csak a potenciát, de az elfogadó képességünket is negatívan tudja befolyásolni. Például, ha elutasítanak, akkor ittasan ezt lehet arrogánsan fogadjuk, ami könnyen azt okozhatja, hogy távozásra kérünk. Már pedig az egyik alapvető ( itt meg is engedem magamnak a  kifejezést ) , szabály, hogy az elutasítást, a ’NEM’-et , mindenkor megkérdőjelezés nélkül el kell fogadni, tiszteletben tartani. Nincs kérdés! Nincs sértődés! Tovább kell állni.

A hátsó helyiségek, amik az igazi szórakozást jelentik. Jakuzzi használat előtt, illetve után, illik lezuhanyozni. Mi minden alkalommal tiszta vizet öntünk bele, Ti segíthettek ezzel a tisztaság megóvásában. Üvegpoharat ide nem viszünk, mert nem biztos, hogy jó, ha mondjuk pont ott törik el, ahol más esetleg óvatlanul beleülhet a szilánkba. Az sem hátrány, ha a kádat beszélgetésre, kezdeményezésre, relaxálásra használjátok. A szobákban minden adott az izgalmasabbnál izgalmasabb játékokhoz. Biztosítjuk a szemetest, szennyes kosarat, óvszert, kéztörlőt, ne féljetek használni. Elég illúzióromboló, ha valaki rendetlenséget hagy maga után. Egy mozdulat a lepedőket, törölközőket a kosárba, a többi felesleges dolgot, szemetet pedig a vödörbe tenni. Legtöbb szobánk zárható, kulccsal, vagy nélkül. Van aki nyitva hagyja, van, aki bezárkózik. Tartsuk tiszteletbe, ne nyitogassunk 5 percenként azokra, akik épp jól érzik magukat, ha már egyszer jelezték, hogy nem óhajtanak bővíteni a létszámon. Beszélgetni pedig nem itt kell, szóval itt a leginkább elfogadott mondatok: Oh, igen! Méééég! Cseréljünk! Most jó!

Azt hiszem a legfontosabbakat kielemeztem Nektek. Remélem nem lett túl száraz, nem untattalak vele, de nem árt azért ezekre a dolgokra olykor felhívni a figyelmet, hiszen mindig vannak új arcok, akiknek jól jön ez a kis adalék segédanyag swingeres pályafutásuk kezdetén.

Legyen szép napotok! Továbbra is szeretettel várunk csütörtökön és szombaton a SwingerForYou-ban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr647341670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása