Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Átkozott skatulyák

2016.02.24. 13:32 swingerforyou

Olykor úgy érzem, szélmalomharcot vívok, amikor a bejegyzéseimmel próbálom megértetni az emberekkel, hogy miről is szól a swinger. Félre értés ne essék: meggyőzni senkit nem akarok, sem rávenni, hogy próbálja ki, azt sem állítom, hogy többesek nélkül élni nem lehet, de szeretném lerombolni azokat az irreleváns elképzeléseket, amivel a konzervatív erkölcsű társadalom megbillogozza szabados szexualitású, swingeres embertársait.

Mi történik, ha két kisvárosi háziasszony találkozik, és a napi szaftos pletyka az, hogy kitudódott „Jolikáék” szombatonként swinger klubba járnak?

„- Erkölcstelenek. - Képzeld: azt olvastam a neten, hogy abban a klubban orgiák vannak, és mindenki mindenkivel hetyeg. - Az én kis Pistikémet már el is tiltottam a gyerekeiktől, nehogy rossz hatással legyenek rá. - Jézusom! Kész erkölcsi fertő. - Pedig olyan normálisnak tűntek. – A Jolán a Postán mellettem állt, még a fejemet is elfordítottam. Ha láttad volna, hogy ki volt virulva, meg kifestve. Egy biztos: Úrinő az ő korában nem öltözik így. – Hetente manikűröztet, és fodrászkodik. – Láttad a sima homlokát? Hol vannak a szarkalábai? – Tuti botox!!!! – Mondtam Tibinek, hogy keressen más autószerelőt. Már értem, hogy a Béla műhelye miért van tele meztelen nők képeivel. Más se hiányzik, mint, hogy telebeszélje Tibi fejét, miközben olajat cserél.”

Nagyjából így reagál a környezet, ha kitudódik, hogy valaki a lakóközösségükben, vagy a munkahelyükön swinger klubba jár. Rosszindulatú találgatások, rosszalló tekintetek, kiközösítés, negatív diszkrimináció, majd felüti fejét még valami: a titkolt irigység. A pletykák mindig egy elcsípett mondatból, egy rész információból erednek, majd halleluja szájhagyomány, hipp-hopp el is terjednek. Mindenki tesz hozzá, vagy csavar rajta valamit, még az sem kell, hogy legyen igazság alapja.

Érthető tehát, hogy az emberek nem szívesen avatják be környezetüket titkos kis swingeres világukba, hiszen nem teszik ki magukat a skatulyáknak. Ami pedig a klub falain belül történik, az ott is marad! Ez a klubok egyik alapszabálya. Egy-egy humoros sztorit persze gyakran felemlegetünk, de csak is teljes diszkréció mellett, és csak és kizárólag ebben a zárt kis közösségben.

Mielőtt viszont ítélkezünk, és pálcát törünk valaki feje fölött, nem árt belegondolni, hogy az előítéleteink mennyire vannak szinkronban a valósággal. Egyáltalán hogyan alkothatunk véleményt olyasmiről, amit nem is ismerünk? Elítéljük, pedig mielőtt megbélyegezett lett volna az illető, akár még kedveltük is. Tulajdonképpen teljesen normális életet él, minta polgár, de ez akkor is ennyire kiveri a biztosítékot, hogy minden más jó tulajdonságát elnyomja? Meghallgattuk egyáltalán Őt is? És ami a legfontosabb: Megpróbáltuk egyáltalán megérteni? Mert még, ha nem is azonosulunk vele, de lehet, hogy jó oka van, arra, amit tesz. Róla sem gondoltuk volna, hogy szex-partikra jár, ezek szerint ezek az „erkölcstelen cédák” itt élnek köztünk?

Nos, igen! Itt, és átlagos életet élnek. A hétköznapokban bárhol beléjük futhatunk. Ott vannak mindenütt. Lehet a kozmetikusod, vagy a mosolygós lány a közértben, de akár a banki ügyintéződ is simán elképzelhető, hogy hetente alsónadrágban ismerkedik egy swinger klubban. Nincs az arcára írva, és a viselkedése is teljesen normális. Ugyanolyan tisztelettudó, mint bárki más, átlagos, dolgos hétköznapokat él, gyereket nevel. Nem rohangál pucéran közterületen, nem molesztálja a kollégáit, férfi léttére nem fog magassarkút húzni, ahogyan egy vacsorán sem fog szaftos swingeres sztorikat ecsetelni. Jó eséllyel az életben sem fogod tudni róla, hogy Ő valójában mivel tölti a szombat estéit. Többek között ezért sem árt óvatosnak lenni a vélemény-nyilvánítással.

Mi rosszat tesznek Ők?  A rossz, egy relatív fogalom. A társadalmi normák, szokások alapján ítélkezünk, befolyásol a neveltetésünk. És vannak azok a deviáns magatartási formák, amik jogszabályt sértenek, ezeket pedig a törvények alapján a megfelelő hatóságok bírálnak, illetve ítélnek el. Nem gondolnám, hogy ugyanolyan kitaszítást érdemel az az ember, aki olykor áldoz a többes szex oltáron, ezzel dobva fel meg lévő, több tízéves kapcsolatát, mint az, aki lop, csal, hazudik, másoknak kárt, fájdalmat okoz fizikálisan. Előbbi viselkedésével senkinek sem árt, sőt…

Azért ítélik el, mert olykor vágyik egy kis kikapcsolódásra. Vágyik egy helyre, ahol hozzá hasonlóan nyitott gondolkodású emberekkel beszélgethet, ismerkedhet. Ahol nem számít ki ő, mivel foglalkozik, honnan jött, de legfőképp nem számít az aktuális banki egyenlege, és a kocsi típusa, amivel érkezett, ahogyan az sem, milyen ruha van rajta, mert mindenki az öltözőszekrényben hagyja a „Prada” kollekciót, és egy szál fehérneműben, törölközőben, bikiniben mindenki egyenlővé válik. (A strandon kb pont ugyanennyit láttatsz magadból, szóval semmi álszentség!) Ahol elcseveghet egy ital mellett, élvezheti a wellness részleget, ahol az emberek nem a problémákról, hanem az élményekről beszélnek. Ahol nem ciki bókolni, és előzékenynek lenni, ahol, ha kedved támad, táncolsz, ha pedig csak relaxálsz, az sem jelent gondot, mert semmi sem kötelező. Egy olyan világ, ahol a párod értékel, és gyönyörűnek lát, ahol nem akar kisajátítani, birtokolni. Ahol nyíltan meg tudtok beszélni bármit, tabuk nélkül. Nincs ott a gyerek, a félsz, hogy rátok nyithat, vagy meghall benneteket. Teljes egészében átadhatjátok magatokat egymás ölelésének. Nem mindenki párcserézik, vagy többesezik, minden a párok saját szabályain múlik, mi az, amit megengednek. Ha pedig nekik örömet okoz, az, hogy bevesznek plusz egy fiút/lányt, az Téged miért zavar??? OK, Te nem csinálod, de nekik ez jó, és ettől még példás szülők a mindennapjaikban, és normál életet élnek. Hozzá teszem, kiegyensúlyozottabbak, mint azok az emberek, akik gátlásokkal, szorongásokkal élnek, akikben ott a gyanú, hogy talán a párjuk félre lép, mert már elmaradoztak a bókok, a fergeteges hancúrok, és felőrli a kapcsolatot a munka, a gyereknevelés, a sok stressz. A klub látogatói a hétköznapokban kiegyensúlyozottabbak, türelmesebbek a lurkóikkal, jobban tudnak teljesíteni a munkájukban is. De nem kell messzire menni! Hasonlítsatok össze egy jól karbantartott negyvenes nőt, akit a párja imád, és rendszeresen szexelnek, egy olyannal, aki már külön hálószobában tér nyugovóra, és mindennaposak a veszekedések a férjével. Melyikkel jobb például együtt dolgozni, vagy melyiket szeretnéd a felettesednek tudni? Na ugye?!

A másik jellemző skatulya, vagy inkább félre értés azoktól érkezik, akik azt gondolják, hogy ez a hely a garantált szex világa. Nos nagyon NEM!!!! Csupán a kölcsönös szimpátia elvén ismerkednek. Az a Nő, vagy Pár, aki klubba jár, élményeket akar szerezni, a számukra szimpatikus, megfelelőnek ítélt partnerrel. Ergo nem elég, ha Te kiszemelted magadnak, kell a beleegyezésük, ami némi udvarlással esélyesebb, mint a „Megyünk hátra d@gni?” - szerű megszólítás.

Kicsit magával ragadott a hév, és még ezer dolog jut az eszembe, amit ezzel kapcsolatban írhatnék. De ez csak egy bejegyzés. Majd, ha egyszer könyvet írok, ott kifejtem bővebben a gondolataimat, vagy a klubban elmesélem. Dióhéjban most tehát ennyi, és mára búcsúzom Tőletek. Nagy pusszantás Mindenkinek! Legyen csodás napotok! És kérlek szépen: Ne ítéljetek elsőre!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr258416010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása