Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Internetes ismerkedés

2015.05.04. 17:59 swingerforyou

Páran elég jól ismertek a klubból.

Tisztában vagytok azzal is, hogy 3 éve szingliként élem mindennapjaim (kisebb-nagyobb volumenű epizód hercegeimet leszámítva), és a társamat netes vonalon keresem. Talán nem is tudnék olyan bulit megemlíteni, ahol ne hangzott volna el az alábbi kérdések egyike: Volt valami rémséges randid a héten? Mesélj! Milyen „autistát” sikerült levadásznod, amióta nem találkoztunk? (Autistának nevezem a kritikán aluli pasikat, és ezzel nem a sérült embereket szeretném leminősíteni, vicc tárgyává tenni csupán arra értve mondom ezt, hogy a találka alkalmával Tom Cruis szerepében érzem magam az Esőember című filmben, annyira fárasztó, annyira nehéz megtalálni a közös hangot. Amikor az illető randevú alany csak annyit tud kinyögni, hogy „naná, hogy szeretem a juharszirupot”….

Hangsúlyozom: SENKIT SEM SZERETNÉK EZZEL MEGBÁNTANI! ) Nekem pedig sajnos, vagy sem, mindig van egy naprakész, utólag már vicces sztorim, amit adott pillanatban rémálomként, drámaként éltem át. De hát… Több békát meg kell csókolni, mire egyikből királyfi válik.

 

Ha egy aktív swingeres szóló társat keres, akkor felmerül a gondolat: miért nem klubban teszi ezt? Tőlem is tucatszám kérdezik, miért nem ott ismerkedek:

1.       A klub a szórakozásé.

2.       Ott a szex dominál, nem az érzelmek, és bár mind tudjuk, hogy a jó kapcsolat alap pillére a jó szex, de azért vajmi kevés esélye van, hogy klubban találj érzelmekre.

3.       A swinger nem társkereső. Szexpartnert találhatsz színesítésre.

Ezt a helyén kell tudni kezelni, nem többet fantáziálni a dologba. Láttam már olyat, hogy szerelem, kapcsolat alakult ki szólók között, de ez csak az üdítő kivétel, ami erősíti a szabályt.

A rohanó mindennapokban marad hát az internet. Egy gondosan megszerkesztett profil, pár marketing mondat, és már szelektálhatsz is. Megvan a közös érdeklődés, a kereslet-kínálat is találkozik, pár szimpatikus levélváltás, lassan ideje lenne a személyes találkozásra terelni a dolgot, ám a korrektség úgy kívánja, jelezzem a klubhoz való szoros viszonyomat. Puhatolózok a nyitottságáról, úgy tűnik elég liberálisan gondolkodik, elő hát a farmával: szombatonként egy swinger klubban éjszakázom. BUUUUMMM!!! Jó esetben nem tilt le azonnal, mintha leprás lennék, esetleg feltesz pár ezzel kapcsolatos kérdést, a jól informáltak pedig örömujjongásba kezdenek, és rávágják: akkor veled lehet hármasozni. Ennél a résznél szoktam lefejelni az asztalt, de egymás után háromszor, hogy biztos legyek benne, hogy jól olvastam az üzenetet, majd számolok százig, és igyekszem kulturáltan kifejteni, hogy miért is él tévedésben, és fogalomzavarban.

 

Attól, hogy szombatonként a Győri út 16. a törzshelyem, még nem jelenti azt, hogy vadidegenekkel szeretnék hármasozni. Társkeresésnél pedig talán először venni kellene a fáradtságot, hogy engem ismerjen meg, aztán pár kávézós, protokoll randi után velem, kettesben kellene hancúrozni, nem egyből arra asszociálni, hogy ez egyenes út egy édes-hármashoz. A saját szabályainkat a későbbiekben tisztázni, és onnantól swingeres párként tovább működni. Legtöbbször ezek az emberek csak hallomásból értesültek erről a világról, és életükben nem jártak még ilyen helyen. Általam várják a beavatást, amit készséggel meg is tennék, ha úgy alakul.

Másik eset, hogy ezek az emberek veszett kíváncsiskodásba kezdenek, de az már nem a személyemet, hanem a klub estéket illetik. Mit mondhatnék erre? Olvasd el a blogomat, ha ennyire érdekel, de régen gáz, ha a klub jobban érdekel, mint én. (A blog miatt is kerültem már feketelistára. De ez is én vagyok!)

 

Ha valakinek pozitív, elfogadó a hozzáállása, és valóban rám kíváncsi, akkor jöhet a jól megérdemelt személyes tali, a sordöntő, ami mindent visz. Ezekről külön blogot írhatnék már. Legtöbbször meg sem közelíti a kis buksimban kialakított idealizált pasit, esetleg 10 évvel korábban készült fotójával reklámozza magát a profilképén, és a magát sportosnak valló fiatalemberről kiderül, hogy bizony maximum a sakkot űzi sportszerűen. Nem vagyok felszínes, de a megtévesztés inkorrekt. A szóbeli kommunikációs nehézségekről már ne is beszéljünk, de van, hogy szimplán csak nincs meg az a bizonyos extra vonzalom, ami kellene, nem indítja be az erotika központomat sem, és annyi rutinom már van, hogy akkor megette a fene az egészet.

 

Egyre több pártól hallom, hogy Ők fiút/lányt/párt keresnek interneten. Az enyéimhez hasonló rémtörténeteket mesélnek. El szoktam mondani, hogy bár léteznek kimondottan swingerre specializált platformok, fórumok, de azért egy párnak még ott is nagyon kockázatos ismerkedni, illetve közel sincs könnyű dolguk, hiszen ott több ember részéről kell a kölcsönös vonzalom, szimpátia. Ha megvan, akkor a személyes találkozón is duplázódik a rizikófaktor, mint mondjuk nálam az egy-egy ellen társkeresésben. Ha a másik pár hölgy tagja például szimpatikus, dekoratív, de a társa lehangoló, akkor még inkább csalódottság lehet. Chaten mondjuk az értelmiségi hölgy írogatott, a kávé mellett pedig az alpári férj is képviselteti magát. Necces, kellemetlen helyzet. Ha esetleg ideális jelöltre bukkantok, akkor hová kellene menni? Az otthonában senki sem szereti ezeket a pajzán dolgokat rendezni, esetleg gondot okozhatnak a gyerekek, háziállatok. A motel túl személytelen, de még mindig jobb megoldás. Felesbe álljátok a költségeket, vesztek pár italt, és had szóljon a rock’n’roll. De mi van akkor, ha a becserkészett fiú/lány/pár nem váltja be a hozzáfűzött reményeket? Kellemetlen! A négy fal nem nyújt könnyű egérutat, nehezebb kibúvót találni. Nem akarjátok megbántani, ha már előtte túl vagytok pár közös meetingen. Patt helyzet kicsit.

 

Én elfogult vagyok a klubokkal kapcsolatban, és a „mentoraim” is mindig hangsúlyozták a netes swinger-ismerkedés, házi-swinger veszélyeit, de az évek, a személyes tapasztalataim őket igazolták. Ha neten kerestek játszótársakat, beszéljetek meg klubos találkát, ezzel védve magatokat. Ha valami gubanc van, akkor könnyebben találtok mentséget a másik fél megsértése nélkül, és még az esélyt is megadjátok, hogy adott estén talán találjatok hozzátok közelebb álló párt, vagy szólót.

 

Én mindenképp sok sikert kívánok Mindenkinek az internetes, vagy személyes- klubos ismerkedéséhez!

Ne feledjétek: utóbbira nálunk csütörtökön, vagy szombaton van lehetőségetek.

Csodás napot! Pusszantós!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr487386654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása