Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Elvárások, téves képzetek (Swingeres Nő = könnyű préda)

2016.02.29. 11:32 swingerforyou

Olykor magam is zavarba jövök, és értetlenül állok, hogy egyes emberek fejében mekkora zavar lehet ezzel az egész swingeres világgal kapcsolatban. És most nem azokról beszélek, akik abszolút elzárkóznak ezektől az élvezetektől, hanem azokat az –elsősorban- pasikat venném górcső alá, akik azt hiszik, tudják, hogy miről is szól ez az egész. Semmiféle feminista megnyilvánulási szándékom nincs, és nagyra becsülöm a teremtés koronáit, de olykor a gondolataik, aminek még hangot is adnak, esetleg írott formában produkálnak, nos: savanyú uborkáért kiált. Ilyenkor szoktam idézni Mahatma Gandhit: „Csak akkor beszélj, ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél.” Én tudom, hogy nehéz megállni. Magam is minden reggel fohászkodom, hogy legalább néha tudjam befogni a számat, de hála a cserfes-vérvonalamnak, vajmi kevés százalékban sikerül hallgatnom. De azért mentségemre szól, hogy a véleményem hangossá tétele előtt mérlegelek annak hasznosságát illetően.

Na, de kanyarodjunk vissza. Szűk tizenkét órán belül kétszer futottam bele a férfiak elvárásaiba, téves képzeteibe a swingerrel kapcsolatban. Mindkét esetben ugyanabba a dologban tévedtek: a swingeres Nőket gondolták mindenre kapható, könnyűvérű, könnyen kapható prédának.

Az egyik telefonon érdeklődött, és szeretett volna bejelentkezni a klubba. Na, már most, ez azt jelenti, hogy valahonnan volt neki ez a bizonyos telefonszám, ergo vagy egy swingeres barátjától kapta, vagy járt a honlapon, ahol azért bőven akad felvilágosítás arról, hogy miről is szól ez a dolog. A kérdései elég kurták, és célirányosak voltak: azt tudakolta, hány hölgy van a klubban, illetve mennyire bevállalósak. Mi vaaan??? Ezekkel a kérdésekkel úgy gondolom, azonnal „be lehet lopni” magát egy nő szívébe. Igazából azt sem értem, hogy oké, hogy a nagy számok törvénye alapján a több lány a siker esélyeket növeli statisztikai szempontból, na, de kérem szépen…. Lehet ott 100 nő is, ha egyetlennek sem vagy szimpatikus. És lehet a 100 nő bármennyire „bevállalós”, gyönyörű, ha Te pont nem jössz be neki, vagy nem tudod meghódítani. Attól, hogy swingerbe jár, még igenis ízig vérig Nő marad, aki pontosan azért űzi ezt a fajta szórakozást, mert szereti a minőségi szexet, és nem fog megalkudni egy gyors numerával, csak azért, hogy az egy férfinek jó legyen.

Ha ez a hozzáállás nem verte ki a biztosítékot, akkor a következő kérdés már garantálta, hogy a fejemet verjem a falba. „És te is beszállsz?” Hmmm… Ha a klubtagok nem elég „bevállalósak”, és az elmélet, mi szerint tuti, hogy a hozzájárulás fejében szexelni fogunk, megdőlt életbe lép a B terv: biztosítsuk be magunkat azzal a személlyel, akivel telefonon beszélünk. Elvégre nőből van ő is. Ennyi pedig elég is. Nehogy már potyára menjünk. Ha erre „igen” lenne a válasz, vajon lejönne az illető, és verné a pultot, hogy de hát Te azt mondtad, és most azonnal…?! Mindezt azért, mert nőből vagyok, és egy swinger klub telefonját kezelem. A kölcsönös szimpátia smafu?

Uraim! Ez SWINGER!!!! Semmi sem garantált, minden a kölcsönös szimpátián múlik, ahhoz pedig Nektek is oda kell tennetek magatokat. Itt nincs olyan, hogy biztosra megy az ember, az egy más műfaj, és azt nem itt találod meg. Ha tiszteled a Nőket, és ismerkedsz, akkor van esélyed rá, hogy roppant kellemes estében legyen részed, hiszen a párok, és a szóló hölgyek is azért jönnek, hogy jól érezzék magukat. de ne indulj elvárásokkal!!!!

A másik eset egy hirdetés volt egy swingeres csoportban. Az úriember elég kurtán fogalmazott, üdvözlést követően kisarkítva a megosztását az „igényelt” hölgy külalakjára vonatkozóan. ( Ez kb 4 szóból tevődött össze. ) Majd zárta is közlendőjét: „Írjon privibe.” Nem azzal van a hiba, hogy valaki partnert keres, az is teljesen lényegtelen, hogy milyen minősítésben. Csak szexre, esetleg többre vágyik-e, elvégre egy swingeres csoportban történt a precedens, de könyörgöm….! Egy ilyen megnyilvánulás a Nők semmibe vétele. Kérdem én: Egy ilyen „hirdetésre” mit vártok???? Hogy azonnal repülni fog minimum hét-nyolc az elvárásotoknak megfelelő leányzó? Miért tenné? Mert Te ezt akarod? Esetleg a virtuális térben feltöltött portrédra kellene rávetnie magát, és azonnal szerelembe esnie? Persze, a személyes találkozó a mérvadó, és a privát levelezésből is le lehet majd szűrni egyet, s mást, de odáig el is kell jutni! Attól, hogy a csoport tagjai nyitott gondolkodású, szexualitást kedvelő, mondhatjuk talán, hogy nagy étvágyú hölgyek (és persze urak), attól még nem lesznek könnyebb prédák bárki másnál, és attól még NŐK! Már pedig a Nő az egy olyan mocskos fajta, hogy szereti, igényli az udvarlást, hogy őt hódítsák meg, és ne neki kelljen meggebednie egy pasiért, és bizonyítani rátermettségét. Ha sikerül elcsábítanod, na majd akkor meglátod, hogy bizonyít, és fáradozásaid megtérülnek. De ehhez azért kedves Férfi, Neked is tenni kell! Nem elég az igényeid felsorolása.

Hogy nézne ki egy korrekt megfogalmazás?

Üdvözlet a Csoport tagjainak! ( Más internetes ismerkedős oldalon értelem szerűen a „csoport tagjai” a Hölgyek szóval helyettesíthető. ) XY vagyok!  ( A neved, amin szeretnéd, ha szólítanának. Lehetőleg ne Arany bögyörő legyen.) Szívesen ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén csinos, kedves Hölgyekkel közös programok/élmények/klub-látogatás/komoly kapcsolat (megfelelő rész használandó) reményében. Ha Te is hasonló cipőben jársz, és szeretnél megismerkedni egy intelligens, korrekt úriemberrel, és felkeltettem érdeklődésedet, akkor kérlek, írj rám privát üzenetet, és ismerjük meg egymást! Fotót (nem puncis-kukis) természetesen üzenetben szívesen fogadok, és küldök. További szép napot! XY

Na szóval. Én ezt valahogy így tudom ezt elképzelni. Nem sértő, nem tolakodó, és nem degradáló. Nem állítom, hogy ez a siker kulcsa, de tuti, hogy megnyerőbb, mint amikor igényeket támasztva várjuk a sült galambot. Ctrl+C majd Ctrl+V, és már csak a zárójeles részt kell kivenni, illetve a megfelelő szavakat helyettesíteni, és voila, máris egy pofásabb ismerkedős bemutatkozás. Erre még én is dobnék egy „lájkot”, és szívből sok sikert kívánnék. Szingliként pedig nagyobb sansszal reagálnék, és írnék egy privát üzenetet.

 Nem kioktatni, és megbántani akartam ezzel a bejegyzéssel az Úriembert, akiből ihletet merítettem, de csak így tudok segíteni Nektek, hogy felhívom a figyelmeteket, hogy milyen hibákat követtek el. Nőből vagyok, így azt hiszem, megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy kijelentsem: jobban átlátom, mi jár a női agyban, amikor megszólítotok egy leányzót, vagy megosztotok valamit egy közösségi portálon. Lehet benne igazság: a Férfiak a Marsról, a Nők a Vénuszról jöttek. Talán sohasem fogjuk megérteni egymást. De én azért mindent megpróbálok, hogy kicsit közelebb jutassam egymáshoz a két nemet, ha másban nem, hát az ismerkedésben. Hiszen a swingerezésben pontosan ezen áll, vagy bukik minden.

Mára ennyi fért bele a bejegyzésbe. Sok sikert kívánok a partner keresőknek, és megannyi kellemes együtt töltött órát. Netalán tán egy swinger klubban…. Hamarosan újra klaviatúrát ragadok, megígérem. Addig is sok pusszantás Mindenkinek! Itt, vagy a ForYou-ban találkozunk. Szép napot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr888428644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása