Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

KEEP CALM AND BUY SEX TOYS (Segédeszközökről általában)

2015.07.02. 17:05 swingerforyou

Először is elnézéseteket kérem a megritkult bejegyzésekért! Kicsit káosz uralkodik most körülöttem: munka, költözés… Sokszor a laptopom előkutatása is problémát okoz, nemhogy találni egy talpalatnyi zugot, amit nem árasztanak el a dobozok, ahol nyugodtan kifejthetem Nektek a gondolataimat. De ajvéééé! Ma éjjel végre sikerült időt és helyet is találnom. Egy olyan témát latolgatok a mai bejegyzésemben, amitől páran –saját tapasztalataim szerint- idegenkednek, szerintem viszont egy teljesen természetes dolog, az egészséges szexualitás hozzátartozói, kellékei. Ők lennének a segédeszközök, „szex játékszerek”.

 

Én az első játékomat a 21. születésnapomra kaptam egy akkori kolléganőmtől. Egy I. osztályú étteremben sikerült átadnia (szerencsére csak 10-20 nyugdíjas szeme láttára, de sebaj, volt egy jó estéjük). Ártatlanul, naivan vettem ki a dísztáskából a 20 centis pink színű, szilikonos, világítós vibrátort, majd a felismerés erejével, azzal a lendülettel csúsztattam is vissza, fülig vörösen. Zavarom ellenére égetett a kíváncsiság, alig vártam, hogy tüzetesebben megvizsgáljam új barátomat. Előtte elképzelhetetlennek tartottam, hogy ilyet vásároljak, azt pedig abszurdnak, hogy esetleg használjam is. Hetekig egy szingli lány dísztárgyát képezte a lakásban, amivel olykor éjjel, a sötétben jól lehetett világítani. Később jöttem rá, hogy talán nem is annyira rossz dolog ez, sőt… Egy facér csaj életének nélkülözhetetlen kellékévé vált. Murphy nem alszik: Amikor épp van valakid, akkor tuti tucatszám akad jelentkező, amikor épp senkid, akkor a kutya se néz rád. Már épp kezdtem elfogadhatónak érezni kis „pajtásommal” a viszonyomat, amikor akadt egy kitartó hódoló. És én hűtlen lettem a rezgő kütyümhöz, aki a zoknis fiók mélyére került. Hónapok múlva vetődött fel újdonsült kapcsolatomban a vibrátor-téma. Pironkodva vallottam színt a témát illetően, és akkori párom nyitott volt a témára, gyorsan elő is kotortatta velem. Ezután új szerepet kapott az ajándékom, mindannyiunk, és az elem gyárosok nagy örömére. Hamarosan megejtettük az első közös sex shoppingot is, és más tárgyakat is bevontunk az intim szféránkba. Gyűrűk, bilincs. Vicces szituációkat és izgalmas perceket okoztak ezek a játékok, teljesen természetessé vált a használatuk.

 

Viszont nem mindenki ennyire liberális. Pár éve beszélgettem egy sráccal, akit mélységesen felháborított, hogy nekem van „húspótlóm”. Mellesleg akkor már szingli voltam újra, így nem is értettem, mi ezzel a problémája, hisz szükségleteim vannak. Amikor azt is az orrára kötöttem, hogy nem mellesleg a párkapcsolatokban is hasznos szolgálatot tehet, na akkor kaptam csak az igazi fejmosást. A fiatalember a saját erényeit próbálta kiemelni , és azt hangoztatta, hogy egy igazi férfi mellett ilyenre nincs szüksége egy nőnek. Tudtam volna riposztozni, de inkább nem firtattam a haverság megtartása végett. Ő úgy szeret élni, én így, tiszteletben kell tartani, de abban biztos vagyok, hogy az én élményeim magason felülmúlják az övéit.

 

De nem ez volt az egyedüli negatív reakció. A közelmúltban az egyik békakirályfim, aki elfelejtett átváltozni, kinyitotta az éjjeliszekrényemet, amíg én a fürdőszobában készülődtem az esti hancúrra. Belépve a szobába, ő felöltözve ült az ágy szélén, idegesen dobolva a lábával. „Most mi van?” – kérdeztem mit sem sejtve, mire a fiókomra mutogatott. Akkora hisztit csapott a dologból, hogy ha lett volna két percem, még el is szégyelltem volna magam, de nem volt, így ő ment, a fiók titkos tartalma maradt. Azóta már megfontoltabban készítem elő a terepet, és inkább az elején nyíltan beszélek a játékaimról.

 

Az egyik For You Partyra a házigazdák komplett bőröndnyi kellékkel érkeztek. A társaság érdeklődve fogadta a bilincseket, láncokat, dildókat, felcsatolható szerszámokat, az egyik pár pedig hátra is merészkedett egy tetszetős korbáccsal. Ez az este számomra is tartogatott újdonságot. Joe egy különleges füstölővel kezdett körözni a házban, ami a vágyainkra van serkentő hatással. Az infó birtokában azonnal közöltem vele, hogy szingliségem okán távozzon vele a közelemből, de az illat belengte az egész helyiséget, és akaratlanul is elért. Hiába… Szépre megy a füst. A gond csak, akkor kezdett elhatalmasodni rajtam, amikor egy szimpatikus fiatalember jelent meg a képben, és komoly erőfeszítésembe került visszafogni magam. Talán a placebo-hatás érvényesült, vagy valóban az illat befolyásolta ennyire a libidómat, de mindenképp elérte célját, amiért megalkották. Másik ilyen jellegű vágyfokozó tibeti csodaszerkezet egy harang volt, ami a női lényegiség, a bölcsesség és a tér jelképe, felébreszti a tudat tisztaságát. Jól sikerült…. Joe-nak azóta is hálás vagyok érte, és visszatérően emlegetem azt a bizonyos bűvös csengettyűt.

 

Visszakanyarodva a hagyományos szexuális segédeszközökhöz, a személyes véleményem az, hogy minden háztartásban, függetlenül attól, hogy szingliről, vagy párról beszélünk, elfér pár játékszer. Használatuk rendszerességéről mindenki maga dönt. Több olyan párral találkoztam már klubban, akik magukkal hozták kedvenceiket, és a többes felállások során is bevetették őket. Panasz sohasem volt, viszont ilyenkor gondoskodjatok a higiéniáról. Antibakteriális síkosítókkal fertőtleníteni tudjátok a vibrátorokat, és az óvszer használata itt is jó szolgálatot tehet.

Többen félnek elmenni egy erre szakosodott üzletbe, számukra tökéletes választás a webshop, ahol kedvükre válogathatnak a „kincsek” között, és pár nap múlva már kézhez is kaphatják a diszkrét csomagot. Nem kell attól tartani, hogy a postás, futár ferde szemmel nézzen ránk, hiszen az eladók nagy gondot fordítanak a csomagolásra, semmi árulkodó jelzés, 18-as karika nincs a dobozon. Én csak bátorítani tudlak Titeket!

 

Mára búcsúzom Tőletek! Ígérem, hamarosan újra jelentkezem. (Van pár szaftos téma még a tarsolyomban.)

 Talán többen észrevettétek, hogy már nem csak csütörtökön és szombaton van lehetőség a klubos élvezetekre….. Én már a hétfő és péntek estéimet is a klubban töltöm. találkozzunk ott személyesen, vagy virtuálisan itt. Szép napot Nektek! Nagy pusszantós! Csóközön! Legyetek kicsit rosszak!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr187554190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Davosa 2015.08.25. 18:49:59

Szia!
Először is nagyon jó a blogod,jó témákat találsz! Ehhez a bloghoz annyit kérdeznék: elfogadnád-e ha a pasid vinne egy műpuncit az ágyba, vagy találnál a fiókjában?
Nem előítéletes kérdés, nem kötekedő, pusztán egy kérdés.
További sok sikert és jó témát a blogodhoz!
Köszönöm Szia.

swingerforyou · http://www.swingerforyou.hu 2015.08.25. 19:30:04

Szia!
Köszönöm szépen a dícsérő szavakat. Igyekszem szórakoztató témákat latolgatni, illetve másik törekvésem, hogy a párokat az egymás iránti nyitottsag útjára "terelgessem". Tabuk nélkül, szabadosan, de mindenképp a "mindent szabad,de semmi sem kötelező" elvek alapján, hiszen a kölcsönös örömszerzés mibden kapcsolat egyik alappillére.
Az említett szituációval még nem volt "dolgom", de ha az újdonsült párom fiókja tartalmazná, természetesen elkönyvelném a szinglisége alatt alkalmazott hiánypótlás eszközének. Az ágyunkba a játékokat már közösen választjuk ki, és ezek olyan eszközök, amikben mindketten örömünket leljük. ( És itt nem arra gondolok, hogy megerőszakolom egy vibrátorral. wink hangulatjel )
Remélem kielégítő volt a válaszom. Köszönöm a bejegyzéseimbe fektetett bizalmat, remélem továbbra is érdekes témákkal szolgálhatok.
Nagy cuppantós Mindenkinek! Pusz
süti beállítások módosítása