Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

SwingerForYou Swingerklub

Mondhatnám hogy minden ami a hazai swingerklubok életében téma, az téma itt is...Egy újszerű kísérletnek lehetnek tanúi az olvasók: Elsőként a hazai swingerklubok közül itt is kommunikálunk arról hogy egyáltalán mi is az a swinger életmód, mik a legsűrűbben elhangzó kérdések, és a legnagyobb félreértések amelyek ezt az amúgy veszettül izgalmas világot övezik... Ez volt a nyitó mondat a blog indulásakor... Mára már tudjuk...Sokan olvasnak, amit ezúton is köszönök...Sokszor köszönnek vissza mondatok a blogból a SwingerForYou Swingerklub bárpultjánál, ahol majd minden este ácsorgom, és tesszük a dolgunkat...Ha kíváncsi vagy, vagy eljönnél egy swingerklubba, azt hiszem érdemes átfutni ezt a blogot...Remélem sokan merítenek belőle hasznos tanácsokat,,,Ahogy mondani szoktuk: "Ugye tudod mire kell vigyázni egy swingerbuliban???? Hát arra, hogy ki ne maradj belőle..." :D

Friss topikok

Címkék

Zöld szemű szörny a swingerben

2015.06.26. 12:38 swingerforyou

A kapcsolatok elbukásának egyik alapvető hibaforrása a féltékenység. Sajnos elég gyakori jelenség, rengeteg pár érintett a dologban, és teljesen megmérgezi a kapcsolatokat, számos konfliktus okozója. Van, aki elfojtja, mások nem rejtik véka alá, és a párjuk idegeire mennek az állandó számonkérésekkel, másoknál csak egyes szituációk esetén érvényesül. „Hogy vinném már el a csajomat swingerbe, hogy más stírölje a fenekét, meg hozzá érjen? Szó se lehet róla!”- hallom egyre több ismerősöm szájából. Nos, ezzel a hozzáállással valóban nincs helyük a klubban, bár őszintén szólva: megkérdezném a hölgyet, hogy Ő vajon hogyan vélekedik erről, esetleg lenne-e kedve legalább egyszer megnézni egy ilyen összejövetelt.

 

A féltékenység megöli a kapcsolatokat. Betegség. Nehezen, vagy szinte alig gyógyítható. Sokak érvelnek azzal, hogy aki igazán szereti a párját, az bizony féltékeny, és ezért akarja uralni, megtartani. Viszont a Párod nem egy tárgy, akit birtokolhatsz, hiszen egy asztallal ellentétben például van személyisége, önálló tudata és szabad akarata. A féltés, és aggódás, ami valóban természetes, nem lehet azonos a féltékenységgel.

 

A zöld szemű szörnyeteg teljesen másként jelentkezik a férfiaknál és a nőknél: Előbbiek nyíltan kinyilvánítják nem tetszésüket, a hölgyek viszont burkolt kérdésekkel igyekeznek fényt deríteni a pasi vélt- vagy valós félrelépéseire. Sokszor nem riadnak vissza a telefonok, mailek átvizsgálásától sem. Ilyenkor nekem mindig az jut eszembe, hogy ha ennyire nincs meg a bizalom, akkor miért vannak együtt? Persze erre Ők sem tudnának választ adni.

 

Én voltam már mind a két oldalon: áldozat és szörnyeteg egyaránt. Egyik sem volt kellemes. Előbbi esetben, csak az igazságtalan vádaskodásokat nehezményeztem, de az idő múlásával egyre durvábbak, gyakoribbak voltak a veszekedések, és már annyira korlátozva éreztem magam, hogy inkább kiléptem. A másik eset roppant tanúságos volt számomra. A féltékenységem, pontosabban a bizalmatlanságom oka egy korábbi megcsalás volt az Úr részéről. Elkövettem azt a hibát, hogy megbocsájtottam, és ezt a tüskét cipeltük magunkkal egészen addig, amíg azt nem mondtam, hogy inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban, ahol nem alszom nyugodtan.

 

Amikor eldöntitek, hogy eljöttök egy ilyen buliba, előtte üljetek le, és tegyetek tisztába pár dolgot: Mi fér bele? Meddig mehettek el? Mit szeretnétek? Mi az, ami mindkettőtöknek elfogadható? Mi az, ami esetleg rossz érzéseket váltana ki? Ha ezeket tisztázzátok, megbeszélitek, akkor elkerülhetőek a klubban a kellemetlen szituációk. Magatokat, és a többi résztvevőt is kellemetlen helyzetbe hoznátok, ha egy gabalyodás féltékenységi jelenetbe torkolna, mert nem tisztáztátok a saját szabályaitokat. Beszéljetek meg egy jelzést, vagy egyezzetek meg egy szóban, amit ha kimond a másik, akkor azzal hozza a tudomásodra, hogy már nem érzi kellemesnek a játszadozást, és akkor még időben, „sérülés-mentesen” meg tudtok állni. Szoktam javasolni kezdőknek, hogy eleinte az sem baj, ha nem csinálnak a klubban semmit, csak nézelődnek. Fontos, hogy megszokjátok a hangulatot, és folyamatosan, lépésről-lépésre alakítsátok ki a saját swinger-életmódotokat. A lényeg, hogy ezzel feldobjátok a kapcsolatotokat, színesítsétek, és az örömszerzés. A másik párra/szólóra soha sem szabad konkurenciaként tekinteni, hiszen nem az. Klubba szexelni járnak a látogatók, nem férjet/feleséget fogni!

 

Egyik éjszaka volt egy nagyon érdekes beszélgetésem egy párral. Gyakorlott swingeresnek számítanak már. A Férfi vette rá a Nőt, hogy járjanak el klubokba, mert Ő igényli a változatosságot. Akkor még témában laikus Nő rábólintott, értékelte a pasi őszinteségét, és elkísérte egy ilyen rendezvényre. Ők azóta is rendszeresen, változatosan élik meg ezt a műfajt. Az egyik legbevállalósabb, legaktívabb pár, akivel eddig találkoztam. Párcsere, gang-bang, biszex lány, női többes, elég széles a repertoárjuk, azokat a felállásokat illetően, amit már ki is próbáltak EGYÜTT. Ez a szó a lényeg: nem megcsalják egymást, hanem hoztak egy döntést, megbeszélték, és tartják magukat hozzá. Viszont náluk volt egy érdekes felvetés, amit a srác intézett hozzám: „Eszti! Miért van az, hogy párcserénél, amikor ők korábban végeznek, a kedvesem kimegy a szobából?” Sokat nem kellett a válaszon töprengenem, az előzmények tudatában számomra a napnál világosabb volt: „Ez a lány szerelmes beléd. Oly annyira, hogy a kedvedért lazít a pórázon, belemegy ezekbe a játékokba. Párcserénél, amikor ő már végzett, inkább kimegy, mert nem szívesen lát egy másik nővel, mert nem akarja, hogy zavarjon Téged a jelenléte, esetleg észrevedd a szemében a vágyakozást, hogy inkább Őt kellene érintened.” A leányzó bólintott. Sokszor külső szemlélőként könnyebben szúrjuk ki az ilyen apró részleteket. Nehéz megítélni, jó, vagy rossz, amit Ők csinálnak, mindenesetre ez a Nő valóban legyőzte a féltékenységet a szeretett férfiért. Lenyűgöző az odaadása, áldozata, de, ha ő nem élvezi, akkor talán újra kellene tárgyalni a szabályaikat. Apró kompromisszumokkal még tökéletesebbé tehetnék a kapcsolatukat.

 

Egy ideje ismerkedem egy sráccal, fel is vetődött ez a bizonyos swinger dolog, sokat beszéltünk erről. Nyitott a témára is, és kellő érettséggel, intelligenciával áll hozzá. Szerencsére sok dologban hasonlóan vélekedünk, a többi pedig majd talán később elválik. Viszont most elköszönök Tőletek! Remélem, hamarosan találkozunk itt, vagy a klubban csütörtökön és/vagy szombaton! Nagy nagy pusszantós!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerforyouswingerklub.blog.hu/api/trackback/id/tr937491822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása