Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Éves összegző swingeresen

2015.08.25. 18:58 swingerforyou

Kicsit ég az arcom, mert jó ideje nem írtam semmi tartalmas bejegyzést Nektek.

Hiányosságomat ezúton szeretném pótolni, nehogy hiányérzetetek legyen. Mulasztásom egyik oka a besűrűsödött For You program, illetve 4 hete már nyaralgatok kis Hazánk egyik tavának partjánál, csak munka, és/vagy szórakozás okán járok fel a fővárosba, és a 40 fokos hőség sem kedvezett a laptophoz való vonzalmam növekedéséhez. Szóval a „némaságom” egyáltalán nem jelenti azt, hogy eseménytelenül telnek a swinger háza táján a napok, csupán én tettem pihenő pályára a klaviatúrát. Na de nem is magyarázkodom tovább, becs’ szóra vezekelni fogok, de most belecsapok az igazi „mondandómba”. / Tudom, hogy éltek-haltok, hogy a magánéletem piszkos részleteiről írjak, de ezt megtartom a személyes találkozásokra. Ismeritek a közhelyet: „A jó kislányok naplót vezetnek, a rosszak nem hagynak bizonyítékot.” /

 

 

Már egy éve élek a „NEKTEK” megálmodott swingeres világban. Ugye? Csak úgy repülnek a napok. 13 hónapja léptem át azt a bizonyos küszöböt egy kedves barátom unszolására - akkor még kicsit bizonytalanul - , nem sejtve, hogy életem ott, és akkor gyökeresen megváltozik. Hoztam egy döntést: maradok! És mennyire jó döntés volt. Megannyi átmulatott éjszaka, feledhetetlen szülinapok, új barátok és élmények, erotikával túlfűtött órák, számtalan tapasztalat, beöltözős bulik, nagy nevetések, reggel 5-kor a bárszékeken lefolytatott nagy meetingek… Nem árulok el titkot azzal, hogy számomra a szerelmet is meghozta a klub, 3 év szingliség után, de ez csak az üdítő kivétel, ami erősíti a szabályt, hogy a swinger igazából a szexről, az élvezetekről szól. Voltak gigantikus, teltházas partyk, és akadtak csendes esték, amikor bebizonyosodott, hogy nem a létszám a mérvadó, hanem a társaság, a csapat összetétele. Azt merem mondani, így egy év távlatából visszatekintve, hogy megérte a hely a belefektetett energiát, a csapatmunkát, amihez többen hozzátettek, ki rövidebb, ki hosszabb ideig, ki így, ki úgy: ötletek, tanácsok, vagy a puszta részvétel egy-egy estén. Ez mind hozzátartozik a sikerhez.

 

 

Elkészült a szauna, a heti programok is kibővültek, a látogatottság lehetővé tette, hogy heti 3 éjszakán nyissa kis a szentély a kapuit. A szaunás esték hétfőnként roppant hangulatosra sikeredtek: lazulás, szex, baráti csevegések, minden feltétel adott egy kellemes estéhez. A csütörtöki Gang Bang Partykról is pozitívan vélekedem amióta rendszeresen személyes tapasztalatokkal is rendelkezem. Egyre több pár érkezik ezekre a rendezvényekre is. Szombat éjszaka megszokott igazi swingeres hangulat fogad, már-már törzstagokkal, és persze folyamatosan színesedik a hely új arcokkal, kezdőkkel, vagy új élmények felfedezésére vágyókkal.


 

És most jöhet a rossz hír:

 

A klub Augusztus 17.-től várhatóan 3 hétre, azaz Szeptember 6.-áig karbantartási- felújítási szünetet tart!!!

 

 Na nem kell azonnal a hírvivőt lefejezni, és semmi más rosszra sem gondolni, a hamis találgatásoknak sem szeretnék teret engedni, így azonnal kifejtem bővebben ennek okát is. A klub vezetősége hozta ezt a döntést, hogy a ház természetes amortizációit kijavítsa, higiéniás „nagytakarítást” tartson ( pl. tisztasági festés ) , illetve pár újdonsággal, új dizájnnal kedveskedjenek a látogatóknak. Tehát semmi pánik! Ősszel újra kinyílik az a bizonyos ajtó, és mindenkit kárpótolni fognak a „változtatások”. Én úgy gondolom, hogy évente egyszer minden klubra ráfér egy kis „szieszta”, amikor „feltöltődhet”, hogy aztán újult erővel vágjon a következő évadba. Sajnos nem minden klub hozza meg ezt a döntést, és ez bizony minőségromlással jár. Elég illúzióromboló, amikor egy helyen nincs két egyforma csempe, és egy UV-lámpával sem nézném meg este a falakat… Swinger szempontjából nekem az a tapasztalatom, hogy erre a nyár vége, az ősz eleje a legalkalmasabb időszak, hiszen ilyenkor sokan szabadságra mennek, esetleg külföldre utaznak, a gyerekes párok már a suli kezdésre koncentrálnak. Ha vége a vakációnak, kicsomagoltatok, a lurkó tankönyvei becsomagolva az új, kihisztizett iskolatáskában / mert véletlenül sem lehetett meggyőzni, hogy jó még a tavalyi /,akkor vár szeretettel a felfrissült For You.

 

Én már nagyon kíváncsi vagyok, és a kismadarak sok meglepetésről csiripeltek. Bár 10-20 éve vártam volna ennyire a Szeptemberi iskolakezdést…. De most végre van miért. Viszont lassan megírom záró soraimat, hiszen nyaralás-féleségem utolsó estéjén írok Nektek a tóparton, a szúnyogok is kezdenek kissé zavaróak lenni, holnap pedig este irány Budapest, a Győri út 16, hiszen a szünet előtti utolsó bulira vagyok hivatalos. Addig a honlapot érdemes követni, ott is várhatóak meglepetések, hamarosan ott is tarthatjuk a kapcsolatot chat felületen keresztül.

 

Jó nyaralást Mindenkinek! Igyekszem a karbantartás ellenére én azért topon maradni, és keresek pár érdemleges, de legfőképp érdekes témát. Cuppantós Nektek! Hamarosan jelentkezem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr437733888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása