Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Hogyan vegyem rá a páromat

2015.04.22. 14:08 swingerforyou

Hogyan vegyem rá a páromat, hogy eljöjjön velem swinger klubba?

 

Bárhová megyek, ha szóba kerül a munkám, hogy egy swinger klub pultosa vagyok, rögtön a társaság középpontjává válok. Kérdések millióit veti fel, sokszor még féltékeny is vagyok, hogy a munkám érdekesebb nálam. Meglepően sok ember fantáziáját izgatja ez a dolog, korra, nemre való tekintet nélkül. Vannak, akik elzárkóznak, felháborodnak, megbotránkoznak, és vannak a nyitott gondolkodású emberek, akik kérdeznek. Ilyenkor igyekszem mindenre korrekt választ adni, de mindig kihangsúlyozom, hogy teljesen mindegy, mit mondok, ezt valójában saját bőrön kell megtapasztalni, átélni, hiszen leírhatatlan az a miliő, ami egy klubban fogad.

Szinglik esetében ez lényegesen egyszerűbb, hiszen, ha meg van a szándék, már csak a swinger kapuján kell belépnie, hogy részese lehessen egy ilyen különös világnak. A párok kicsit komplikáltabbak, ott két ember beleegyezése szükséges. Én mindenképp azt javaslom: üljetek le együtt, beszéljétek meg az ezzel kapcsolatos elképzeléseiteket, tisztázzátok az egymás iránti erős köteléket, a bizalmat, és azt, hogy a klubban csak az fog történni, ami mindkettőtök számára kellemes. Bármikor megállhattok, az sem probléma, ha első alkalommal csak nézelődtök, a haza vezető úton pedig az erotikától túlfűtötten a következő saroknál félre álltok az autóval, és ott, rögtön azonnal….. Ilyet is sok kezdőtől hallottam. Arra is van mód, hogy csak a saját pároddal, kettesben vonuljatok félre egy zárható szobába, senki sem fog megszólni érte.

De mégis, hogyan adagold ezt be otthon? Úgy gondolom, egy jól működő kapcsolatban, a kommunikáció is működik. X, Y évnyi együttlét után már nyíltan kell, hogy beszéljetek a vágyaitokról, a szexről. Fontos, hogy ne azt sugalld a partnerednek, hogy számodra ez valami féle pótcselekvés, vagy azért szeretnéd, mert Ő már nem elég jó neked. Jól kell időzíteni. Én egy kellemes vacsora utáni borozgatós, nyugis estére voksolnék. Jó tanács: semmiképp se ezt kérd a szülinapodra! Én, mint Nő, ha párom ezzel állna elő ajándék címszóval, biztosan sárkány üzemmódra kapcsolnék, és a garázsban aludna a pasi, de minimum a kanapén. Célravezetőbb, ha mondjuk felhívod a figyelmét arra, hogy olvastál egy cikket ezzel kapcsolatban –amit esetleg meg is mutathatsz neki- , és megkérdezed, mi a véleménye róla. Ha pozitívan áll a dologhoz, akkor már csak a részleteket kell megbeszélni, ha kicsit vonakodik, akkor óvatosan rá kell vezetni, hogy ez nem egy rossz dolog. Javasolhatod neki, hogy lehetőség van arra, hogy megnézzetek egy helyet nyitvatartási időn kívül, ruhában, egy üdítő mellett feltehetitek a kérdéseiteket a klub személyzetének, akik már otthonosan mozognak a témában, és ha nem tetszik, akkor eljöttök, vagy egy másik alkalommal újra megpróbálhatjátok.

Korábbi bejegyzéseimre is hivatkozhatsz, ahol részletesen leírom az etikettet, kitérek a dresszkódra, és segíthet meggyőzni párodat arról, hogy maximálisan biztonságban van a házban. Senki sem született gyakorlott swinger klub látogatónak, mindenki volt kezdő hajdanán, tehát attól sem kell tartani, hogy valaki „ki fog nézni” a kezdeti félénkség miatt. Anno ők is ugyanilyen bátortalanul lépték át azt a küszöböt. Ha telefonon, vagy a helyszínen jelzitek nekünk, hogy kezdő pár vagytok, akkor igyekszünk különös figyelmet szentelni számotokra az este folyamán, illetve bármiben a segítségetekre lenni. Miben tudunk segíteni? Ismerkedésben, beszélgetésekbe való bekapcsolódásba, felmerülő kérdésekre való válaszadásban.

Mindenkinek meg van a maga kis „első estém swingerben” sztorija, utólag nagyokat mulatunk rajta, hogy mitől is féltünk tulajdonképpen?! Aztán felvetődik a kérdés: Hogyan tudtam vajon eddig swinger nélkül élni???? Azt hiszem, kijelenthetem: könnyű függővé válni. Egy jól sikerült estét követően, már azon kapjátok magatokat, hogy 2-3 hét kihagyás után hiányzik ez a fajta kikapcsolódás. Itt igazán önmagatok lehettek, gátlások nélkül. Nem számít a kor, a kinézet, hiszen egy azon cél miatt vagytok a klubban: jól szeretnétek érezni magatokat, jókat beszélgetni, a hétköznap terheit levetkőzve nagyokat nevetni, és persze egy kellemes éjjelt az erotikának szentelni.

Remélem mielőbb Téged is köreinkben üdvözölhetünk! Legyetek kicsit rosszak….! Puszi

Csütörtökön és szombaton várunk szeretettel a ForYouban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr117341680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása