Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Pasi komplexusok

2015.05.26. 09:02 swingerforyou

Egy olyan témát választottam ma Nektek, amivel egyre gyakrabban találkozom a klubban és a magánéletemben egyaránt. Baráti beszélgetéseimben is sokszor felmerülnek a Férfiak gátlásaik, amik visszatartják Őket, hogy átlépjék a klub küszöbét. Eleinte még csak mosolyogtam a dolgon, azt gondoltam, ezek botcsinálta kifogások, de később rájöttem, hogy a Fiúk nem viccelnek ilyesmivel, számukra ez igenis létező problémát jelent. Ezekről a komplexusokról rántom most le a leplet, és a bejegyzés formájában válaszolok az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdéseitekre.

 

Találtam egy érdekes cikket, ami azt taglalta, hogy a kortárs pornó szereplői mennyire befolyásolóan hatnak a pasik énképére. Mit látunk egy filmen? Csini, mű cicis szöszit 2-3 kigyúrt, méretes cerkával megáldott pasi kényeztet. ( Bár a kényeztetés nem tudom mennyire helytálló kifejezés, hiszen nem az élvezet, az eladhatóság a mérvadó a forgatásoknál. ) Sokak fejében ilyenkor teremtődik meg az a TÉVES gondolat, hogy a Nőknek erre van szüksége. Nem kis barátom, egyáltalán nem erre van szükségünk. Az ízlés, az igények egyénenként változóak, a hangsúly sokkal inkább azon van, hogy mennyire figyelsz a partneredre, legyen az a párod, vagy egy idegen hölgy a klubban.

Egy kedves barátom, aki egyszer már járt klubban, azt mondta nekem, az tartja vissza az újabb swinger látogatástól, hogy fél, hogy a méretei nem megfelelőek, és esetleg leblokkol akció közben. Roppant dekoratív, kommunikatív, figyelmes srácról van szó, ezért is lepődtem meg az aggályain. Elmondtam neki, hogy butaság ettől tartania, hiszen a jó szex nem centikben mérhető.

 

Pár hétvégén fel is vetődött ez a téma a klubban is. Jókat derültünk azon, hogy nekem például rengeteg pasi küldi el üzenetben a legbecsesebb testrészéről készült fotót, ezzel akarva imponálni, ami tök jó, de ettől még nem fogom eldobni az agyamat, pláne nem fogja növelni a szimpátia érzetemet, ráadásul kéretlenül küldte, így még az ártatlan, gyermeki lelkem is felháborodhat. Másik kedvelt „udvarlási-forma”, amikor farok-konfekció méreteket adnak a fiúk. Hossz/körméret/átmérő. Ilyenkor szoktam ráncolni a homlokomat, és gondolkodóba esni: Ez most komolyan megmérte??? Elképzelem, ahogyan a fürdőszobában vonalzóval, vagy centivel a kezében rimánkodik a cerkához: „Állj fel Krull! Még egy kicsit! Lesz ez jobb is!” Aztán, amikor a „harcizom” megfelelőnek tűnik, elkezdi a méretvételt. Ha ruhát akarna neki varratni, még meg is érteném, de így sok értelmet még nem leltem a dologban. Az egyik Úriember a klubban fel is vetette a kérdést: Vajon honnan kell mérni? Hát ez egy jó kérdés, erre még én sem jöttem rá, de legközelebb tuti rákérdezek arra, aki ilyen levelet küld, hátha okosabbak leszünk.

 

A Fiúk, akikkel a pultnál beszélgettem meg is kérdezték, hogy mi a jó méret szerintem? Igazából NINCS ROSSZ MÉRET! Ez egy ugyanolyan adottság, mint a csajok befogadó képessége. Amivel a természet megáldott, az van, azzal kell tudni érvényesülni. Vannak kisebbek, vékonyabbak, hosszabbak és vastagabbak, balra dőlős, jobbra néző, görbébb, egyenesebb. Személyes véleményem az, hogy egy átlagos, esetleg annál kisebb szerszám számomra kellemesebb, hiszen egy nagyobbnál már nem minden pózban élvezhető a dolog, fájdalommal járhat. Más lányok, akik tágulékonyabbak, az extra méretet fogják keresni. Abban viszont szerintem minden Nő egyet fog érteni: lehet bármekkora, ha nem vagy odaadó, figyelmes, akkor megette a fene az egészet. Előfordulhat, hogy a sors összehoz egy olyan partnerrel, akivel a „méreteitek” nem igazán kompatibilisek. Semmi pánik! Csomó kellemes módja van még a másik fél kielégítésének. A pozitúrák is szoros kapcsolatban állnak az adottságokkal, itt kiválóan lehet hasznunkra fordítani az ívelését.

Említettem az elején a leblokkolástól való félelmet is. Ha visszakeresitek a „Férfiak mumusa” című bejegyzést, akkor ott találtok pár ezzel kapcsolatos „segítséget”, így külön már nem folynék bele ennyire részletesen. Folyamodhattok vágyfokozó ételekhez, esetleg tablettákhoz, de sok esetben elég, ha leküzditek a gátlásaitokat, ami miatt nem tudjátok magatokat elengedni.

 

Másik tipikus pasi-komplexus, a külalak. A pornó, a média tolja ránk a kigyúrt macsókat, a metroszexuális fiúcskákat.

 

Metroszexualitás: a metropolitan és heterosexual szavakból keletkezett neologizmus annak az életmódnak a jellemzésére, amit egyes nagyvárosokban és élő és többnyire egyedülálló férfiak követnek: sokat költenek kozmetikumokra, fodrászra, divatra és sokat törődnek a külsejükkel.

 

Mielőtt bárki azt mondaná, hogy „azok a rossz homokosok”, egyáltalán nem erről van szó! A családomon-, baráti körömön belül is ismerek Férfiakat, akiket bátran megillet ez a jelző. Igényesek, adnak magukra, sportolnak, odafigyelnek az öltözködésükre, de attól még kedvesek, udvariasak, és sok hölgy tanúsíthatná az abszolút hetero identitásukat, így most tegyük félre az efféle előítéleteket. Az viszont tény, hogy az Ő jelenlétük a közéletben frusztrálólag hathat a többi férfire. „Mert az ő hasa kockás! Ő egy órán át vasalja a haját! Stb.” Igen, kétségtelen, hogy jóval több energiát, pénzt, időt áldoz a külsejére, mint az átlag, és biztos lehetsz benne, hogy rengeteg megvonással jár az adott állapot elérése, kitartást, akaraterőt igényel. Ők ezt az életmódot választották. Viszont klubon belül nem feltétlenül sikeresebb bárki más pasinál. Mert mi Nők nem a tökéleteset keressük, csupán a kölcsönös szimpátiát. Egyik pasi a telt, másik a vékony lányokat favorizálja, nincs ez másként a csajoknál sem, más-más az esetünk. A lényeg az ápoltság, és sokkal inkább áll, vagy bukik a siker az ismerkedés alatti kommunikáción, illetve a szobákban az odaadáson.

 

Másik ismerősöm a korát érezte visszatartó erőnek. Ha megtaláljátok az Örök fiatalság kútját, légyszi’ hozzatok nekem is egy kulacsnyit a nedűből, de erre vajmi kevés esélyt látok, így marad a megbarátkozás a gondolattal, hogy az idő múlik, ezzel pedig a test is „öregszik”. A kérdés igazából az, hogy Te ezt hogyan éled meg? Tegyél meg mindent az egészségedért, szexelj sokat, mert állítólag az is fiatalít. (Szintén a „Férfiak mumusa” című blogra hivatkoznék a témát illetően.) Ott van például Sean Connery. 84 éves most, de 1999-ben a Briliáns csapda idején 69 volt, és szerintem sok Nő csorgatta a nyálát, és sokan lettek volna Catherine Zeta-Jones helyében. De sorolhatnék még sármos pasikat, akiket magam is szívesen megnézek 30 éves fejjel.

 

Ennyit szerettem volna megosztani Veletek a témával kapcsolatban, és igazán remélem, hogy sikerült kicsit eloszlatnom az aggodalmakat, gátlásokat. Csütörtökön, vagy szombaton a klubban találkozunk! Addig is szép napot Nektek! Nagy cuppantós!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr677491784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pinaszaggató · http://cams.rocks 2015.06.04. 12:25:48

Nagyreszt a "profi" pornonak koszonheto..

drgros 2015.06.04. 12:25:52

Az írás igazán profi! Psychológusi véna szülte, ez tény! Van korosztályos klub is?

swingerforyou · http://www.swingerforyou.hu 2015.06.05. 08:26:31

Szia! Milyen korosztályosra gondolsz ?
süti beállítások módosítása