Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Eredendően bűnös dolgok: A FÉTISEK (fetish)

2015.04.30. 12:30 swingerforyou

A BDSM témát már kiveséztem Nektek, miután sok érdeklődővel találkozom, kifejtettem ezzel kapcsolatos véleményemet. Amikor azt a bejegyzést fogalmaztam, a gondolataim elkanyarodtak. Ott már említettem, hogy bizonyos része egyes testrészek, anyagok, abból készült ruhák látványára, érintésére okoz szexuális izgalmat. Elmondhatjuk tehát, hogy ennek a műfajnak részét képezi. Erről szeretnék most írni Nektek, kicsit közelebb hozni hozzátok.

 

A fetisizmust a szakirodalom így definiálja:

„Egyes tárgyaknak titokzatos, természetfeletti erővel való felruházása, és ebből fakadó babonás tisztelete. A test valamely részére, illetve a vele érintkező tárgyak (kesztyűre, harisnyára) irányuló beteges nemi vágy.”

 

Én nem gondolnám, hogy ez minden esetben betegesnek mondható. Elég sok férfi gerjed egy szexi magas sarkú cipőre, és valljuk be, egy platformban, tűsarkúban a női vádli sokkal formásabb, kecsesebb. Nem hiába vesszük fel. A legtöbb baromira kényelmetlen, maximum vízszintesben viselhető el, és a férfiak elismerő tekintetét hivatott vonzani. Mi másért kínoznánk magunkat? Én arra is mérget mernék venni, hogy tuti egy pasi találta fel, akinek soha sem kellett benne egy centit sem megtennie. (A tűsarok nem hiába kapta a nevét a stiletto tőrről a harmincas években. Megkockáztatom, hogy eredetileg vallató, kínzóeszköznek szánták.)

 

Szolid fetisizmus magatartással gyakran találkoztam már, számomra deviánsnak tekinthetővel csupán egyetlen egyszer. Próbáltam én tolerálni, de már zavaró volt, hogy egyetlen testrészem köti le az egész ember figyelmét. Féltékeny voltam arra az egy porcikámra, amit ő bálványként imádott. Kommunikálni is nehézkes volt, amikor folyton egy pontra fókuszált, történetesen nem a szememre, ami ilyenkor elvárható, a tiszteletadás jele lenne. Pár randi után dobbantottam is inkább. De ez az extrém, szélsőséges kategória. Foglalkozzunk inkább a megszokott, elfogadható, egészséges alternatívákkal.

 

Van, aki ruhában szereti.

Legyen az szexi jelmez, fűző. Egy a lényeg az izgató textil. Jelmezekben jó kis szerepjátékokat lehet játszani. Ki ne fantáziált volna még arról, hogy a dögös rendőr bácsi megbilincseli, majd tüzetesen átmotozza, vagy a dögös nővérke aprócska ruhájában kecsesen leejti a sztetoszkópját, esetleg visszaülnek pár röpke pillanatra az iskolapadba, ahol a diáklány kurta kis kockás szoknyájában várja méltó büntetését a tanár úr pálcájától. Dobjátok fel a szettet némi latexszel, vagy bőrrel. A hatás garantáltan nem marad el. A fényes fekete anyag előnyösen emeli ki a vonalakat, különösen izgató hatást fejtve ki. Ebben szerintem semmi kivetnivaló nincs, sőt. Elő hát az izgató rucikkal! Egyes darabokat az együttlét alatt is magadon tarthatsz, hála a rafinált kivágásoknak a szükséges helyeken. Kiegészítőnek bátran válassz harsány tűsarkút, platformot, és a pasi eldobja az agyát.

 

Ábrák a testen.

Én erre kimondottan nem gondoltam volna, de a testen lévő ábrák, motívumok előkelő helyen szerepelnek a fétisbolondok listáján. Jobban belegondolva ez magyarázat is lehet az úgynevezett derék, csípő tetoválásoknak, amiket sokan „ribanc rendszámnak” neveznek. Bizonyos szögből nézve, ez valóban üdítő látványt jelenthet, gondolok itt a hátul szorgoskodó férfire. Ha a párodról kiderül, hogy ilyen jellegű vágyai vannak, de nem szeretnéd „megbillogozni” magad egy egész életre, akkor jó megoldás lehet a kozmetikai csillám festés, amit kedvedre cserélgethetsz, vagy hennával készíthetsz magadra nonfigoratív alkalmi rajzokat. Ennél a verziónál, akár az előjátékba is bevonhatjátok a festéket: egymás teste lehet az élő vászon. Izgató, ugye? De nem beteges! Az ecset érintése már önmagában kellemes érzés. Bizonyos törzseknél az arc- test festése jelentéssel bírt, akár harci dísz, vagy termékenységi szimbólumként szolgát, innen eredhet hát ez iránti érdeklődésünk, vonzalmunk.

 

Testékszerek, kötözés

Néhány embernek a piercingek érintése, látványa okoz kéjes örömöt. Amikor én az enyéimet szúrattattam, semmi fétistől vezérelt oka nem volt. Igaz én még jó kislány koromban szereztem be a sajátjaimat, és inkább lázadásból, mintsem szexuális indíttatásból, de halkan megsúgom: később a pillanatnyi fájdalom megtérült. Sok elismerést kaptam a fiatalkori hóbortnak köszönhetően. Persze nem kell, hogy most azonnal rohanj el egy szalonba, és gyorsan kérj egy ékszert valamelyik testrészedbe! Nekem erről az egyik kedvenc filmem jutott eszembe, a Pulp Fiction. Az egyik jelenetben Jody Vincenttel beszélgetett, és a lány kifejtette a nyelvpiercing előnyeit, amikor Vincent megkérdezte a kíváncsiság kedvéért, miért van szög a nyelvében? A válasz rövid, velős, és lényegre törő: „A szexhez….szopásnál jól jön.”  De ha már a Ponyvaregénynél tartunk, egy másik jelenetben a fétisek lábimádata is szóba kerül. Jules folytat Vegaval eszmefuttatást az orális gyönyörök, és a lábmasszázs közti különbségekről. De maradjunk az ékszereknél, amit ha nem szívesen szúratnál, akkor használhatsz helyette gyöngysort. Legyen minél hosszabb, és némi síkosítót is dobj be, majd ezzel kezd a pasi előtt kényeztetni magad. Ezzel az ékszerrel a kötözés utáni vágyainak is engedhetsz, ha csak ezt viseled, gondosan magadra tekerve, fedve a tested kis porcikáit. Be fog indulni a látványtól, attól meg pláne, ha őt simogatod vele. Ennek a bizsunak érintése a mellbimbókra, a combok belső felére is kimondottan kedvező hatást gyakorol, tehát nem hiányozhat a kelléktárból.

 

Ugye, hogy nem is annyira borzasztó ez az egész? Érdemes kipróbálni, játszadozni akkor is, ha rátok nem jellemzőek ezek a fétisek. Egy kis móka sohasem árthat. Ezek az anyagok, ruhák, cipők, eszközök a klub keretein belül is boldogan megférnek, nyugodtan becsempészheted a swingeres táskádba. Ott senki sem fog megszólni az erotikus cowgirl jelmezedért, maximum reménykednek, hogy őket is meglovagolod, egy bőr, vagy latex cucc pedig a pasikon is irtó jól mutat. Én már többször láttam klubban ilyen jellegű rucikban szórakozó embereket, és határozottan dobtak az est hangulatán.

 

Azt hiszem épp itt az ideje a saját jelmezeimet is előkotorni a szekrény aljából, és bár nincs farsang, sem halloween, de egy-egy este szívesen mutatnám magam abban a szerkóban a klubban. Most viszont elköszönök, mert vár rám egy nagy kupac libidógyilkos vasalni való. Lehet, felkapom hozzá a matrózlány kosztümöt, és szexi lakk magas sarkúban kezdek neki, a jó kis Ponyvaregény kíséretében. Legyen szép napotok! Ne feledjétek: csütörtökön Gang Bang, szombaton pedig 100% tiszta swinger party Csak Nektek! Nagy pusszantós Mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr977391352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása