Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

GANG BANG (Mert van, aki így szereti….)

2015.06.18. 12:20 swingerforyou

Sokan szeretik, mások nem rajonganak érte, és vannak páran, akikben téves gondolatok élnek a Gang Banget illetően. Erre a közelmúltban egy közösségi portálos komment hívta fel a figyelmemet, ahol az egyik úriember azt nyilatkozta, hogy „nem szeret sorszámot húzni”, és ezért inkább a szombati, hétfői rendezvényeket látogatja szívesebben. Van szerencsém személyesen is ismerni a szóban forgó férfiút, pontosan tudtam, hogy mire céloz ezzel a mondattal, mégis az adott megosztás alatt furán, kissé sértőnek vette ki magát. Még azon a héten sikerült személyesen tisztáznunk ezt a kérdést, és törölte is az említett hozzászólást, majd elnézést kért a fogalmazásért nyilvánosan, amit ezúton is szeretnék neki megköszönni.

Tőlem kicsit távol áll ez a műfaj, de tapasztalatszerzés céljából lementem a klubba egy ilyen estére, hogy valóban reálisan tudjak Nektek erről a témáról írni, hogyan is kell ezt elképzelni. Velem ellentétben sok szóló lány, és egyre több pár hölgy tagja is hódol ennek a típusú élvezetnek. Kimondottan nekik, és a szóló uraknak hivatott ez a rendezvény.

 

De mi is az a GANG BANG?

 A szó jelentése a gang-re, azaz a csoportos szexre utal, amiben általában egy-két lány és jóval több pasi vesz részt EGYSZERRE.  Tehát szó sincs itt sorszám húzásról, azt meghagyhatjuk a telefonos és egyéb szolgáltatóknak, ahol villanó fényes táblákon hívják a soron következő ügyfelet az adott ablakhoz. A pornóipar már 1980 óta készít ilyen jellegű filmeket, ám az igazi áttörést az 1995-ös The World’s Biggest Gangban című film jelentette, azóta szériában gyártanak hasonló remekműveket. És ha ez bejön a filmvásznon, miért ne jönne be élesben is, pláne egy swinger klub falain belül?

 

Egy ilyen este menete a szokásos módon történik. Kis csevegés, egy pohár finom ital, kialakulnak a kisebb csoportok a kölcsönös szimpátia alapján. Az én látogatásom alkalmával is pontosan ez volt a „forgatókönyv”. Nyitás környékén érkeztem, akkor már volt pár érdeklődő a házban. Én a helyemet a pultnál a házigazdák, és egy szóló leányzó társaságában találtam meg, kellemesen beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Nem éreztem frusztrálónak a helyzetet, annak ellenére sem, hogy én magam nem terveztem csoportos orgiát, de nyitva hagytam a lehetőséget, hogy az estém bárhogyan alakulhat. Sorra érkeztek a szóló urak, egy-két pár, én pedig egy pohár vízbe temetkezve figyeltem az események alakulását. Az említett leányzó a kényelmesség kedvéért áttette székhelyét az egyik asztalhoz, invitált pár úriembert, ott folytatták a társalgást. A pulttól úgy tűnt, egész kellemes témát választhattak, és a hangulat is fokozódhatott, mert nem telt el sok idő, hátra vonultak a jakuzzihoz, ott folytatva az „ismerkedést” , a szimpátia megalapozását. Az egyik kedves férfi mellettem foglalt helyett - korábban már találkoztunk-, vele beszélgettem, elmondtam, hogy tulajdonképpen én csendes szemlélőként vagyok itt. Kedvesen bókolt, és javasolta a folytatást valamelyik hátsó helyiségben. Őszintén szólva kicsit zavarban voltam, és elutasítottam, de beszélgető partnerem igazi Úr lévén, ezt kedvesen elfogadta, és hamarosan csatlakozott a „medencében” lazítókhoz. Felgyorsultak az események, hipp-hopp kiürült a társalgó, és a háziakkal szűk körben maradtunk. Még éjfél sem volt, amikor elégedett arcok érkeztek vissza a pulthoz.

 

……… (Ez az este Rám vonatkozó, erősen cenzúrázott része. Akit nagyon érdekel, majd személyesen elmesélem. De legyen elég annyi előjáróban, hogy az én estém is jól alakult, de nem kapcsolható a mai témához, így nem untatnálak a piszkos részletekkel.)

 

Summa summarum: Az ilyen összejövetelek minden érdeklődő számára kellemes kimenetelűek lehetnek, de elsősorban azoknak, akik igazán színesíteni szeretnék szexuális életüket, igazi izgalmakra vágynak, és kedvelik a nagyobb gabalyodásokat. Érdemes észben tartani, hogy ilyenkor a Hölgy/eké a főszerep, és nekik az okoz igazán örömet, ha egy időben több férfi kényezteti őt/őket. Anatómiai ismeretekre alapozva azt gondolom, egy Nőn van épp elég simogatható, dédelgethető terület, így „sorszám húzás” nélkül, egy azon időben férnek oda a lelkes urak. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy egy kielégült leányzó látványa már önmagában is felemelő látvány, arról nem is beszélve, hogy ezek a Hölgyek sohasem lesznek hálátlanok. Kérdés Fiúk: Ti meddig bírjátok szusszal?

 

Azt se feledjétek, hogy az izgalmakhoz nem feltétlenül a szóló hölgyeken át vezet az út. Nagyon sok olyan párt ismerek, akik igénylik figyelmes férfiak társaságát a Nő örömére. A swinger lényege a többesekben, a színesítésben rejlik, nem pedig a zárt ajtók mögötti misszionárius pózban, egy-egyes felállásban. Az is remek tud lenni, de azt bárhol, bármikor megkaphatjátok. Jó tanácsként írom Nektek: érdemes a házigazdáknál érdeklődni a többiek érdeklődését illetően, akik szívesen segítenek, és akár be is mutatnak Benneteket egymásnak, a többi pedig rajtatok áll. A gyönyör kulcsa, záloga, a figyelmes, kedves indítás, a kölcsönös szimpátia kialakítása. Ha ez megvan, akkor minden adott egy igazán jó estéhez, jó társaságban. Lepedő, bugyi nem marad szárazon.

Mára ennyit szerettem volna megosztani Veletek! Ezer dolgom van még, és a hétvége a nyakamon, amit már alig várok! Hétfőtől pedig már szaunázni sem kell uszodába járnom…. Kellemest a hasznossal. Klub falain belül hódolhatok a méregtelenítésnek, más élvezetekről nem is beszélve.

 

Szép napot Nektek! Hamarosan új bejegyzéssel jelentkezem, vagy találkozzunk a klubban személyesen! Nagy pusszantós Just For You!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr77554134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása