Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Pár észrevétel Tőlem Nektek

2015.07.24. 17:22 swingerforyou

Mai bejegyzésemet a személyes tapasztalataimra, elcsípett beszélgetésekre, és pár barátommal folytatott eszmefuttatásokra alapozom. A „Tudni illik, hogy mi illik” című bejegyzésemben elég részletesen leírtam már, hogy milyen a helyes swinger-szerű magatartás, mik az íratlan szabályok. Nyilván vannak olyanok, akik később kezdtek a blog követésébe, vagy átsuhantak a száraznak tűnő téma okán, nekik javaslom a rákeresést, mert sok hasznos információt tartalmaz. Most az egyéb észrevételeimet osztanám meg Veletek, „hibákat”, amiket olykor vétetek, és emiatt lehet, hogy az egész estét kudarcként élitek meg, mert ezért nem sikerül kialakítani a kölcsönös szimpátiát, és élmények nélkül kell haza térnetek.

 

 

A legalapvetőbb: NE INDULJATOK ELVÁRÁSOKKAL! Lehet szó párról, vagy szólóról, Murphy nem alszik, és általában keresztbe húzza a számításaitokat. Mi akkor a jó megoldás? Induljatok el úgy, hogy jól fogom magam érezni! Akkor nem fogtok azon görcsölni, vajon lesz-e szimpatikus partner. Mialatt ezen rágódtok, elszalasztjátok a lehetőséget, hogy kötetlenül ismerkedjetek, vagy negativitást sugároztok kifelé, így a többiek sem közelednek szívesen felétek. Több szóló úr kérdezi meg a házigazdákat, vagy akár engem is, hogy „akkor én most garantáltan …. fogok?”  Ha valaki ezzel indít, eleve kudarcra van ítélve. Ez igazából olyan, mint egy szabados szemléletű exkluzív házibuli. Elmész, jól érzed magad, társalogsz, ha van kölcsönös szimpátia, akkor lehetőséged van félre húzódni kettesben, többesben, vagy bármilyen felállásban. De ez legtöbbször a hozzáállásodon, a kedves közelítésen múlik.

 

 

Másik észrevétel a mértéktelen alkoholfogyasztás. Sokakra már két Jack Daniel’s is képes kedvezőtlenül hatni, arról nem is beszélve, ha már a buli előtt is szesszel oldotta a gátlásait. Persze, néha jól esik kicsit oldódni, de a mérték nem mindegy, és a kiváltott viselkedésre nem mentség az x pohár ital elfogyasztása. Férfiaknál a potenciára való hatásáról nem is beszélve. Ugye Te sem akarsz csődöt mondani? A szabadosság és a közönségesség között is oltári a különbség, visszásan hathat egy alkohol mámoros pillantás. Levélben keresett meg egyszer egy srác, aki azt írta, hogy mennyire jó, mert egy klubos hozzájárulást egy éjszaka simán eliszik máshol is, de többszörösét is akár, és itt még szexelni is fog. Mit mondjak erre? Nem tette a kirakatba az erre írott reakciómat, amiben felvilágosítottam a swinger lényegéről.

 

 

Sokan várják a sült galambot. Ez is egy lehetőség, de tapasztalataim szerint nem vezet sok sikerhez. Minden klubban vannak házigazdák, akik szívesen segítenek, tanácsokat adnak, elmondják, melyik pár/szóló milyen érdekeltségű, esetleg bemutatnak egymásnak. De az is célravezető, ha már érkezéskor bemutatkozol, vagy illedelmesen megkérdezed egy már kialakult asztalnál ülő társaságtól, hogy csatlakozhatsz-e a beszélgetésükhöz. Pozitív válasz esetén már zöld jelzést kapsz a kölcsönös szimpátia kialakításához. Fontos! Ne ronts ajtóstól a házba, vedd fel a társalgás fonalát. Tabu téma a munkahely, teljes név, amivel sértheted a másik fél inkognitóját. Más lapra tartozik, ha már bensőségesebb a viszony köztetek, de egy párcsere esetén szerintem ez nem annyira releváns.

 

 

Van zuhanyzási lehetőség a klubban, ne legyél rest használni. Nyár, meleg, lehet épp munka után érkezel, vagy már x órája a klubban tartózkodsz, szex előtt azért érdemes, sőt kell használni ezt a lehetőséget. Egy kis tusfürdő, víz csodákra képes, hiszen lehet már voltál mosdóban is, és mindenképp így higiénikus.

 

 

Azok a bizonyos pasik, akik gumi nélkül akarják csinálni…. Persze, persze. Otthon, vagy a saját pároddal, de egy idegennel mindenképp KÖTELEZŐ az óvszer használata, így vigyázunk egymásra.

 

Volt már panasz a hátul hangoskodókra. Ne a szobák közötti folyosón meséljetek vicceket, ha lehet, ez a bent aktívan tevékenykedőknek zavaró lehet. Ha végeznek, és beazonosítják a hangodat, hidd el, ha előtte még szimpatikus is voltál nekik, az életben nem adnak többet lehetőséget arra, hogy csatlakozz hozzájuk, máris rontottál az esélyeiden.

 

 

A JAKUZZI NEM SZEXRE VAN KITALÁLVA! Lazulj benne, beszélgessetek, esetleg simogassátok egymást, de több szempontból sem ott a helye az igazi „bulinak”. Nincs ott gumi sem, és valljuk be, nem szívesen használnánk magunk sem a medencéket, ha előtte azt látnánk, hogy mások „kamatyoltak” benne. Persze lehet azzal jönni, hogy nem élveztem el, de ezt miért kellene hiteles információként kezelni. Én például hajnali 3-kor is nyugodt szívvel szeretnék relaxálni, és nem akarok azon kattogni, vajon mi történhetett előtte a vízben.

 

 

Egyik szóló lány arra panaszkodott, hogy egy jól sikerült hármas után a srácok tőle várták el a gumik, lepedők eltakarítását. Erősen sanszos, hogy velük az életben sem lesz kedve hátra menni, hiszen a közös élvezet után ezt a pár mozdulatot is együtt kellene kivitelezni. Az ágyakon pedig ne hagyjunk semmit magunk után, hiszen Jolika és Pistike nem biztos, hogy arra vágyik, hogy utánunk tegye rendbe a helyiséget. Ők is szórakozni vannak a klubban.

 

 

Flörtölés, kedveskedés, bókok. Kinek ne esne ez jól? Nekem is, Nektek is. Fontos dolgok, részei a szexualitásnak. De olykor azért egy-egy bók visszájára sülhet el. Többeknél észrevettem a fogalmazási problémákat. Én ugyan tudom, hogy ő mit akar mondani, de ha rosszul rak össze egy mondatot, akár sértődés is lehet a dologból. A kommunikációra próbáljatok meg odafigyelni, ha lehet. Egy kimondott példát tudok erre felhozni, mi a különbség mondat és mondat között: „Szeretem a kis melledet!” „Imádom a melleidet!” Az előbbiben csupán az a bizonyos „kis” jelző a hiba, ami az érintett hölgyben azonnal kritizálás érzését váltotta ki, hiszen maga sem elégedett, hogy a természet nem áldotta meg egyel nagyobb kosármérettel, most erre még fel is hívták a figyelmét. ( Szerintem semmi gond egyébként a melleivel, de a Nő sohasem elégedett. ) Szóval csak óvatosan a szavakkal!

 

 

Hirtelen ezek jutottak eszembe. Nem akartam senkit kritizálni, megbántani mai bejegyzésemmel, de ezekre a dolgokra tényleg nem árt, ha odafigyeltek, és a swingerrel kapcsolatban örökzöld aktuális téma. További nagyon szép napot kívánok Nektek! Legyetek kicsit rosszak. Nagy pusszantós Mindenkinek! Remélem mielőbb találkozunk virtuálisan itt, vagy a klubban a hét több napján is akár! Csóközön!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr117652532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása